Μάρτιος 2015

Αγίους Αναργύρους: Βρέθηκε νεκρός άντρας στις ράγες του τραίνου!

Αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν πριν λίγη ώρα όσοι βρέθηκαν στο τρένου στην Κωνσταντινουπόλεως στο ύψος του Αγίου Μελέτιου.

Ένας άντρας, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έπεσε στις γραμμές του τραίνου. Οργανώθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού του άτυχου άντρα, η οποία όμως δεν είχε αίσια κατάληξη. Δυστυχώς, ο άνδρας διαμελίστηκε από διερχόμενο τρένο.

Ηχογραφούσε τους γονείς του για 16 χρόνια!

Όλοι ξέρουμε πως οι έφηβοι αντιδρούν περίεργα όταν κάτι δεν τους αρέσει, αλλά η φαντασία του Mike Cohen ξεπέρασε κάθε όριο. Ο 12χρονος τότε Mike άρχισε να ηχογραφεί τους καυγάδες του με τους γονείς του, χωρίς βέβαια αυτοί να το ξέρουν.

Ο Mike Cohen μεγάλωσε με δύο αυστηρούς γονείς, κυρίως ο πατέρας του, και με πολλούς περιορισμούς. Ο Mike αγαπούσε από μικρός την ροκ μουσική κάτι που δεν άρεσε και τόσο στους αυστηρούς του γονείς. Σε κάποια μάλιστα από τις ηχογραφήσεις ο πατέρας του ακούγετε να του λέει: «Δεν ζεις μια φυσιολογική ζωή».

Norwegian Air Shuttle: Θα βάλει 2 ακόμα άτομα μέσα στα πιλοτήριά της!

Μετά την αεροπορική τραγωδία του αεροσκάφους A320 της γερμανικής Germanwings, η νορβηγική εταιρεία χαμηλού κόστους Norwegian Air Shuttle με ανακοίνωσή της δήλωσε πως θα επιβάλει και μάλιστα άμεσα την υποχρεωτική παρουσία δύο προσώπων μέσα στο πιλοτήριο.

Ο υπεύθυνος πτήσεων της νορβηγικής εταιρείας Τόμας Χεστάμερ. μάλιστα είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο: «Όταν ένας από τους παρόντες στο πιλοτήριο βγαίνει έξω, θα πρέπει στο εξής να υπάρχουν δύο πρόσωπα μέσα σ' αυτό» και συμπλήρωσε, «Το συζητούσαμε από καιρό αλλά το γεγονός αυτό επιτάχυνε τις αποφάσεις μας».

Χαλκίδα: Άλλο ένα θύμα της ανθρωπιστικής κρίσης!

Δυστυχώς, αυτός ο απαράδεκτα μακρύς κατάλογος των αυτοκτονιών των θυμάτων της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης, όσο πάει και μεγαλώνει.

Αυτή την φορά, το θύμα ήταν ένας 49χρονος άνδρας, από την Χαλκίδα, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών. Ο άτυχος άνδρας ήταν πολιτικός μηχανικός. Όπως όλοι ξέρουμε, ο κλάδος της οικοδομής έχει σοβαρότατη κρίση, κι έτσι οι οικονομικές του απολαβές όλο και μειώνονταν. Μη αντέχοντας άλλο αυτή την κατάσταση, προέβη στο απονενοημένο διάβημα.

Ορλάντο Μπλουμ: Στην Λιβερία κατά του Έμπολα!

Τον ηθοποιό Ορλάντο Μπλουμ, τον γνωρίσαμε μέσα από τις ταινίες "O Άρχοντας των Δαχτυλιδιών", "Οι Πειρατές της Καραϊβικής", "Χόμπιτ", και άλλες πολλές.

Είναι όμως και Πρεσβευτής "Καλής Θελήσεως" στο φιλανθρωπικό αυτό έργο της UNICEF και γι' αυτό, όπως δήλωσε κι ο ίδιος από την αφρικάνικη χώρα, "το να παρευρεθεί εκεί όπου μπορεί να βοηθήσει, είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει".

Ο χαμογελαστός σκύλος - θεραπευτής!

Ο Smiley,ένα όμορφο Γκόλντεν Ριτρίβερ, γεννήθηκε και μεγάλωσε μέχρι τα δύο του χρόνια σε ένα άχαρο κυνοκομείο αλλά «υιοθετήθηκε» από τη Joanne.

Το υπέροχο σε αυτή τη περίπτωση, είναι ότι παρά το γεγονός ότι είναι τυφλό από τη γέννησή του μοιάζει να είναι μονίμως χαμογελαστό και παρά την αναπηρία του, μοιάζει με το πιο χαρούμενο και αισιόδοξο σκυλί.

Τελικά το χαρούμενο τετράποδο εκπαιδεύτηκε να εργάζεται ως σκύλος θεραπείας για άτομα με αναπηρία στον Καναδά, δίνοντας δύναμη σε παιδιά και ενήλικες.

Ινδή «έσυρε» τον βιαστή της μέχρι το αστυνομικό τμήμα.

Μία άκρως θαρραλέα κοπέλα απο την Ινδία έχει απασχολήσει τις τελευταίες μέρες τα μίντια, καταφέρνοντας να σύρει απο τα μαλλιά μέχρι να φτάσουν στο αστυνομικό τμήμα τον άντρα που την βίασε.

Ο λόγος για την 20χρονη Pradnya Mandhare, η οποία βρισκόταν στο σταθμο του τρένου, στο προάστιο του Μουμπάι, Vile Parle, όταν την πλησίασε ο Chavan Chowdee.

Tags: 

Κολοράντο: Της «ξερίζωσε» το μωρό απο την κοιλιά.

Ένα φρικιαστικό έγκλημα έλαβε χώρα στο Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου μία 34χρονη γυναίκα επιτέθηκε και μαχαίρωσε μία έγκυο, ξεριζώνοντας κυριολεκτικά το έμβρυο απο τη μήτρα της.

Το απίστευτο περιστατικό έχει συγκλονίσει όλη την κοινή γνώμη και σίγουρα αντανακλά την τρέλα και μέχρι πού είναι ικανός να φτάσει κάποιος που δεν έχει σώας τας φρένας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξέδωσαν τα τοπικά μέσα, η 34χρονη είχε βάλει μία αγγελία στο διαδίκτυο, σύμφωνα με την οποία πουλούσε μεταχειρισμένα βρεφικά ρούχα. Μία 26χρονη έγκυος ήταν η άτυχη που απάντησε στην αγγελία.

Tags: 

Μαντούδι: Απίστευτη τραγωδία με 75χρονο αυτόχειρα.

Σε βαθύ πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία στο Μαντούδι, όπου ένας 75χρονος ημεδαπός βρέθηκε απαγχονισμένος σήμερα το πρωϊ, έξω απο ένα μικρό εκκλησάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξέδωσε η αστυνομία, ο 75χρονος έφυγε νωρίς σήμερα το πρωϊ απο το σπίτι του και πήγε σε ένα μικρό γραφικό εκκλησάκι της περιοχής του. Μόλις έφτασε, έκανε μία κλήση στη γυναίκα του, ειδοποιώντας την πως σκοπεύει να αφαιρέσει την ίδια του τη ζωή μόλις κλείσουνε το τηλέφωνο.

Tags: 

Χτίζετε ξανά το σχολείο που είχαν απαχθεί οι 276 μαθήτριες

Την Παρασκευή η κυβέρνηση της Νιγηρίας ανακοίνωσε ότι άρχισε η αποκατάσταση του λυκείου θηλέων του Τσίμποκ,11 μήνες μετά την καταστροφή του προηγούμενου από τους ισλαμιστές. Από το λύκειο αυτό είχαν απαχθεί πέρσι 276 μαθήτριες από τους άνδρες της ακραίας ισλαμικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ.

Η δράση της Μπόκο Χαράμ έχει στοιχίσει τη ζωή σε 13.000 ανθρώπους στη βόρεια Νιγηρία από το 2009, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Ο ηγέτης της Μπόκο Χαράμ, σε βιντεοσκοπημένα μηνύματά του υποστηρίζει ότι εξισλάμισε τα κορίτσια, τα πάντρεψε δια της βίας και τα έχει κάνει "σκλάβες".

Σελίδες