Μάιος 2016

«Πιστολέρο» 82χρονος στην Πρέβεζα

Ένας 82χρονος στη Λούτσα Πρέβεζας συνελήφθη επειδή αποφάσισε να κάνει την απογευματινή βόλτα του με ένα πιστόλι στη ζώνη του.

Τον εντόπισαν αστυνομικοί και τον συνέλαβαν για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία, ενώ μετά από έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα πιστόλι διαμετρήματος 7,65 mm, με δύο γεμιστήρες με δεκατρία φυσίγγια, ένα πιστόλι κρότου, διαμετρήματος 8mm, με ενσωματωμένη γεμιστήρα, ογδόντα εννέα (89) φυσίγγια διαμετρήματος 7,65 mm, έξι (6) αβολίδωτα φυσίγγια των 8 mm.

Tags: 

Πήρε φωτιά εν κινήσει

Στις φλόγες τυλίχτηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης ένα φορτηγάκι στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας στο ύψος του Καπανδριτίου.

Εν κινήσει το φορτηγό Ι. Χ. με προορισμό την Θήβα, τυλίχθηκε στις φλόγες. Άγνωστη παραμένει ακόμα η αιτία της ανάφλεξης του οχήματος.

Ο 65χρονος οδηγός, σώθηκε στο παρά πέντε, καθώς πρόλαβε να βγει έγκαιρα από το όχημα του. Στο σημείο έσπευσαν 5 οχήματα πλήρως επανδρωμένα, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι ανέλαβαν την κατάσβεση του οχήματος.

Το εμπόρευμα που μετέφερε ο 65χρονος ήταν εύφλεκτο και το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Tags: 

Να «σφραγίσουν» οι πόρτες στο μουσείο του Κεμάλ ζητούν οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης

Να σταματήσει να λειτουργεί το μουσείο του Κεμάλ ζητούν κάτοικοι στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι θα συμμετάσχουν σήμερα σε δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

Ειδικότερα, στις 18.30 Εθνικιστικοί Πατριωτικοί Σύλλογοι θα συγκεντρωθούν στη συμβολή των οδών Αγ. Δημητρίου και Λαγκαδά. Λίγο νωρίτερα, στις 17.00, άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου θα συγκεντρωθούν για τον ίδιο λόγο στη συμβολή των οδών Αγ. Δημητρίου και Παπαζώλη.

Tags: 

Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος του 20χρονου στην Πεντέλη

Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται ο θάνατος του 20χρονου φοιτητή ο οποίος είχε εντοπισθεί νεκρός σε κατάσταση σήψης πριν από λίγες ημέρες στην περιοχή του Αγίου Πέτρου στην Πεντέλη.

Τα νέα στοιχεία προέκυψαν από την ιατροδικαστική έρευνα καθώς ο νεαρός έφερε τραύματα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι.

Tags: 

Στην επαιτεία έβγαζαν τα παιδιά στην Καλαμάτα και συνελήφθησαν

Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τρίτης στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της ασφάλειας ένας 37χρονος Ρουμάνος και μία 27χρονη Ρουμάνα, για επαιτεία.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο Ρουμάνους γονείς , γιατί όπως προέκυψε, προέτρεπαν στην επαιτεία τα τρία ανήλικα παιδιά τους.

Επιπλέον, στη κατοχή τους, βρέθηκε και κατασχέθηκε, το χρηματικό ποσό των 63,5 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Καλαμάτας.

Tags: 

Απεργούν από σήμερα και οι συμβολαιογράφοι

Η Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος αποφάσισε τη συνέχιση των κινητοποιήσεων του Κλάδου, με αποχή από τα καθήκοντά του και τη Δευτέρα 9-5-2016.

Λόγω της πραγματοποιούμενης αποχής δε θα υπογραφεί καμία πράξη, με εξαίρεση ένορκες βεβαιώσεις, για τις οποίες έχουν κλητευθεί μάρτυρες, ένορκες βεβαιώσεις για τις ανάγκες διαγωνισμών του Δημοσίου και σύνταξη διαθήκης σε έκτακτες περιπτώσεις, η οποία υπογράφεται εκτός γραφείου. Άδειες θα χορηγούνται σε εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις με απόφαση των Διοικητικών Συμβουλίων.

Tags: 

Παρτέρι «φούντας» είχε μια 37χρονη στην Ελασσόνα

Μεγάλες ποσότητες κάνναβης καλλιεργούσε μια 37χρονη στο σπίτι της στην Ελασσόνα, ωστόσο η δράση της έλαβε τέλος το απόγευμα της Τετάρτης, όταν αστυνομικοί έκαναν έφοδο.

Στη νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι της 37χρονης, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: Εκατό καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, στο στάδιο της ανάπτυξης, ύψους από 15 έως 30 εκατοστά, έξι ναρκωτικά δισκία, τέσσερα φυσίγγια, μία νάιλον συσκευασία και ένα πλαστικό κουτί με μικροποσότητες κάνναβης, καθώς και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, μείγματος καπνού - κάνναβης.

Tags: