Καινούρια ταινία Αστερίξ!

Πολύ καλά τα νέα για μικρούς και μεγάλους φίλους του Αστερίξ, καθώς, μετά τον ερχομό του καινούριου τεύχους, "Αστερίξ στουςΠίκτους", όπου να 'ναι, έρχεται και ο Αστεριξ σε… 3D!

Τί λέμε; Μα, έρχεται σε λίγο καιρό στις κινηματογραφικές αίθουσες καινούρια ταινία των αγαπημένων μας ηρώων, αυτή τη φορά όχι με ηθοποιούς, ούτε με απλό κινούμενο σχέδιο, αλλά σε 3D.

Οι αγαπημένοι ήρωες μικρών και μεγάλων θα ξαναζωντανέψουν για χάρη μας. Οι παραγωγοί υπόσχονται πως πρόκειται για μια ταινία με πολλά γραφικά, ειδικά εφέ, σασπένς και χιούμορ. Τίτλος της ταινίας θα είναι "Η Κατοικία των θεών" και θα γίνει η πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων Αστερίξ που θα πρoβληθεί σε 3D. Αν είναι το μισό αστείο από το ομότιτλο τεύχος, σίγουρα δεν θα υπάρξουν παράπονα.

Η νέα ταινία "Η Κατοικία των Θεών" βασίζεται στο γνωστό σενάριο του, πρόωρα χαμένου, Ρενέ Γκοσινί. Όλη η παραγωγή γίνεται υπό την επίβλεψη του Αλμπέρ Ουντερζό και της συζύγου και της κόρης του Γκοσινί. Η ιστορία δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά το 1971 στο γαλλικό περιοδικό κόμικς "Pilote" και το 1973 μεταφράστηκε για πρώτη φορά στα Αγγλικά. Στην χώρα μας κυκλοφορεί από την Μαμούθ Comix.