Νοέμβριος 2014

Πως θα ζεσταθούμε χωρίς λεφτά;

Δυστυχώς, τα πενιχρά οικονομικά μας σε συνδυασμό με το κρύο της εποχής, μας κάνουν να ψάχνουμε τρόπους να ζεσταθούμε χωρίς όμως να χαλάσουμε λεφτά!

Αν και ο χειμώνας δεν έχει δείξει ακόμα το άγριο πρόσωπο του, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να σημειώσει κάθετη πτώση της θερμοκρασίας, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου, Πέτρος Ινιωτάκης!

Δυστυχώς, ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου, Πέτρος Ινιωτάκης, περνά δύσκολες ώρες!

Ο κ.Ινιωτάκης, μετά την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε το βράδυ της Τρίτης από δύο άτομα άγνωστα προς το παρόν, με σιδερογροθιές, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Έχει ήδη υποβληθεί σε δίωρη χειρουργική επέμβαση.

Η πραγματική διαφορά ηλικίας μεταξύ των τηλεοπτικών συγγενών!

Λίγο το πόσο μικροδείχνει ο καθένας, λίγο το μακιγιάζ, λίγο το πόσο καλός ηθοποιός είναι κάποιος, και η ηλικία τελικά γίνεται μία μικρή λεπτομέρεια. Για να δούμε κάποιες από αυτές τις τρανταχτες περιπτώσεις:

1. Gilmore Girls: Tα λατρεμένα από πολλούς κορίτσια της οικογένειας Gilmore (Lauren Graham και Alexis Bledel), θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι και αδερφές, αφού έχουν μόλις 13 χρόνια διαφορά! Είπαμε, την έκανε μικρή, αλλά πόσο;

Κανέλα: Ένα μαγικό για την υγεία μας μπαχαρικό!

Είναι απίστευτο το πόσο καλό είναι για τον ανθρώπινο οργανισμό η γλυκιά μας η κανέλα! Στην Ελλάδα, προφανώς κάτι ξέρανε οι παλιοί και γι αυτό μπαίνει σχεδόν παντού: σε γλυκά, σε φαγητά, ακόμα και σαν αποσμητικό χώρου.

Ξέρουμε όμως συγκεκριμένα σε τι μας ωφελεί; Τι; Όχι; Δείτε για να μαθαίνετε:

- Ρυθμίζει τη δράση της ινσουλίνη και μειώνει το σάκχαρο στο αίμα μας
- Ρυθμίζει την πίεση του αίματος
- Βελτιώνει την ικανότητα επούλωσης τραυμάτων.
- Αποτελεί αντιοξειδωτικό
- Έχει αντιμικροβιακή δράση και έτσι βοηθά στην πρόληψη των ιώσεων.

30χρονη που έχει οργασμούς διάρκειας 6 ωρών.

Ο λόγος για την Κάρα Ανάϊα, μία 30χρονη γυναίκα που ζει στην Αριζόνα και είναι παντρεμένη και έχει αποκτήσει μάλιστα και ένα γιο, ο οποίος είναι σήμερα 10 χρονών.

Η Κάρα όμως υποφέρει και δηλώνει πως η πάθηση της, της έχει κοστίσει πολλές χαρές της ζωής, αφού της στερεί τη δυνατότητα να μπορεί να λειτουργεί σαν όλους τους άλλους ανθρώπους.

Η 30χρονη μητέρα πάσει απο μία πολύ σπάνια και ανίατη πάθηση, εξαιτίας της οποίας, βιώνει καθημερινά περισσότερους απο 90 οργασμούς, η συνολική διάρκεια των οποίων αγγίζει τις 6 ώρες.

Tags: 

Κι όμως, 1.000.000.000 άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε τουαλέτα!!!

Πάλι καλά που είναι και αυτές οι Παγκόσμιες Ημέρες και ενημερωνόμαστε για διάφορα προβλήματα που αφορούν τους κατοίκους του πλανήτη μας, που δεν είναι τόσο προνομιούχοι όσο εμείς.

Κι όμως, σήμερα, 19/11, είναι η Παγκόσμια Ημέρα Τουαλέτας! Αυτό, ήταν μία υπενθύμιση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ο οποίος μας επισημαίνει τον τραγικό ακόλουθο αριθμό: 1.000.000.000 άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε τουαλέτα!

Γάμος ομοφυλόφιλων γυναικών στην Ρωσία!

Οι Ρώσοι ακτιβιστές γιορτάζουν τον πρώτο γάμο δύο ομοφυλόφιλων γυναικών, της Irina Shumilova και της Alyona Fursova. Οι δύο γυναίκες, παρά των εξαιρετικά ομοφοβικών νόμων της χώρας τους, προχώρησαν στην νομιμοποίηση της σχέσης τους.

Η Irina γεννήθηκε σαν άντρας και έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλου. Ακόμα όμως στα χαρτιά της αναφέρεται ως άντρας. Η Alyona είναι γενετικά γυναίκα, οπότε ο γάμος μεταξύ τους, θεωρητικά θεωρείται ως ένας γάμος μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας!

"Είμαι ο Mario Balotelli, θες να βγεις μαζί μου;"

"Γειά, είμαι ο Mario Balotelli, θες να βγεις μαζί μου;" Με αυτή την ερώτηση πλησίαζε γυναίκες ο γνωστός φαρσέρ Joe Weller.

Αλήθεια, κορίτσια σε σας μιλάω, εσείς τι θα απαντούσατε σε αυτή την ερώτηση; Αν ένας διάσημος και εκατομμυριούχος, νέος, γυμνασμένος, ποδοσφαιριστής σας πλησίαζε και σας έκανε μία τέτοια ερώτηση, θα τον ακολουθούσατε; Θα τον βρίζατε; Θα γελούσατε; Ποια θα ήταν η αντίδρασή σας;

Το πείραμα το είχε επαναλάβει ως Cristiano Ronaldo, με εξαιρετική επιτυχία.

Δείτε το βίντεο για να δείτε πως αντέδρασαν οι Αγγλίδες:

Ashton Kutcher: Τα παιδιά της Demi Moore με προετοίμασαν να γίνω πατέρας

Συνέντευξη έδωσε πριν μερικές μέρες ο γοητευτικότατος Ashton Kutcher, μία από τις πρώτες μετά την γέννηση της κόρης του.

Μεταξύ άλλων, ο 36χρονος διάσημος ηθοποιός μίλησε για το πόσο καλά τον προετοίμασε για την κόρη του τώρα, το ότι υπήρξε ο πατριός των τριών κοριτσιών της Demi Moore στα περίπου 10 χρόνια της σχέσης και του γάμου τους.

"Όλοι λένε πως όταν κάνεις παιδί, δεν έρχονται με οδηγίες χρήσης, αλλά δεν είναι αλήθεια, έχουμε το Google για να ρωτάμε. Μπορούμε να ρωτήσουμε τα πάντα, τα πάντα είναι εκεί πέρα... ” είπε ο Kutcher.

Κι όμως, τα τεράστια πέτρινα κεφάλια στο Νισί του Πάσχα, έχουν και σώματα!

Το 1722, ένας Ολλανδός θαλασσοπόρος, ο Γιάκομπ Ρόγκεβεν, ανακάλυψε το Νησί του Πάσχα ή Ράπα Νούι όπως το αποκαλούν οι ντόπιοι. Πως θα μπορούσε να μην του τραβήξουν αμέσως την προσοχή τα μεγάλα ανθρώπινα κεφάλια που ήταν σκαλισμένα από πέτρα και ήταν τοποθετημένα στα υψώματα του νησιού.

Σελίδες