Νοέμβριος 2015

Αδερφάκια έψησαν την μικρή αδερφή τους

Σάλο έχει προκαλέσει ο φρικιαστικός θάνατος ενός βρέφους μερικών μηνών που κατέληξε να ψηθεί κυριολεκτικά ζωντανό, καθώς τα δύο τρίχρονα αδερφάκια του το έβαλαν στο φούρνο...

Το περιστατικό συνέβη στο Χιούστον των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Ρακέλ Τόμσον, η μητέρα των παιδιών, είχε αφήσετ τα ανήλικα παιδιά - πέντε στο σύνολο και όλα ηλικίας κάτω των 6 ετών - μόνα στο σπίτι προκειμένου να βγει να διασκεδάσει με τον τωρινό σύντροφο της.

Tags: 

Αιματηρή ληστεία στη Στυλίδα.

Νεκρός βρέθηκε σήμερα το πρωϊ ένας ηλικιωμένος άντρας, κάτοικος Στυλίδας, μέσα στο σπίτι όπου κατοικούσε μόνος του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος 75χρονος εντοπίστηκε απο συγχωριανό του, ο οποίος μετέβη στην οικία του για να δει αν είναι καλά, καθώς είχε καθηλωθεί σε αναπηρικό καροτσάκι τους τελευταίες μήνες, μετά απο ατύχημα που είχε.

Tags: 

Υπάλληλος ταχυφαγείου καταβρέχει άστεγο.

Αγανάκτιση και οργή έχει προκληθεί απο την κυκλοφορία ενός ερασιτεχνικού βίντεο όπου ένας υπάλληλος της αλυσίδας McDonald's, στο Ντιτρόιτ των Ηνωμένων Πολιτειών, έριξε ένα ποτήρι νερό σε έναν άστεγο ηλικιωμένο άντρα, μόνο και μόνο για να σπάσει πλάκα με τους φίλους του.

Το περιστατικό κατέγραφε με την κάμερα του κινητού του ένας φίλος του δράστη. Όπως θα δείτε, ο νεαρός υπάλληλος προσπαθεί να δελεάσει τον άστεγο άντρα για να πλησιάσει, δείχνοντας του ένα σάντουϊτς.

Tags: 

8χρονος ξυλοκόπησε κοριτσάκι ενός έτους μέχρι θανάτου.

Σφοδρές κατηγορίες για φόνο αντιμετωπίζει ένα αγόρι 8 ετών απο την Αλαμπάμα, το οποίο επιτέθηκε και ξυλοκόπησε ένα κοριτσάκι ενός έτους μέχρι θανάτου.

Όπως δημοσιεύτηκε, η μητέρα της μικρής και η μητέρα του αγοριού είναι φίλες και το μοιραίο βράδυ επέλεξαν να αφήσουν τα παιδιά τους μαζί σε ένα άδειο διαμέρισμα και να βγουν να διασκεδάσουν σε νυχτερινό μαγαζί.

Tags: 

Χιλή: Επιβάτιδα λεωφορείου έχασε τη ζωή πέφτοντας απο το όχημα.

Μεγάλο σοκ προκάλεσε η είδηση του θανάτου μίας γυναίκας απο τη Χιλή, η οποία επέβαινε σε λεωφορείο και αφού διαπληκτίστηκε ελαφρά με τον οδηγό, εκείνος επέλεξε να την "τιμωρήσει" ανοίγοντας την πόρτα την ώρα η επιβάτιδα στηριζόνταν επάνω της και φυσικά όσο το όχημα βρισκόταν εν κίνησει.

Όπως ήταν φυσικό, η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή σχεδόν ακαριαία ενώ ο οδηγός συνέχισε να οδηγεί το λεωφορείο και σταμάτησε μόνο όταν του το επέβαλαν οι υπόλοιπο επιβάτες, οι οποίοι παρακολούθησαν καρέ καρέ το περιστατικό.

Tags: 

Γυναίκα έπεσε στις ράγες του τρένου.

Συναγερμός χτύπησε σήμερα το πρωϊ στο σταθμό του τρένου της Νέας Ιωνίας, όταν μία μεσήλικη γυναίκα έπεσε στις ράγες.

Αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση διάσωσης για τον απεγκλωβισμό της γυναίκας, η οποία είχε μαγκώσει το πόδι της και δεν μπορούσε να σηκωθεί. Αμέσως μετά τον απεγκλωβισμό, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να της προσφερθούν οι Πρώτες Βοήθειες.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γνωστοποιηθεί οι συνθήκες κάτω απο τις οποίες έγινε το συμβάν ενώ δεν έχει αναφερθεί ακόμα το αν ήταν απο λάθος ή αν ήταν απόπειρα αυτοκτονίας.

Tags: