Παντελίδης: Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, προσπάθησαν

 

Ο Σάββας Παντελίδης περίμενε περισσότερα από την ομάδα του, αλλά τα πρώτα 15 λεπτά του δευτέρου μέρους - όπως είπε - έκριναν το αποτέλεσμα για τον Πανθρακικό.

 

«Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και του εύχομαι να πάρει τη πρόκριση στην Ευρώπη. Εμείς θέλαμε να εκμεταλλευτούμε τη κόπωση του ΠΑΟΚ και ότι το μυαλό του είναι στη πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Είχαμε την ευκαιρία με το κόρνερ για να σκοράρουμε, δίχως να απειληθούμε. Θέλαμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό στην άμυνά μας, στο δεύτερο ημίχρονο.
Θέλαμε να κρατήσουμε τη μπάλα στα πόδια μας, γνωρίζοντας ότι θα δεχθούμε πίεση, αλλά και να κρατήσουμε τον αντίπαλο μακριά από την περιοχή μας. Δεχθήκαμε ένα τέρμα από έναν παίκτη επιπέδου όπως ο Αθανασιάδης. Είναι μία φάση που δουλεύει ο ΠΑΟΚ γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Από εκεί και πέρα ήταν δύσκολο να το ανατρέψουμε. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, προσπάθησαν. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που λένε ότι είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση και όχι από το αποτέλεσμα, γιατί μ' ενδιαφέρει το αποτέλεσμα», είπε.
Ερωτηθείς για τους στόχους του Πανθρακικού, απάντησε ότι «στόχος είναι να εξασφαλίσουμε το συντομότερο δυνατό τη παραμονή μας», ενώ σχετικά με το πρωτάθλημα είπε πως «διανύουμε μια μεταβατική περίοδο. Είναι η πρώτη φορά που τόσοι Ελληνες έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Μπορεί το θέαμα να είναι καλύτερο ή και χειρότερο απ' ότι περιμένουμε. Χρειάζεται να έχουμε υπομονή και να μην απογοητευτούμε».