Πως θα ζεσταθούμε χωρίς λεφτά;

Δυστυχώς, τα πενιχρά οικονομικά μας σε συνδυασμό με το κρύο της εποχής, μας κάνουν να ψάχνουμε τρόπους να ζεσταθούμε χωρίς όμως να χαλάσουμε λεφτά!

Αν και ο χειμώνας δεν έχει δείξει ακόμα το άγριο πρόσωπο του, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να σημειώσει κάθετη πτώση της θερμοκρασίας, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

Πολύ σημαντικό είναι το σωστό ντύσιμο! Τα μάλλινα, τα μεταξωτά, καθώς και τα ισοθερμικά ρούχα και εσώρουχα είναι αυτά που μπορούν πραγματικά να μας κρατήσουν ζεστούς.
Σε αυτές τις θερμοκρασίες τα βαμβακερά δεν ενδείκνυται ενώ τα τζιν είναι περισσότερο παγωμένα με συνέπεια να κρυώνετε περισσότερο. Καπέλα, σκούφοι, κασκόλ και τα γάντια, είναι απαραίτητα.

Είναι πολύ συμαντικό επίσης, η θερμοκρασία του σπιτιού να παραμένει σταθερή. Όχι από ιγκλού Σαχάρα και τούμπαλιν. Ιδανική θερμοκρασία θεωρείται μία θερμοκρασία γύρω στους 22 βαθμούς Κελσίου.

Πολύ καλό για τον οργανισμό είναι και οι σούπες με καυτερή πιπεριά ή τσίλι τα οποία ανεβάζουν την θερμοκρασία του σώματος. Τα ζεστά ροφήματα επίσης βοηθούν πολύ!