Νοέμβριος 2017

«Παρελθόν» η δασκάλα από το Δημοτικό στον Άλιμο - Καταγγελίες από 170 γονείς

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δασκάλας Mουσικής σε δημοτικό σχολείο του Αλίμου, η οποία έβαλε εννιάχρονους μαθητές να χτυπήσουν συμμαθητή τους μέσα στην τάξη, επειδή εκείνος δεν πρόσεχε στο μάθημά της, όπως είχε αποκαλύψει πριν από μερικές μέρες το protothema.gr.

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στο Μπλανιάκ κοντά στην Τουλούζη

Ένας άνδρας έπεσε "εσκεμμένα" με το αυτοκίνητο που οδηγούσε πάνω σε πεζούς στην πόλη Μπλανιάκ, στα περίχωρα της Τουλούζης, στη νοτιοδυτική Γαλλία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τρεις Κινέζοι φοιτητές τραυματίστηκαν, οι δύο εξ αυτών βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

Ο 28χρονος άνδρας, ο οποίος δεν βρισκόταν υπό παρακολούθηση από τις αρχές για τρομοκρατικές ή άλλου είδους υποθέσεις, συνελήφθη επί τόπου.

«Περίμενα να με βρείτε» είπε στους αστυνομικούς ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της εφοριακού

Μετανιωμένος φέρεται να εμφανίστηκε κατά την προανάκριση ο 58χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού.Γνωρίζοντας ότι «κατέστρεψε μια οικογένεια και πως μία συγγνώμη δεν θα φέρει πίσω την κοπέλα», ο κατηγορούμενος, αφού είπε στους αστυνομικους ότι από τότε που βγήκε απο τη φυλακή δεν έβρισκε δουλειά και ζούσε από τις κλοπές, περιέγραψε λεπτό προς λεπτό τι εγινε εκείνο το μοιραίο απόγευμα.

Εξαρθρώθηκε δίκτυο διακίνησης αλλοδαπών με διεθνή δράση

Μεγάλο εγκληματικό δίκτυο με διεθνή δράση, που ειδικευόταν στην κατάρτιση πλαστών εγγράφων παντός τύπου, με σκοπό τη διευκόλυνση διακίνησης αλλοδαπών σε ευρωπαϊκές χώρες και την παραμονή τους σεαυτές εξάρθρωσε η Ελληνική Αστυνομία σε συνεργασία με την Europol.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 20 άτομα, ενώ αναζητούνται ακόμα τρία.

Βασικός προορισμός των αλλοδαπών ήταν το Ηνωμένο Βασίλειο.

Φρίκη στην Ιαπωνία - 27χρονος σκότωσε και διαμέλισε εννέα άτομα - Έβρισκε τα θύματα του στο twitter

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας 27χρονος από την Ιαπωνία σκότωσε και διαμέλισε εννέα ανθρώπους.

Πρόκειται για τον Τακαχίρο Σιραΐσι, ο οποίος παραδέχτηκε ότι σκότωσε τα εννιά άτομα και ότι έκρυψε τα πτώματα.

Η αστυνομία εντόπισε χθες δύο κεφάλια και άλλα μέλη από επτά ακόμη πτώματα αποθηκευμένα σε φορητά ψυγεία και καλυμμένα με άμμο για γάτες στο σπίτι του.

Ο ίδιος ομολόγησε ότι έκοψε τη σάρκα από τα πτώματα για να τα εξαφανίσει και τοποθέτησε τα εναπομείναντα μέλη μέσα σε άμμο για γάτες προκειμένου να τα κρύψει.