Αριστεριστές σταμάτησαν ομιλία του Βορίδη.

Η εικόνα που βλέπετε είναι μέρος από τα φέιγ βολάν που πέταξαν μέλη της συλλογικότητας "Ρωγμές" και της νεολαίας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Παλλήνη, όπου ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει ο Μάκης Βορίδης.

Οι αριστεριστές συγκεντρώθηκαν στον χώρο, όπου επρόκειτο να μιλήσει ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, φωνάζοντας "Και τώρα και πάντα όπως το '40, την φτώχεια και τον φασισμό θα πολεμούμε πάντα", "Βορίδης, Μπαλτάκος και Χρυσή Αυγή, όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί" και "Φασίστα Βορίδη, δεν μας σταματάς, το μέλλον ανήκει στον κόσμο της δουλειάς".

Μοιράστηκε, επίσης, φυλλάδια με τίτλο "Φασίστες με γραβάτες ή χωρίς, την τελική απάντηση θα δώσουμε εμείς". Και ακολουθούσε το εξής κείμενο:

"Στην Παλλήνη έφτασε σήμερα ο ‘’τσεκουράτος’’ Βορίδης για να πραγματοποιήσει προεκλογική συζήτηση σε κλειστό φυσικά χώρο και χωρίς να έχει ανακοινωθεί επίσημα στην περιοχή. Ο ίδιος ως πρώην υπουργός Υγείας συνυπέγραψε στη δημιουργία μιας τεράστια ζώνης υγειονομικής φτώχειας και αποκλεισμού των ανασφάλιστων ανθρώπων από στοιχειώδη ιατροφαρμακευτική φροντίδα, εξαθλίωσε (μισθολογικά και εργασιακά) το προσωπικό του ΕΣΥ και οδήγησε τα δημόσια νοσοκομεία αλλά και το προσωπικό τους στα όρια της κατάρρευσης. Εκφραστής της νεοφιλελεύθερης πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμμετείχε στο βίαιο κλείσιμο των ψυχιατρείων και με συγκεκριμένο σχέδιο για τον ‘’τεμαχισμό’’ τους στα γενικά νοσοκομεία με ότι μπορεί συνεπάγεται αυτό!

Όπως ήταν αναμενόμενο, η εκδήλωση ακυρώθηκε.