Οκτώβριος 2017

Αυστραλία: Δολοφονήθηκε 36χρονος μέσα στο σπίτι που νοίκιαζε μέσω Airbnb

Τραγικό τέλος βρήκε ένας 36χρονος από τη Μελβούρνη. Ο άντρας βιάστηκε και δολοφονήθηκε σε δωμάτιο σπιτιού που είχε νοικιάσει μέσω της πλατφόρμας Airbnb. Δράστες της δολοφονίας φέρεται πως είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και δύο φίλοι του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα βρετανικού μέσου ενημέρωσης, ο 36χρονος Ραμίς Τζόνουζι, είχε βρει προσωρινό κατάλυμα στο Brighton East και δολοφονήθηκε την προηγούμενη Τετάρτη.

Ο 36χρονος, όπως αναφέρει ο Guardian, έμενε στο συγκεκριμένο σπίτι περίπου μία εβδομάδα καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα προσωπικής φύσεως, σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων του.

Σεισμός στην Χαλκίδα - Αισθητός και στην Αθήνα

Σεισμός μεγέθους 3,8 Ρίχτερ, με εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων, σημειώθηκε λίγο πριν τις 17:00 με επίκεντρο την Χαλκίδα, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο. Η δόνηση έγινε αισθητή και στην Αθήνα.

Νωρίτερα, σημειώθηκε άλλες δύο σεισμικές δονήσεις σημειώθηκαν στο ίδιο σημείο και συγκεκριμένα στις 13:06 με μέγεθος 3,4 Ρίχτερ και στις 13:08 με μέγεθος 3.2.

Επιμένει ο «Δαίδαλος»: Στα λευκά από το χαλάζι Φθιώτιδα και Κατάκολο

Συνεχίζει να πλήττει τη χώρα μας με έντονα καιρικά φαινόμενα το βαρομετρικό χαμηλό «Δαίδαλος».

Η κακοκαιρία που έφτασε και στην Αθήνα, θα συνεχιστεί και σήμερα με έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες, ενώ θα σημειωθούν και τοπικές χαλαζοπτώσεις. Μια τέτοια «χτύπησε την Τρίτη την Φθιώτιδα με το χαλάζι μάλιστα να είναι τόσο μεγάλο που χρειάστηκαν εκχιονιστικά μηχανήματα για να καθαρίσουν τους δρόμους.

Ο «Δαίδαλος» χτύπησε και τη Φθιώτιδα: Με εκχιονιστικά καθάρισαν την εθνική!

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Αλβανοί οι εκτελεστές - Έγκλειστος ο «εγκέφαλος»

Με επίκεντρο τους Αλβανούς πρωταγωνιστές πολύκροτης υπόθεσης, έρευνα σε όλους τους δικαστικούς φακέλους που χειρίστηκε τους προηγούμενους μήνες και στόχευση σε συγκεκριμένους κρατουμένους τριών σωφρονιστικών καταστημάτων της χώρας, συνεχίζονται οι προσπάθειες του Ανθρωποκτονιών για την εξιχνίαση της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Πώς έφθασε η ΕΛΑΣ στη σύλληψη του τζιχαντιστή

Βίντεο και φωτογραφίες με βασανιστήρια και εκτελέσεις συλληφθέντων από τον ISIS, καθώς και άλλες σκηνές ακραίας βίας απότζιχαντιστές, περιλαμβάνονται, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο υλικό που βρέθηκε στο κινητό τηλέφωνο του 32χρονου Σύρου, ο οποίος συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη.

Υπενθυμίζεται ότι εξετάζεται η συμμετοχή του σε τρομοκρατικές πράξεις εκτός Ελλάδος.

Σκάνδαλο και στην Amazon: Παραίτηση μεγαλοστελέχους μετά από κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης

Το Χόλιγουντ αλλάζει -μάλλον για λίγο. Με το σκάνδαλο Γουάινσταϊννα έχει ανοίξει τον ασκό του Αιόλου φέρνοντας στα πρωτοσέλιδα ολοένα και περισσότερες μαρτυρίες για κυκλώματα "αρπακτικών" από διάσημα και λιγότερα διάσημα θύματα ένας άλλος κολοσσός της βιομηχανίας του θεάματος με αφεντικό τον Τζεφ Μπέζος, η Amazon, κλυδωνίζεται.

Πτήση τρόμου της Air Asia με βουτιά 20.000 ποδών στον αέρα: Λέγαμε όλοι αντίο

Στιγμές τρόμου έζησαν οι επιβάτες πτήσης της AirAsia από την Αυστραλία στην Ινδονησία όταν λίγο μετά την απογείωση το αεροσκάφος έκανε βουτιά 20.000 ποδών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι πιλότοι προχώρησαν στην κίνηση αυτή περίπου 25 λεπτά μετά την απογείωση του Airbus A320 επειδή χτύπησε συναγερμός για πιθανή απώλεια πίεσης στην καμπίνα των επιβατών.

«Όλοι λέγαμε αντίο ο ένας στον άλλο. Ήταν πραγματικά αγχωτικό» δήλωσε ένας από τους επιβάτες της πτήσης.

Στο σφυρί η πτωχευμένη ΑΓΝΟ για 18,28 εκατ. ευρώ

Κοντά τρία χρόνια μετά το "λουκέτο” έρχεται και ο αναγκαστικός πλειστηριασμός. Ο λόγος για την άλλοτε κραταιά Βορειοελλαδίτικη γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ, η οποία βγαίνει σε πλειστηριασμό ως σύνολο στις 7 Δεκεμβρίου με τιμή πρώτης προσφοράς τα 18,281 εκατ. ευρώ. Το ποσό θεωρείται υψηλό από παράγοντες της αγοράς, οι οποίοι εκτιμούν ότι δεν θα υπάρξει ενδιαφέρον τη στιγμή μάλιστα που υπάρχουν ενεργές γαλακτοβιομηχανίες οι οποίες αναζητούν αγοραστή.

Ηλεκτρονικό εισιτήριο – Ηλεκτρονική κάρτα: Μέτρα για να ξεμπλοκάρει το σύστημα

- Πως θα αντικαταστήσετε την χάρτινη κάρτα σας με την ηλεκτρονική κάρτα - Τα στοιχεία που χρειάζονται για να γίνει η αλλαγή - 30 νεα τερματικά έως το τέλος του μήνα

Μέτρα για να μην υπάρξει ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού με την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου αλλά κυρίως της ηλεκτρονικής κάρτας αποφάσισε το υπουργείο Μεταφορών.

Ειδικότερα, αποφασίστηκαν τα εξής για τους κατόχους των σημερινών καρτών. Να υποβάλουν έναν ανοιχτό φάκελο ο οποίος θα περιέχει:

1) Μια φωτογραφία τους

2) Φωτοτυπία της υπάρχουσας κάρτας

Πυροβολισμοί και τραυματίες στο Κοπανάκι Μεσσηνίας - Φόβοι για «βεντέτα»

Σκηνές φαρ ουέστ σημειώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο Κοπανάκι Μεσσηνίας. Φραστικό επεισόδιο μεταξύ ενός Ρομά και ενός θαμώνα καφενείου, το οποίο ξεκίνησε από άγνωστη ως τώρα αιτία, εξελίχθηκε σε μικροσυμπλοκή, η οποία έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το patrisnews.gr, ο πρώτος έφυγε από το κατάστημα για να επιστρέψει λίγο αργότερα με σκοπό την εκδίκηση. Βγήκε από το αυτοκίνητό του κρατώντας καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί, προκαλώντας τον σοβαρό τραυματισμό ενός ατόμου.

Σελίδες