Αύγουστος 2012

Λαϊκή Τράπεζα: Ζημίες στο εξάμηνο

Ζημίες 1,3 δισ. ευρώ ανακοίνωσε η Λαϊκή Τράπεζα για το πρώτο εξάμηνο εξαιτίας απομειώσεων υπεραξίας από την έκθεσή της στην ελληνική κρίση χρέους και αύξησης των επισφαλειών. Οι προβλέψεις της Λαϊκής αυξήθηκαν κατά 384,2%, φθάνοντας τα 885 εκατομμύρια ευρώ από 182,8 εκατομμύρια πέρσι, ενώ η απομείωση υπεραξίας και άλλων άυλων περιουσιακών στοιχείων στο πρώτο εξάμηνο του 2012, ανήλθε στα 580 εκατομμύρια ευρώ.
Εξαιρουμένης της απομείωσης, η ζημία της κυπριακής τράπεζας ανήλθε στα 729 εκατ. ευρώ.

Σκοτώστε τους γέρους, να σωθούμε

Τόσα ακατοίκητα ξερονήσια έχει η χώρα, πρέπει να αξιοποιηθούν από τον κ. Γ. Στουρνάρα. Δεν μιλάμε για την κτηματομεσιτική πρόταση που συζητήθηκε, δηλαδή να πωληθούν σε επενδυτές. Κάτι πιο πρακτικό. Να στέλνουν εκεί τους συνταξιούχους (άνω των 67 ετών, όχι άνω των 65) και να τους αφήνουν να ψοφήσουν από τη δίψα και την πείνα.

Σύλληψη για εμπρησμό στη Χίο

NAFTEMPORIKI.GR
Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012 21:22

Ένας 59χρονος συνελήφθη στη Χίο κατηγορούμενος για πυρκαγιά μικρής έκτασης που εκδηλώθηκε σήμερα το απόγευμα στην περιοχή Παλιά Μελίσσια Αγίου Στεφάνου Κλειδούς.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου.

Αντισταθμιστικά κόντρα στην αναδιάρθρωση

Αντισταθμιστικά κόντρα στην αναδιάρθρωσηΤου Θανου MπλουναΝέο επεισόδιο άλλα μάλλον όχι το τελευταίο θα παιχθεί σήμερα στο σίριαλ του καλοκαιριού που είναι η «αποκατάσταση» των Ηρακλή, Ολυμπιακού Β.

Ανά δύο ώρες τα δρομολόγια από Κιάτο προς Αεροδρόμιο

Ανά δύο ώρες θα εκτελούνται μέχρι νεωτέρας τα δρομολόγια του προαστιακού σιδηροδρόμου από Κιάτο προς Αεροδρόμιο, λόγω καθυστερήσεων στην αποκατάσταση της ηλεκτροκίνησης μεταξύ των σταθμών Κινέτας και Αγίων Θεοδώρων.

Εγγραφές από την Τρίτη 11 έως και την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου

Εγγραφές από την Τρίτη 11 έως και την Παρασκευή 28 ΣεπτεμβρίουΜετά την ανακοίνωση, οι υποψήφιοι τρέχουν για... σπίτι. Ηδη άρχισε το κυνήγι των ευκαιριών σε γκαρσονιέρες και δυάρια από τους υποψηφίους που εισήχθησαν σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ μακριά από το σπίτι τους. Μάλιστα, φέτος αναμένεται ακόμη μεγαλύτερη ζήτηση για τα κρεβάτια των φοιτητικών εστιών, τα οποία σαφώς δεν επαρκούν. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου Παιδείας, περίπου 150.000 είναι όσοι σπουδάζουν σε ΑΕΙ μακριά από το σπίτι τους και οι προσφερόμενες θέσεις στέγασης προσεγγίζουν τις 14.000.

Νεκρός ο κριτής που καρφώθηκε από ακόντιο!

 

Δεν άντεξε τελικά ο 75χρονος κριτής που δέχτηκε το ακόντιο στο λαιμό σε τοπικού μίτινγκ στίβου στο Ντίσελντορφ και κατέληξε το πρωί της Δευτέρας.

 

Παντελίδης: Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, προσπάθησαν

 

Ο Σάββας Παντελίδης περίμενε περισσότερα από την ομάδα του, αλλά τα πρώτα 15 λεπτά του δευτέρου μέρους - όπως είπε - έκριναν το αποτέλεσμα για τον Πανθρακικό.

 

Σελίδες