Φεβρουάριος 2017

Ένας τυχερός κέρδισε πάνω από 700.000 ευρώ

Έναν τυχερό νικητή ανέδειξε η κλήρωση του Τζόκερ την Πέμπτη (23/2), ο οποίος κερδίζει το ποσό των 782.000 ευρώ.

Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν είναι: 22, 27, 38, 40 και 42. Τζόκερ κληρώθηκε ο αριθμός 2.

Κουβούκλιο έξω από την Κουμουνδούρου

Αστυνομικό κουβούκλιο τοποθετήθηκε σήμερα, νωρίς το πρωί, έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, μετά την επίθεση της Κυριακής με βόμβες μολότοφ.

Κινδύνευσε 15χρονη που έπεσε στη θάλασσα γιατί φοβήθηκε τα σκυλιά

Μία περιπέτεια, που ευτυχώς είχε αίσια κατάληξη, πέρασε χθες μία 15χρονη κοπέλα από την Ουκρανία, η οποία έπεσε στη θάλασσα γιατί φοβήθηκε τα σκυλιά που είχαν μαζευτεί στην παραλία.

Την 15χρονη εντόπισε τυχαία να παλεύει με τα κύματα ένας ψαράς, ο οποίος είχε βγει με το ψαροκάικο στη θάλασσα και την πήρε στο σκάφος του, όπως αναφέρει το cretalive.gr. Η ανήλικη ήταν παγωμένη από το κρύο, ενώ όπως είπε τα κύματα την τραβούσαν μακρυά από την ακτή.

Νέα πρόκληση στο Αιγαίο: Τουρκικό πολεμικό πλοίο κάνει βολές κοντά στο Φαρμακονήσι

Σε νέα πρωτοφανή πρόκληση προχώρησε το πρωί η Τουρκία καθώς τουρκικό πολεμικό σκάφος έκανε βολές κοντά στο Φαρμακονήσι.

Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, παράκτιο περιπολικό του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού εκτέλεσε πυρά σε ελληνικά χωρικά ύδατα, στη θαλάσσια περιοχή του Φαρμακονησίου, επί δέκα λεπτά, από τις 7 έως τις 9 το πρωί.

Άγνωστοι προκάλεσαν φθορές σε ακυρωτικά μηχανήματα στο σταθμό ΗΣΑΠ του Ν.Φαλήρου

Άγνωστοι εισέβαλαν, στη 1.10 τη νύχτα, στον σταθμό του ΗΣΑΠ, στο Νέο Φάληρο και προκάλεσαν φθορές σε οκτώ ακυρωτικά μηχανήματα, ενώ αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Δύο ώρες αργότερα, επίσης άγνωστα άτομα, έριξαν δύο γκαζάκια έξω από υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Βαρβάκη, στην περιοχή του Γκύζη. Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην πρόσοψη του υποκαταστήματος.

Η αστυνομία αναζητά τους δράστες.

Εταιρείες µε οφειλές εκατομμυρίων «πληρώνουν» τους φόρους µε ομόλογα Σώρρα

Στην αντεπίθεση περνά το υπουργείο Οικονομικών για να αντιμετωπίσει το φαινόμενο «Σώρρα».

Σύμφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες της «Αγοράς», τίθενται σε ισχύ όλα τα μέτρα για να περάσουν από κόσκινο όλοι εκείνοι που προσκόμισαν εξώδικα στις εφορίες, µε τα οποία ζητούν να αποπληρωθούν οι οφειλές τους από τα δισεκατομμύρια του Αρτέμη Σώρρα.

Μεταξύ αυτών βρίσκονται και μεγάλες επιχειρήσεις µε χρέη εκατομμυρίων ευρώ προς το Δημόσιο, που προσπάθησαν να «ξεφύγουν» χρησιμοποιώντας νομικά τερτίπια.

Ληστεία σε εργοστάσιο αλευροποιίας στα Οινόφυτα

Ληστεία σημειώθηκε, στις 04:30 τα ξημερώματα, στις εγκαταστάσεις εργοστασίου αλευροποιίας, στο 52ο χλμ της Αθηνών - Λαμίας, στα Οινόφυτα. Η Αστυνομία εκτιμά ότι πιθανότατα ξαναχτύπησε η γνωστή συμμορία που κλέβει τα χρηματοκιβώτια επιχειρήσεων.

Οι δράστες ήταν επτά και είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους.

Έφτασαν με δύο οχήματα στο εργοστάσιο και αφού εισέβαλαν στα γραφεία, σήκωσαν το χρηματοκιβώτιο και εξαφανίστηκαν.

40χρονος ΕΠΟΠ τραυματίστηκε θανάσιμα με το όπλο του στη σκοπιά

Σαραντάχρονος λοχίας ΕΠΟΠ, ο οποίος υπηρετούσε σε μονάδα της 71ης αερομεταφερόμενης ταξιαρχίας "ΠΟΝΤΟΣ", τραυματίσθηκε θανάσιμα με το υπηρεσιακό του όπλο, στις 05:40 σήμερα, ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού.

Οι συνθήκες και τα αίτια της ενέργειας του υπαξιωματικού X.E. διερευνώνται αρμοδίως, όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Παράλληλα, το ΓΕΣ εκφράζει συλλυπητήρια στους οικείους του.

Τους πυροβόλησαν μπροστά στα παιδιά τους!

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής στο Περιστέρι.

Άγνωστοι εισέβαλε σε σπίτι οικογένειας και πυροβόλησαν έναν άντρα 53 ετών και μια γυναίκα 50 ετών μπροστά στα μάτια των παιδιών τους.

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα είναι νεκρή.

Τα κίνητρα της δολοφονίας παραμένουν άγνωστα, ενώ στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο του τμήματος ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας