Σεπτέμβριος 2017

Δέντρο έπεσε σε στάση λεωφορείου

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν, προκάλεσαν την πτώση ενός δέντρου στην καρδιά της Αθήνας και συγκεκριμένα στην είσοδο του Εθνικού Κήπου από την πλευρά της λεωφόρου Αμαλίας.

Το μεγάλο δέντρο έπεσε σχεδόν πάνω σε στάση λεωφορείου, λίγο μετά τις 5 το πρωί και ευτυχώς δεν υπήρχε κόσμος στο σημείο.

Το ΣΔΟΕ εξάρθρωσε κύκλωμα διακίνησης μαϊμού προϊόντων

Συντονισμένο έλεγχο στις εγκαταστάσεις εταιρειών παροχής ταχυδρομικών υπηρεσιών και ταχυμεταφορών, καθώς και έρευνα στην οικία εμπλεκομένου προσώπου παρουσία εισαγγελικής λειτουργού, πραγματοποίησαν κλιμάκια υπαλλήλων των τμημάτων Προστασίας Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Σ.Δ.Ο.Ε. Π.Δ. Αττικής & Αιγαίου, αξιοποιώντας πληροφορίες.

Βόρεια Κορέα: Ο Τραμπ μας κήρυξε τον πόλεμο

Ο Ντόναλντ Τραμπ κήρυξε τον πόλεμο στην Βόρεια Κορέα, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Πιονγιάνγκ, σχολιάζοντας τα πρόσφατα «τιτιβίσματα» του Αμερικανού προέδρου, ο οποίος έγραφε στο twitter ότι αν ο Ρι Γιονγκ Χο απηχεί τις απόψεις του Κι, «κανείς από τους δύο δεν θα είναι εδώ για πολύ καιρό».

Ο Ρι Γιονγκ Χο,προειδοποιεί πως μετά την «κήρυξη του πολέμου», η Βόρεια Κορέα έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε αντίποινα, μεταξύ των οποίων και η πιθανή κατάρριψη αμερικανικών βομβαρδιστικών, ακόμα και αν αυτά δεν πετούν στον εναέριο χώρο της Βόρειας Κορέας.

Τι έδειξαν οι πρώτοι έλεγχοι σε οστρακοειδή του Σαρωνικού

Ολοκληρώθηκαν σύμφωνα με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, οι πρώτοι έλεγχοι που ξεκίνησαν από τις 14 Σεπτεμβρίου σε οστρακοειδή, σε ζώνες παραγωγής στην περιοχή του Σαρωνικού που χρησιμοποιούνται επιστημονικά ως «δείκτες» για την πετρελαϊκή ρύπανση των αλιευμάτων.

Έτσι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, τα αποτελέσματα του Γενικού Χημείου του Κράτους επί των πρώτων δειγμάτων, σε ότι αφορά στους πολυκυκλικούς αρωματικούς υδρογονάνθρακες (PAHs), ήταν αρνητικά με την έρευνα να συνεχίζεται.

Με ανέμους 280 χλμ/ώρα φθάνει στο Πουέρτο Ρίκο η Μαρία

Ο κυκλώνας κατηγορίας 5 μετά το πέρασμά του από τη νήσο Δομινίκα φθάνει ενισχυμένος στο Πουέρτο Ρίκο με τις αρχές να είναι σε επιφυλακή.

Ο δεύτερος εξαιρετικά ισχυρός κυκλώνας μετά την Ίρμα βρίσκεται πολύ κοντά στο Πουέρτο Ρίκο έχοντας αφήσει πίσω του μεγάλες υλικές ζημιές και έναν νεκρό στη Γουαδελούπη.

Το εμπόριο της ντροπής: Με 1.200 ευρώ αγοράζεις διπλωματική εργασία

Μια ολόκληρη βιομηχανία παράκαμψης των εξεταστικών διαδικασιών στα πανεπιστήμια αποκάλυψε η είδηση της περασμένης εβδομάδας ότι 106 φοιτητές στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας συνελήφθησαν να έχουν καταθέσει την ίδια εργασία.

Έρχεται φόρος στο διαδίκτυο

Η πρόταση που έχει ωριμάσει στις Βρυξέλλες και θεωρείται ριζοσπαστική όσον αφορά την φορολόγηση των εσόδων από το διαδίκτυο, είναι η φορολόγηση επί του τζίρου των εταιρειών και όχι επί των κερδών. Έχει υπολογισθεί ότι οι εταιρείες του διαδικτύου μεταφέροντας τα κέρδη τους από τις χώρες της διαφημιστικής δαπάνης σε άλλες με πολύ μικρότερη φορολόγηση κερδίζουν δεκάδες δις. ευρώ ετησίως. Τα στοιχεία που παρουσιάσθηκαν από τις αρμόδιες επιτροπές στο Ευρωκοινοβούλιο κάνουν λόγο για "νόμιμη” διαφυγή εσόδων της τάξης των 50 – 70 δισ. ευρώ ετησίως.

Ποιος σκότωσε την Αργυρώ της Σάμου;

Δώδεκα σκάγια από κυνηγετική καραμπίνα· κάποια είχαν φτάσει μέχρι τη σπονδυλική στήλη της. Και ένα βαθύ τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα ψαροντούφεκο, της είχε σκίσει τη δεξιά πλευρά της ράχης, μέχρι το στομάχι. Το θύμα λεγόταν Αργυρώ. Ο δράστης τη βρήκε ξαπλωμένη σε ακτή της Σάμου και τη σκότωσε. Η φορά που έχουν τα σκάγια δείχνουν ότι εκείνη προσπάθησε να του ξεφύγει, πέφτοντας στη θάλασσα. Δεν μπόρεσε…Δεν ξέρω πόσοι από όσους διαβάζουν με αποτροπιασμό αυτήν την περιγραφή θα αισθανθούν ανακούφιση μαθαίνοντας ότι το θύμα ήταν μια μεσογειακή φώκια. Ελπίζω κανείς.

Φόβος για εκτεταμένες πλημμύρες στην Φλόριντα παρά τη νέα εξασθένηση του κυκλώνα Ίρμα

Ο κυκλώνας Ίρμα, ο οποίος έφθασε πάνω από τη γη στη δυτική ακτή της Φλόριντας το απόγευμα της Κυριακής, εξασθένησε στην κατηγορία 2 της πεντάβαθμης κλίμακας Σαφίρ-Σίμσον, γνωστοποίησε πριν από λίγο το Εθνικό Κέντρο Κυκλώνων (NHC) των ΗΠΑ.

54122 και φύγαμε!

Κι όμως αν θες σωστή νύφη από το 54122! Δεν κάνω καθόλου πλάκα.
Σήμερα βγήκαμε με ένα φίλο για να δούμε μια κοπέλα που γνώρισε από το 54122. Η τύπισσα δε παίζεται! Όμορφη, έξυπνη, καπάτσα! Όλα τα λεφτά.
Βγήκανε ανταλλάξανε τηλέφωνα και το βράδυ θα πάνε οι δυο τους για ποτό.
Από σήμερα γράφτηκα κι εγώ στο www.ellinespadou.com, εντάξει θα δίνω κάτι παραπάνω αλλά αν πέτυχω κι εγώ μια τέτοια αμαζόνα αξίζει με χίλια!

Tags: 

Σελίδες