Η πραγματική διαφορά ηλικίας μεταξύ των τηλεοπτικών συγγενών!

Λίγο το πόσο μικροδείχνει ο καθένας, λίγο το μακιγιάζ, λίγο το πόσο καλός ηθοποιός είναι κάποιος, και η ηλικία τελικά γίνεται μία μικρή λεπτομέρεια. Για να δούμε κάποιες από αυτές τις τρανταχτες περιπτώσεις:

1. Gilmore Girls: Tα λατρεμένα από πολλούς κορίτσια της οικογένειας Gilmore (Lauren Graham και Alexis Bledel), θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι και αδερφές, αφού έχουν μόλις 13 χρόνια διαφορά! Είπαμε, την έκανε μικρή, αλλά πόσο;

2. X-Files: Ο πράκτορας Mulder (κατα κόσμο και της σειράς μυστηρίου X-Files έχει μόλις ένα (!) χρόνο διαφορά ηλικίας από την τηλεοπτική του μητέρα(Rebecca Toolan)

3. Blackish: O Fishburne υποδύεται τον πατέρα του Anderson (Laurence Fishburne και Anthony Anderson)! Όμως στην πραγματικότητα έχουν μόλις 9 χρόνια διαφορά.

4. Frasier: Στην κλασσική πια σειρά, ο John Majoney και ο Kelsey Grammer, μπορεί να υποδύθηκαν τον πατέρα και τον γιο με μεγάλη επιτυχία, στην πραγματικότητα όμως, έχουν λιγότερο από 15 χρόνια διαφορά.

5. Mama’s Family: Ίσως η πιο εντυπωσιακή ανακρίβεια στο θέμα της ηλικίας, καθώς η Lawrence (Vicki Lawrence), που έπαιζε την μαμά του Ken Berry ήταν στην πραγματικότητα 16 χρόνια μικρότερη από τον τηλεοπτικό γιό της!!!