Οκτώβριος 2015

Σοκαριστική επίθεση αστυνομικού σε Αφροαμερικανή μαθήτρια.

Άλλη μία σοκαριστική υπόθεση βίας μεταξύ αστυνομικού και πολιτών ήρθε στο φως, μετά απο ένα ερασιτεχνικό βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media το οποίο έδειχνε έναν λευκό αστυνομικό που χρησιμοποίησε εξαιρετική βία για να τη συλλάβει και να την οδηγήσει εκτός αίθουσας.

Το βίντεο έκανε αμέσως το γύρο του διαδικτύου, με τον αστυνομικό να ρίχνει την μαθήτρια απο την καρέκλα της και να την χτυπά στο κεφάλι με δύναμη, παρόλο που η μαθήτρια δεν προέβαλε καμία αντίσταση.

Tags: 

Μητέρα πέταξε στις ράγες τρένου τον 11χρονο γιο της.

Στιγμές τρόμου και αφόρητου πόνου βίωσε ένα 11 χρονο αγόρι καθώς βρέθηκε να κείτεται στις ράγες ενός τρένου, αφού η μητέρα τον έσπρωξε για να πέσει στο κενό.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε σιδηροδρομικό σταθμό του Αμβούργου. Η μητέρα-τέρας εθεάθη απο επιβάτες να σέρνει το γιο της απο τη μπλούζα και, λίγο πριν φτάσει το τρένο στο σταθμό, τον έσπρωξε με αποτέλεσμα το μικρό αγόρι να βρεθεί στις ράγες.

Tags: 

Θα κάνει αλλαγή φύλου για να μην βγει στη σύνταξη.

Σε μία πολύ ιδιαίτερη απόφαση προχώρησε μία γιατρό απο τη Σερβία, η οποία ανακοίνωσε πως σκοπεύει να αλλάξει φύλο προκειμένου να μην αναγκαστεί να βγει στη σύνταξη, καθώς ο νόμος - τον οποίο η γιατρός θεωρεί μεροληπτικό - προστάζει οι γυναίκες να βγαίνουν στη σύνταξη στην ηλικία των 60 και οι άντρες στην ηλικία των 65 ετών.

Η ίδια είναι πλεόν 64 ετών και της ζητήθηκε απο τον διευθυντή της να συνταξιοδοτηθεί. Η γιατρός φυσικά αντέδρασε λέγοντας πως έχει πολλούς συνομήλικους συναδέλφους, οι οποίοι μπορούν και συνεχίσου να δουλεύουν επειδή είναι άντρες.

Tags: 

Κάλεσε την αστυνομία γιατί η γυναίκα του δεν έκανε σεξ μαζί του

Μία άκρως διαφορετική κλήση είχε την ατυχία να δεχτεί το αστυνομικό τμήμα στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ, που-μετά απο όσα άκουσαν-σίγουρα θα κάνουν καιρό να την ξεχάσουν!

Tags: 

Αθωώθηκε μπέιμπι σίτερ που έκανε σεξ με 11χρονο.

Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση ενός δικαστηρίου να αθωώσει μία 21χρονη νταντά, η οποία έκανε σεξ με ένα 11χρονο αγόρι, με τους κατήγορους να φωνάζουν πως μία τέτοια απόφαση δίνει εξαιρετικά λανθασμένο παράδειγμα, καθώς επίσης και λεροληπτική συμπεριφορά.

Όπως ανακοίνωσε ο δικαστής, πρόκειται για μία εξαιρετικά ιδιάζουσα περίπτωση, με την κατηγορούμενη να είναι τόσο ανώριμη και το "θύμα" αντίθετα τόσο ώριμο, που θεωρήθηκε πως η ηλικιακή διαφορά τους "μοιράστηκε".

Tags: 

ΣΟΚ: 35χρονος Ινδός αποκεφάλισε 5χρονο αγόρι.

Αντιμέτωπος με την κατηγορία του αποκεφαλισμού βρίσκεται ένας 35χρονος άντρας ονόματι Τιρουμάλα Ράο, ο οποίος αποκεφάλισε ένα 5χρονο αγόρι κατά τη διάρκεια μίας τελετής μαύρης μαγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ράο βρήκε το αγόρι σε μία κλινική όπου εκείνο νοσηλευόταν εξαιτίας πνευμονίας. Ο Ράο πήρε το αγόρι, το οδήγησε σπίτι του και προχώρησε με τον αποκεφαλισμό.

Tags: