Μάρτιος 2014

Δικαστήριο αποφάνθηκε πως ιδιοκτήτης πρέπει να αποζημιώσει τη λεσβία σεφ του με 1.600.000 εκατομμύρια δολλάρια

Εφετείο στη Νέα Υόρκη κατοχύρωσε απόφαση δικαστηρίου του 2012, σύμφωνα με το οποίο, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης όπου εργαζόταν μία λεσβία σεφ υποχρεούται να της καταβάλλει αποζημίωση ύψους περίπου 1,5 εκατομμυρίου δολλαρίων. Γιατί; Γιατί ο ιδιοκτήτης την υποχρέωσε να παρακολουθεί εβδομαδιαίες συναντήσεις προσευχής, για να σώσει την ψυχή της, αφού "οι ομοφυλόφιλοι πάνε στην κόλαση", όπως χαρακτηριστικά έλεγε.

Κέρδισε στο στοίχημα τη δυνατότητα να της προκαλέσει ηλεκτροπληξία, και τον συνέλαβαν.

Ήταν μια κανονική Δευτεριάτικη Ποδοσφαιρική Νύχτα για τον Τζον Γκραντ, έναν πιστό οπαδό των Σικάγο Μπέαρς και για τη γυναίκα του Νικόλ, μια υποστηρικτή των Γκριν Μπέι Πάκερς. Το ζευγάρι παρακολουθούσε το παιχνίδι σε ένα μπαρ στην πόλη τους στο Γουινσκόνσιν, και κατανάλωναν τεράστιες ποσότητες αλκοόλ. Τότε ήταν που τα πράγματα έγιναν ενδιαφέροντα. Το ζευγάρι αποφάσισε να βάλει στοίχημα, όποιου η ομάδα χάσει, θα υποστεί ηλεκτροπληξία με μια μηχανή χειρός, ένα taser.

Μέχρι το 2050 τα Γαλλικά θα είναι η πιο διαδεδομένη γλώσσα...

...ή έτσι τουλάχιστον έτσι λέει μία καινούρια έρευνα.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που κάποιοι έλεγαν πως τα Γαλλικά θα γίνουν διεθνής γλώσσα. Πως οι γαλλόφωνες περιοχές στην Αφρική, και όχι μόνο, επεκτείνονται παγκοσμίως. Νέα έρευνα ήρθε να μας πεί πως μέχρι το 2050 το μεγαλύτερο γεωγραφικό κομάτι της υφηλίου θα μιλά πια την Γαλλική.

Το αληθινό γουασάμπι

Νομίζετε πως ξέρετε το γουασάμπι; Μάλλον όχι... Το πιο πιθανό είναι να μην έχετε δοκιμάσει ποτέ τη γεύση του ή τουλάχιστον όχι τόσο συχνά όσο νομίζετε.

Αυτό επειδή συνήθως το γουασάμπι που σερβίρεται εκτός Ιαπωνίας είναι συνήθως ένα μείγμα από τριμμένη ρέβα, μουστάρδα και μαγειρικό χρώμα. Ακόμα και την Ιαπωνία οι απαιτήσεις για αληθινό γουασάμπι είναι τόσο υψηλές που, πολύ συχνά συναντάται το μείγμα της ρέβας ανακατεμένο με λίγο γουασάμπι ή και χωρίς.

Ο Σουμάχερ πια ζυγίζει 54 κιλά!!!

Περισσότερους από 2 μήνες έχει μείνει στην μονάδα εντατικής θεραπείας ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής στης Φόρμουλα 1 Μίκαελ Σουμάχερ.

Μετά από όλον αυτόν τον καιρό ο Μίκαελ έχει αδυνατίσει υπερβολικά με αποτέλεσμα να έχει μείνει 54 κιλά. Ο λόγος είναι πως το τεχνητό κώμα στο οποίο υποβάλλεται έχει ταλαιπωρήσει τόσο το σώμα,σε του, σε συνδυασμό με την ενδοφλέβια διατροφή με αποτέλεσμα την απώλεια μεγάλου σωματικού βάρους.

Έφαγαν 6 μετρα λουκάνικα σε διαγωνισμό λουκάνικων για την τέχνη

Έφαγαν 6μετρα λουκάνικα σε διαγωνισμό λουκάνικων για την τέχνη

Σε μια εκδήλωση για τη συγκέντρωση χρημάτων για τις παιδικές τέχνες στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ, οι συμμετέχοντες βρέθηκαν αντιμέτωποι με 6μετρα λουκάνικα βάρους περίπου 3 κιλών.

Δώδεκα συμμετέχοντες και εκατοντάδες θεατές εμφανίστηκαν την Πέμπτη το βράδυ στο διαγωνισμό λουκανικοφαγείας για να μαζέψουν 7000 δολάρια για το Παιδικό Κέντρο Τεχνών FLY.

Η εκδήλωση έγινε στην πόλη Ypsilanti (19 χιλιάδων κατοίκων) η οποία στεγάζει το Πανεπιστήμιο του ανατολικού Μίσιγκαν.

Φρίκη: Αστυνομικοί στη Βραζιλία σκότωσαν 38χρονη...

Η άτυχη 38χρονη Κλόντια Φερέιρα, είχε την ατυχία να πηγαίνει στο σπίτι της, σε μία από τις φαβέλες του Ρίο Ντε Τζανέϊρο, όταν αστυνομικοί αντάλλασαν πυροβολισμούς με κακοποιούς. Κάποια σφαίρα χτύπησε την άτυχη γυναίκα, αλλά όχι και τόσο σοβαρά. Απο εκεί και πέρα ξεκινά ο παραλογισμός.

Τι σημάινουν οι αριθμοί στα barcodes;

Οι γραμμές και οι αριθμοί που θα βρείτε σχεδόν σε κάθε προϊόν ονομάζονται γραμμωτοί κώδικες (barcodes) UPC (Universal Product Code = Παγκόσμιος Κώδικας Προιόντων), και εισήχθησαν στη δεκαετία του 1970 για να επιταχυνθεί η διαδικασία πληρωμής για τα ψώνια. Τα έξι πρώτα ψηφία χρησιμεύουν ως αναγνωριστικό για τον κατασκευαστή, τα επόμενα πέντε ψηφία είναι ο αριθμός προϊόντος ενώ το τελευταίο ψηφίο είναι το ψηφίο ελέγχου, που επιτρέπει στους σαρωτές να καταλαβαίνουν αν έχουν διαβάσει σωστά τον κώδικα.

Έπλυναν τον... Δρομέα!

Πάνω από 8 ώρες διήρκεσε ο καθαρισμός του γυάλινου Δρομέα, ύψους 12 μέτρων. Δύο χρόνια είχε να... κάνει μπάνιο...

Το άγαλμα φτιάχτηκε το 1988 και αρχικά είχε τοποθετηθεί στην Πλατεία Ομονοίας. Μεταφέρθηκε όταν ξεκίνησαν τα έργα για το μετρό της Αθήνας στην σημερινή του τοποθεσία, στην πλατεία της Μεγάλης του Γένους Σχολής, απέναντι από το Χίλτον.

Υποδύθηκε τον Πρίγκιπα Χάρι και του απέσπασε χρήματα

Ένα εκατομμύριο ευρώ πρόσφερε σε Αυστριακό τεχνίτη δαπέδων ο πρίγκιπας Χάρι για την ανακαίνιση του παλατιού στο Μπάκιγχαμ, σύμφωνα με το BBC αλλά μέσο FACEBOOK.

Σελίδες