Ανά δύο ώρες τα δρομολόγια από Κιάτο προς Αεροδρόμιο

Ανά δύο ώρες θα εκτελούνται μέχρι νεωτέρας τα δρομολόγια του προαστιακού σιδηροδρόμου από Κιάτο προς Αεροδρόμιο, λόγω καθυστερήσεων στην αποκατάσταση της ηλεκτροκίνησης μεταξύ των σταθμών Κινέτας και Αγίων Θεοδώρων.
Στο σημείο αυτό άγνωστοι έκλεψαν την περασμένη Κυριακή τα καλώδια ηλεκτροκίνησης. Οπως ανακοίνωσε χθες η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αναμένει «από τις αρμόδιες εταιρείες ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης της βλάβης που δημιουργήθηκε από την κλοπή καλωδίων ηλεκτροκίνησης μεταξύ των σταθμών Κινέτας - Αγίων Θεοδώρων προκειμένου να επανέλθουν κανονικά τα δρομολόγια του προαστιακού».
H ΤΡΑΙΝΟΣΕ επισημαίνει ότι «κανονικά και ανά 20 λεπτά θα εκτελούνται τα τοπικά δρομολόγια στο τμήμα Αεροδρόμιο - Ανω Λιόσια και αντίστροφα», ενώ υπογραμμίζει ότι «οι επιβάτες που ταξιδεύουν στη γραμμή Κιάτο - Αεροδρόμιο δεν θα υφίστανται πλέον καθυστερήσεις που δεν μπορούν να υπολογίσουν».
«Για τους επιβάτες που έχουν προορισμό - άφιξη την Πάτρα, λόγω της αλλαγής των δρομολογίων, σε ορισμένες περιπτώσεις θα υπάρχει αναμονή μιας ώρας στον σταθμό του Κιάτου. Οταν αποκατασταθεί το πρόβλημα από τα συνεργεία του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα ενημερώσει το επιβατικό κοινό με νεότερη ανακοίνωση», καταλήγει η εταιρεία.