Φεβρουάριος 2015

Ευτυχισμένα ζευγάρια: Αυτές είναι οι 10 συνήθειές τους!

Τα ευτυχισμένα ζευγάρια γνωρίζουν πως η πραγματική, η ουσιαστική σχέση τους ξεκινά όταν τελειώσουν τα πολλά μέλια. Μέχρι τότε, όλα είναι τέλεια, γιατί έτσι τα βλέπουμε. Μιλάμε για τα ζευγάρια που ξέρουν πως η πραγματική σχέση θέλει δουλειά για να διατηρηθεί. Δεν είναι όλη η ζωή σαν σκηνές από διαφήμιση.

Εδώ, έχουμε μία λίστα με το τι πρέπει να κάνουν τα ζευγάρια για να τονώνουν την κοινή τους ζωή. Για να είναι πάντα απαραίτητος ο ένας στον άλλον:

1. Να πηγαίνετε στο κρεβάτι πάντα την ίδια στιγμή.

2. Να καλλιεργείτε κοινά ενδιαφέροντα.

Δασκάλα δωρίζει το νεφρό της στον 6χρονο μαθητή της!

Η δασκάλα στην πρώτη τάξη δημοτικού σχολείου Lindsey Painter από το Texas, θα του χαρίσει το ένα της νεφρό στον 6χρονο μαθητή της Matthew Parker. Έτσι, ο μικρός έχει μια ευκαιρία να ζήσει μια φυσιολογική ζωή.

Ο μικρός Matthew είναι σε σοβαρή κατάσταση, αφού ο οργανισμός του απέρριψε το νεφρό που του είχε μεταμοσχευτεί όταν ήταν βρέφος. Η Lindsey Painter, χωρίς δισταγμό, προσφέρθηκε μαζί με άλλους 80 περίπου δωρητές οργάνων, να εξεταστεί για να δούν αν είναι συμβατή για δότης. Οι πιθανότητες ήταν λίγες, όμως αποδείχθηκε πως ήταν απόλυτα συμβατή.

Το νεαρό ζευγάρι που έπεσε στον Κηφισό, ήταν μεθυσμένοι!

Μεθυσμένοι φαίνεται πως ήταν ο 18χρονος και η 16χρονη και έπεσαν το πρωί στο Κηφισό στο ύψος της Αγίας Άννης στου Ρέντη, όπως έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Το νεαρό ζευγάρι, επέβαινε σε μηχανάκι. Ξαφνικά και για άγνωστο λόγο σταμάτησε και κατέβηκαν και οι δύο. Μετά απο έντονο διαπληκτισμό μεταξύ τους, για λόγους που παραμένουν άγνωστοι, αποπειράθηκαν και οι δύο να αυτοκτονήσουν.

Στα χέρια της αστυνομίας οι ληστές που βασάνιζαν τα θύματά τους

Μέχρι στιγμής τρεις από την σπείρα των ληστών, που βασάνιζαν τα θύματά τους , έπεσαν στα χέρια της ελληνικής αστυνομίας.

Οι τρεις ληστές που έχει εξακριβωθεί πως ήταν μέλη της γνωστής σπείρας με την ιδιαίτερα βίαιη συμπεριφορά αφού δεν δίσταζε να βασανίζει τα θύματά της για αρκετή ώρα με διάφορα αιχμηρά αντικείμενα ή βαριοπούλα,είναι δύο Έλληνες άνδρες 27 και 36 χρονών και μία Ελληνίδα 31 χρονών που εργαζόταν σε ενεχυροδανειστήριο στον Πειραιά και στην οποία οι δράστες διέθεταν τα κλοπιμαία για πώληση. Αναζητούνται ακόμα άλλοι δύο Έλληνες άνδρες.

15 πράγματα που δεν καταλαβαίνουν όσοι γεννήθκαν μετά το 2000!

Είναι κάποια πράγματα που αν τα πεις σε 18ρηδες θα καταλάβεις το χάσμα των γενεών που πλέον δεν μετριέται με τα χρόνια, αλλά με την πρόοδο της τεχνολογίας. Σε λίγο, δεν θα ρωτάμε πια πότε τελείωσες το Λύκειο, αλλά αν είχαν βγει τα tablets όταν διάβαζες! Δείτε και μόνοι σας τις παρακάτω φράσεις και θα καταλάβετε τι εννοώ!

1. Μου έσπασε το πορτάκι του κινητού \m/ Γιατί τα κινητά μας είχαν πορτάκια κι όχι τρέντυ θήκες! Γατάκια!

Ακύρωσαν την μετάθεση του γιου του Πρετεντέρη. Τον στέλνουν στα σύνορα!!!

Αυτό κι αν είναι! Ο γιος του δημοσιογράφου του MEGA CHANNEL, Γιάννη Πρετεντέρη, υπηρετούσε στα "σύνορα" Παπάγου-Χολαργού.

Με την αλλαγή ηγεσίας, ακυρώθηκαν οι χαριστικές μεταθέσεις και έτσι ο Πρετεντέρης junior μετατίθεται στα Ελληνοτουρκικά σύνορα, όπως θα έπρεπε να είναι εξ' αρχής.

Ο νεαρός είχε τοποθετηθεί μετά από την εκπαίδευσή του στο τάγμα ΓΕΕΘΑ. Χθες έλαβε το φύλλο πορείας για μονάδα του Έβρου, σύμφωνα με το onalert.

29,5 χρόνια φυλάκισης στον οδηγό της φονικής καραμπόλας της Εγνατίας!

Ο 39χρονος Ρουμάνος υπήκοος, Νικολάι Τουντόραν, στις 5 Οκτωβρίου 2014 σκόρπισε τον θάνατο, προκαλώντας πολύνεκρη καραμπόλα στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Βέροιας. Τότε, είχε επικαλεστεί βλάβη στα φρένα του οχήματος και ότι είχε χάσει τον έλεγχο όταν έφτασε στο σημείο. Ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος ήταν έξι νεκροί και 31 τραυματίες.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και πρόκληση σωματικής βλάβης κατά συρροή και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 29,5 ετών, από τα οποία τα δέκα είναι εξαγοράσιμα.

Σήμερα στην Λάρισα η κηδεία της μητέρας του Λάκη Λαζόπουλου

Δυστυχώς, πέθανε τα ξημερώματα του Σαββάτου η μητέρα του Λάκη Λαζόπουλου, Ριρίκα, η οποία νοσηλευόταν στο θεραπευτήριο Υγεία, εδώ και αρκετό καιρό.

Η πολυαγαπημένη μητέρα του γνωστού κωμικού, είχε υποβληθεί πριν απο 20 μέρες σε εγχείρηση καρδιάς η οποία σε πρώτη φάση ήταν επιτυχής. Όμως, τις τελευταίες μέρες παρουσιάστηκαν κάποιες σοβαρές επιπλοκές, τις οποίες δεν μπόρεσε να ξεπεράσει λόγω της ηλικίας και των χρόνιων προβλημάτων υγείας.

1929: Η σφαγή του Αγίου Βαλεντίνου!

Ήταν 14 Φεβρουαρίου 1929. Με εντολή του περιβόητου μαφιόζου Αλ Καπόνε, επτά αντίπαλοί του εκτελέστηκαν σε μια αποθήκη στο Σικάγο. Το μακελειό έμεινε στην ιστορία ως "Η Σφαγή του Αγίου Βαλεντίνου".

Ήταν η εποχή της ποτοαπαγόρευσης και το Σικάγο ήταν χωρισμένο σε περιοχές. Ο Αλ Καπόνε ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο νότιο τμήμα του Σικάγο. Ο αντίπαλός του, Μπαγκς Μοράν, κυριαρχούσε στο βόρειο τμήμα. Και οι δύο μαφιόζοι κέρδιζαν εκατομμύρια δολάρια από την παράνομη διακίνηση αλκοόλ, όμως δεν τους έφταναν. Ήθελαν να επεκτείνουν κι άλλο την κυριαρχία τους.

Ζητάει χρήματα πίσω ο ΟΑΕΔ από ανέργους

Πενήντα περίπου μακροχρόνια άνεργοι χάρηκαν όταν είδαν να μπαίνουν χρήματα στον λογαριασμό τους για δώρο Χριστουγέννων από τον ΟΑΕΔ αλλά δυστυχώς δεν κράτησε πολύ η χαρά τους.

Βάσει νόμου, ο Οργανισμός χορηγεί δώρο Χριστουγέννων, μόνο σε ανέργους που λαμβάνουν το επίδομα ανεργίας του ΟΑΕΔ και όχι οι μακροχρόνια άνεργοι. Το σφάλμα εντοπίστηκε έγκαιρα πριν πάρει μεγάλες διαστάσεις από αρμόδιους υπαλλήλους, και τώρα ζητούνται πίσω τα ποσά που δόθηκαν από λάθος. Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει σε δόσεις.

Σελίδες