Σεπτέμβριος 2014

3.000 νεκροί μετανάστες στη Μεσόγειο από τον Ιανουάριο

Δυστυχώς, το πρόβλημα με τους πρόσφυγες στην Μεσόγειο κλιμακώνεται όσο εντείνονται οι μάχες στη μέση Ανατολή, με τον αριθμό των καταγεγραμμένων θανάτων από τον Ιανουάριο μέχρι τώρα, να φτάνει στον αριθμό ρεκόρ 3.000.

Τα ανατριχιαστικά αυτά στοιχεία τα έδωσε στην δημοσιότητα ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης. Σύμφωνα με αυτά, τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι έχαναν τη ζωή τους καθημερινά, στα νερά της Μεσογείου, αναζητώντας μια καλύτερη ζωή.

Καινούρια ταινία Αστερίξ!

Πολύ καλά τα νέα για μικρούς και μεγάλους φίλους του Αστερίξ, καθώς, μετά τον ερχομό του καινούριου τεύχους, "Αστερίξ στουςΠίκτους", όπου να 'ναι, έρχεται και ο Αστεριξ σε… 3D!

Τί λέμε; Μα, έρχεται σε λίγο καιρό στις κινηματογραφικές αίθουσες καινούρια ταινία των αγαπημένων μας ηρώων, αυτή τη φορά όχι με ηθοποιούς, ούτε με απλό κινούμενο σχέδιο, αλλά σε 3D.

Αυτό είναι επισήμως το πιο μικρόσωμο σκυλάκι του κόσμου!

Τον λένε Chip και είναι το πιο μικροκαμωμένο σκυλάκι του κόσμου.

Ο Chip είναι σκυλί νάνος, καθώς αν και έχει ολοκληρωθεί η ανάπτυξή του, εχει ύψος μόλις 11 εκατοστά και ζυγίζει μόλις 900 γραμμάρια.

Το σκυλάκι-τσέπης είναι τόσο μικρό που η ιδιοκτήτριά του, η Emma Robson, του φοράει αξεσουάρ για γάτες ή του τα φτιάχνει μόνη της, καθώς δεν βγαίνουν τόσο μικρά περιλαίμια ή λουράκια για σκύλους.

Χωρίς τέλος η φρίκη με τους αποκεφαλισμούς των Τζιχαντιστών

Όλα δείχνουν πως σε άλλον ένα αποτρόπαιο αποκεφαλισμό προχώρησαν οι Τζιχαντιστές. Μετά την απειλή τους προς την Γαλλία, προχώρισαν στον αποκεφαλισμό του εικονιζόμενου, 55χρονου Γάλλου Hervé Pierre Gourdel, ο οποίος απήχθη όταν έκανε πεζοπορία σε ορεινή περιοχή της Αλγερίας.

Δεν έχετε δει μωρό να κοιμάται πιο γρήγορα!

Όλοι ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να κοιμίζετε τα μωρά. Ειδικά όταν έχουν ήδη αρχίσει να κλαίνε, γιατί το κλάμα μπορεί να είναι υπερένταση, πονάκια, ή οτιδήποτε άλλο το κάνει να μην νοιώθει άνετα. Αυτός ο μπαμπάς όμως, φαίνεται πως βρήκε το κόλπο για να κοιμίζει την κόρη του σε χρόνο μηδέν.

Το μωρό έκλεγε και ήταν σε υπερένταση. Μέχρι που ο μπαμπάς του άρχισε να του τραγουδάει το τραγούδι "Hallelujah" με το γιουκαλίλι του. Αποτέλεσμα; Σε λιγότερο από 1 λεπτό το μωρό αποκοιμήθηκε γλυκά γλυκά, στην αγκαλιά του πατέρα της.

Μαγικό αυτό το δέσιμο του πατέρα την κόρη του.

Μπαμπάς κάνει πλάκα στην κόρη του, αλλά η μικρή δεν αντιδρά όπως περίμενε.

Έχετε φανταστεί πως θα ήταν αν μια μέρα γυρνούσατε σπίτι και δεν σας γνώριζε η οικογένειά σας; Μάλλον, ο πρωταγωνιστής του παρακάτω βίντεο έζησε, έστω και για λίγο, αυτή την εμπειρία.

Ο άντρας στο βίντεο, ήθελε να παίξει με την κόρη του, για να δεί αν θα τον αναγνωρίσει χωρίς μούσι. Η αντίδραση της μικρής, μάλλον ξεπέρασε κατα πολύ την αντίδραση που περίμενε. Και μάλλον αν το ήξερε, θα το σκεφτόταν δεύτερη φορά για το πως θα της το παρουσιάσει.

Tags: 

Καινούριος νόμος για την προστασία των κατοικιδίων που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Χάρη σε έναν καινούριο νόμο που ψηφίστηκε στην Μασαχουσέτη, ένα 6χρονο Λαμπραντόρ Ριτρίβερ γλύτωσε τα χειρότερα από τον σύντροφο της αφεντικίνας του.

Ο νόμος αυτός επιτρέπει στους δικαστές να διατάξουν προστασία για ένα κατοικίδιο που βρίσκεται σε κίνδυνο, κάτι αντίστοιχο με τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν για τους ανθρώπους. Αν ένας άνθρωπος, ιδιοκτήτης κατοικίδιου, βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω ενδοοικογενειακής ή εξωγενούς βίας, τότε προσφέρεται προστασία σε αυτόν αλλά και στο κατοικίδιό του με την ίδια δικαστική απόφαση.

Χαμός πάλι με τον Kanye West

Μετά την ατυχή στιγμή στην συναυλία του στο Σίδνεϊ, ο Kanye West απάντησε σε όσους τον κατηγόρησαν. Για όσους δεν θυμούνται ή δεν είχαν ασχοληθεί μέχρι τώρα, όλο αυτό ξεκίνησε όταν κατά την διάρκεια της συναυλίας, ο Kanye West κάλεσε το κοινό του να σταθούν όλοι όρθιοι. Δύο άτομα δεν φάνηκε να υπακούν στις εντολές που έδινε ο Ράππερ, ας πούμε πως δεν τους απευθύνθηκε με τον πιο ευγενικό τρόπο. Μέχρι που κατάλαβαν όλοι ότι όσοι δεν σηκώθηκαν ηταν ανάπηροι σε καθισμένοι σε καροτσάκια.

Νέος έρωτας στην πόλη;

Μάλλον είναι πια σαφής η προτίμηση του Κριστιάν Καρεμπέ στις ψηλές και ξανθιές.

Ο Γάλλος, πρωην πια, ποδοσφαιριστής, ο οποίος ξαναρθε να μείνει μόνιμα στην χώρα μας μετά το διαζύγιο με την Αντριάνα Σκλεναρίκοβα, φαίνεται πως βρήκε ενδιαφέρον και εδώ.

Tags: 

Δεν έχουν απελευθερωθεί ακόμα οι μαθήτριες-ομηροι της Boko Haram

Έχουν περάσει 5 μήνες πια από την απαγωγή 320 Νιγηριανών μαθητριών απο την μουσουλμανική εξτρεμιστική οργάνωση Boko Haram. Από αυτές μόνο 57 κατάφεραν να το σκάσουν από τους απαγωγείς τους, την επόμενη μέρα. Η τύχη των υπολοίπων αγνοείται!

Αν και αρχικά είχαν κινητοποιηθεί άπαντες για τον εντοπισμό των κοριτσιών, τα οποία άθελά τους, είχαν γίνει σημαία και από τις 2 πλευρές. Οι μεν, έλεγαν πως δεν θα τα αφήσουμε στα χέρια των απαγωγέων, οι δε πως δεν θα τις επέστρεφαν ποτέ.

Σελίδες