Ιανουάριος 2015

Απίστευτο: Τα έσπασαν Βαρουφάκης και Ντάισελμπλουμ!

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι 'Ελληνες αλλά και οι ξένοι ανταποκριτές, όταν άκουσαν αυτά που είπε ο νέος υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.

Συγκεκριμένα, μετά το πέρας της συνάντησής του με τον Γέρουν Ντάισελμπλουμ, προέδρου του Eurogroup, είπε αυτό που ούτων η άλλως έλεγε προεκλογικά, αλλά δεν περιμέναμε πραγματικά να το ακούσουμε. Είπε πως η χώρα μας δεν συνεργάζεται με την τρόικα.

Mashani: My Putin

Η ποπ-σταρ από τη Σιβηρία, Mashani, ετοίμασε τραγούδι εξαιρετικά αφιερωμένο στον πρόεδρο της χώρας Βλάντιμιρ Πούτιν, με τίτλο «Ο Πούτιν μου». Η 29χρονη τραγουδίστρια φωνάζει την αγάπη της στον Ρώσο πρόεδρο λέγοντας του «Αγαπημένε μου, πάρε με μαζί σου».

ΗΠΑ: 34χρονος πυροβόλησε όλη του την οικογένεια και στη συνέχεια αυτοκτόνησε!

Τα περιστατικά βίας στην Αμερική με ανθρώπους που κάνουν κατάχρηση των όπλως τους, δεν έχουν τελειωμό.

Αυτή τη φορά, ένας 34χρονος πατέρας, ο 34χρονος Τζόναθαν Γουόκερ, πρώην επαγγελματίας μπασκετμπολίστας, πρότεινε σε έναν φίλο του να πάει σπίτι του για να παρακολουθήσουν μαζί έναν αγώνα.

Αριστεριστές σταμάτησαν ομιλία του Βορίδη.

Η εικόνα που βλέπετε είναι μέρος από τα φέιγ βολάν που πέταξαν μέλη της συλλογικότητας "Ρωγμές" και της νεολαίας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Παλλήνη, όπου ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει ο Μάκης Βορίδης.

Οι αριστεριστές συγκεντρώθηκαν στον χώρο, όπου επρόκειτο να μιλήσει ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, φωνάζοντας "Και τώρα και πάντα όπως το '40, την φτώχεια και τον φασισμό θα πολεμούμε πάντα", "Βορίδης, Μπαλτάκος και Χρυσή Αυγή, όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί" και "Φασίστα Βορίδη, δεν μας σταματάς, το μέλλον ανήκει στον κόσμο της δουλειάς".

Ψάχνετε για δουλειά; Μιλάτε καλά αγγλικά; Ώρα να στείλετε βιογραφικό στην Β.Κορέα!

Αυτά είναι! Είστε άνεργος και μιλάτε καλά αγγλικά; Στείλτε κατ' ευθείαν το βιογραφικό σας, στον ηγέτη της Βορίου Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν!

Φαίνεται πως αποφάσισε να δώσει έμφαση στον τουρισμό και καλεί στη χώρα του γνώστες της αγγλικής που θα μάθουν τα βασικά σε βορειοκορεάτες μελλοντικούς ξεναγούς. Αν είστε άνεργος και γνωρίζετε καλά αγγλικά, τότε έχετε μια ευκαιρία για δουλειά στη Βόρεια Κορέα.

Γονάτισαν σε γέφυρα και φώναζαν "Λυπούμαστε που δεν πιάσαμε τον στόχο της εταιρείας"!

Ανώτερα στελέχη πωλήσεων, οι οποίοι έχασαν τους στόχους που τους είχαν θέσει οι προϊστάμενοί τους, αναγκάστηκαν να γονατίσουν σε δημόσια γέφυρα και να φωνάζουν «Λυπούμαστε»!!!

Οι πεζοί που χρησιμοποιούσαν αυτήν την πολυσύχναστη διασταύρωση στην πόλη Xiamen, την πρωτεύουσα της νοτιο-ανατολικής επαρχίας Fujian στην Κίνα, είδαν έκπληκτοι άνδρες και γυναίκες με κοστούμια στα γόνατά τους με απολογητικά μηνύματα μπροστά τους.

30χρονος πυροβόλησε 60χρονο γιατί του χρωστούσε!

Νόμος της ζούγκλας! Σε αυτόν τον νόμο φαίνεται πως υποκύπτουν όλο και περισσότεροι τώρα τελευταία για ασήμαντες αφορμές!

Αυτό φαίνεται πως έγινε το πρωί μεταξύ δύο ανδρών στην Τούμπα Θεσσαλονίκης. Οι οικονομικές διαφορές έγιναν η αιτία να πάρει ένα όπλο ένας 30χρονος ημεδαπός και να πυροβολήσει έναν 60χρονο, επίσης ημεδαπό.

Ο 60χρονος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι ο ιδιοκτήτη του σπιτιού που μένει ο δράστης. Μία οικονομική διαφορά για το ενοίκιο φαίνεται πως είναι αυτή που τον οδήγησε στο να κάνει αυτή την ανείπωτη πράξη.

Άλλο ένα θύμα από το κυνήγι στην χώρα μας!

Δυστυχώς, θρηνήσαμε κι άλλο ένα θύμα από το ανεξέλεγκτο κυνήγι στην χώρα μας! Ένας 63χρονος και ένας 72χρονος ξεκίνησαν να πάνε για κυνήγι αγριογούρουνου και κατέληξαν ο ένας νεκρός και ο άλλος στην φυλακή.

Συγκεκριμένα οι δύο φίλοι μαζί με έντεκα ακόμη άτομα, πήγαν σε δασική περιοχή στην Γορτυνίας και εκεί, κατά τη διάρκεια του κυνηγιού, ο 63χρονος από λάθος, πέρασε τον 72χρονο για θήραμα, τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Εύβοια: Συνελήφθη 21χρονος για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών

Νεαρός 21 χρονών συνελήφθη στην περιοχή Μαλακώντας στην Εύβοια για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Μετά από πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί της Χαλκίδας έκαναν έρευνα στο σπίτι του 21χρονου και βρήκαν και κατασχέσανε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Όταν μπήκαν στο σπίτι οι αστυνομικοί είδαν να τα εξής: Τέσσερις αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 6,5 γραμμαρίων,

-ποσότητα υδροπονικής κάνναβης (SKUNK), καθαρού βάρους 0,8 του γραμμαρίου,

Παπούλια: Έχω χωρίσει εδώ κι ένα χρόνο, είστε αργοπορημένοι

Την απάντησή της στα τελευταία δημοσιεύματα που ανέφεραν πως χώρισε με τον Φώτη Παπαθεοδώρου έδωσε η Εβελίνα Παπούλια.

Όταν την ρώτησαν οι κοσμικογράφοι, γιατί δημοσιογράφοι δεν είναι, για τον φημολογούμενο χωρισμό της, η Εβελίνα Παπούλια τους ξάφνιασε με την απάντησή της.

Αρχικά απάντησε με το «Α καλά, αρχίσαμε τώρα τις βλακείες! Ναι, τι να κάνουμε τώρα;» Μετά όμως άφησε τους πάντες άφωνους όταν τους αποκάλυψε πως χώρισε πριν από ένα χρόνο!

Σελίδες