Μάιος 2017

Έπεσε Mirage 2000 νότια των Σποράδων. Σώος ο πιλότος

Εκπαιδευτικό αεροσκάφος Mirage 2000 της 332 Μοίρας της Πολεμικής Αεροπορίας κατέπεσε στις 12.18 το μεσημέρι 15 μίλια νότια των Σποράδων, στην περιοχή της Σκοπέλου...

Δύο νεκροί από φωτιές σε Ι.Χ σε Βουλιαγμένη και Κερατσίνι

Δύο άτομα εντοπίστηκαν από την Πυροσβεστική νεκρά, στη προσπάθεια να κατάσβεσης της φωτιάς σε ΙΧ αυτοκίνητα...

Τρίτο κρούσμα κλοπής ιατρικού εξοπλισμού στη Λαμία

Μετά τον Άγιο Σάββα και τον νοσοκομείο του Βόλου σειρά είχε το Γενικό Νοσοκομείο, Λαμίας, από το οποίο άγνωστοι δράστες έκλεψαν τη νύχτα μηχανήματα, από το βρογχοσκοπικό και από το Γαστρεντερολογικό - Ενδοσκοπικό εργαστήριο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα μηχανήματα βρίσκονταν στα ειδικά εργαστήρια στον 4ο όροφο του ιδρύματος, τα οποία φυσικά ήταν κλειδωμένα.

Κανείς δεν κατάλαβε πώς τα μηχανήματα έκαναν φτερά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει εσωτερικό ασανσέρ, το οποίο φαίνεται πως χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Εργατικό δυστύχημα στην Ελευθερούπολη Καβάλας

Τη ζωή του έχασε ένας εργαζόμενος του ΔΕΔΔΗΕ, κατά τη διάρκεια αποκατάστασης βλάβης στη Χαμηλή Τάση, στην Ελευθερούπολη Καβάλας.

Η διοίκηση της εταιρείας εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Πυροβολισμοί έξω από το Εφετείο από συγγενή του Μάριου Παπαγεωργίου

Πανικός επικράτησε νωρίτερα έξω από το Εφετείο Αθηνών στην οδό Λουκάρεως, μετά την νέα διακοπή στη δίκη της υπόθεσης του Μάριου Παπαγεωργίου...

Πατέρας κατηγορείται ότι βίαζε την 14χρονη κόρη του

Ενώπιον του Εισαγγελέα Ηρακλείου οδηγήθηκε ένας 47χρονος Έλληνας που κατηγορείται για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της ίδιας του της 14χρονης κόρης.

Σελίδες