Χαμός πάλι με τον Kanye West

Μετά την ατυχή στιγμή στην συναυλία του στο Σίδνεϊ, ο Kanye West απάντησε σε όσους τον κατηγόρησαν. Για όσους δεν θυμούνται ή δεν είχαν ασχοληθεί μέχρι τώρα, όλο αυτό ξεκίνησε όταν κατά την διάρκεια της συναυλίας, ο Kanye West κάλεσε το κοινό του να σταθούν όλοι όρθιοι. Δύο άτομα δεν φάνηκε να υπακούν στις εντολές που έδινε ο Ράππερ, ας πούμε πως δεν τους απευθύνθηκε με τον πιο ευγενικό τρόπο. Μέχρι που κατάλαβαν όλοι ότι όσοι δεν σηκώθηκαν ηταν ανάπηροι σε καθισμένοι σε καροτσάκια.

Πολλές οι αντιδράσεις. Ακόμα πιο πολλά τα σχόλια. Τα σχόλια ήταν τόσα για τον σύζυγο της Kim Kardashian που δεν μπορούσε πια να μην αντιδράσει. Και απάντησε. Από σκηνής. Στην επόμενη συναυλία του, σταμάτησε λίγο το τραγούδι και απάντησε στο περιστατικό αυτό.

Στην 15λεπτη απολογία του ο West μεταξύ άλλων είπε να μην τον χτυπούν άλλο άνθρωποι που ποτέ δεν έχουν ακούσει ούτε ένα από τα άλμπουμ του. Πως είναι ένας παντρεμένος άνδρας με παιδί, χριστιανός και δεν του αξίζει όλο αυτό. Και κατέληξε προτρέποντας τους επικριτές του να διαλέξουν άλλο στόχο, γιατί αυτός δεν θα είναι ένας απ' αυτούς που έχουν συνηθίσει."

Και οι επικριτές φοβήθηκαν...