Αύγουστος 2015

Χαμός με τα ναρκωτικά και την πορνεία στην Μύκονο!

Ακόμα δεν έχει κοπάσει ο σάλος από τις προηγούμενες αποκαλύψεις με τα κυκλώματα που δρούσαν στο κοσμικό νησί της Μυκόνου, όπου μεταξύ πολλών και άντρες του λιμενικού σώματος ήταν μπλεγμένοι σε παράνομες συναλλαγές που αφορούσαν ναρκωτικά και πληρωμένο έρωτα και νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Φαίνεται πως έχει ανοίξει ο ασκός του αιόλου για επωνύμους και μη, οι οποίοι αρέσκονται στο να συνδύαζαν τις διακοπές τους με χρήση κοκαΐνης και συντροφιά με αιθέριες υπάρξεις.

Μεξικό: Έπνιξε το 3χρονο κοριτσάκι της γυναίκας του μπροστά στην κάμερα!

Ένα απίστευτο γεγονός έλαβε χώρα στο Μεξικό. Ένα γεγονός που δεν το χωράει ανθρώπου νους! Ένας άντρας έκανε κάτι που μόνο κτηνώδες μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ένα ζευγάρι παραθέριζε στην περιοχή Μορέλια, στο Μεξικό. Κάποια στιγμή, ένας άντρας κατεβαίνει με ένα τρίχρονο κοριτσάκι να παίξουν στην πισίνα του ξενοδοχείου, όπως φάνηκε αρχικά. Όμως, μάλλον δεν είχε το παιχνίδι στο μυαλό του.

Ταϊβαν: Μαθητής σκόνταψε και κατέστρεψε πανάκριβο πίνακα!

Στην πρώτη ταινία του ο Mr Bean καταστρέφει έναν πανάκριβο, σπάνιο και εξαιρετικά σημαντικό πίνακα σε ένα Βρετανικό μουσείο. Αυτό που συνέβη στην πρωτεύουσα της Ταιβάν, Ταιπέι έχει ακριβώς τις ίδιες ομοιότητες.

Ο 12χρονος μαζί με το σχολείο του επισκέφτηκε την Πινακοθήκη της πόλης. Υπήρχε μια σημαντική έκθεση με τίτλο: «Τhe Face of Leonardo: Images of a Genius». Μπροστά σε κάθε έκθεμα η δασκάλα εξηγούσε στους μαθητές την ιστορία του, ποιος το δημιούργησε, πότε το δημιούργησε, από τι αποτελείται και πόσο στοιχίζει.

Σε ένα μήνα, έρχονται 1.000 ΑΜΤ Bitcoin σε ολη την Ελλάδα!

Ήρθε η ώρα να αποκτήσει ΑΜΤ Bitcoin κάθε γωνιά της Ελλάδος. Μετά την πιλοτική εγκατάσταση ενός ΑΤΜ στην Αθήνα, προφανώς είδαν πως χωράνε κι άλλα κι έτσι από τον Οκτώβριο θα εγκατασταθούν σε ολη την Ελλάδα, εισάγντας έναν νέο τρόπο «εικονικής» πληρωμής μέσω διαδικτύου στη χώρα, σε συνεργασία με την ευρωπαϊκή πλατφόρμα των Bitcoin, Cubits.

Τα ΑΤΜ αυτά επιτρέπουν στους χρήστες τη μετατροπή σκληρού νομίσματος στο ψηφιακό και το αντίθετο. Ο ψηφιακός αυτός τρόπος συναλλαγών έχει αποτελέσει λύση για αρκετούς που θέλουν να παρακάμψουν το σύστημα των κεφαλαιακών ελέγχων.

Μεσολόγγι: 45χρονος νοσοκόμος βίαζε ηλικιωμένη!

Ένας 45χρονος Έλληνας, κάτοικος Μεσολογγίου, συνελήφθη από την Αστυνομια κατηγορούμενος πως βίαζε επανηλλημένως μια 91χρονη γυναίκα, την οποία είχε αναλάβει να φροντίζει.

Ο 45χρονος, ο οποίος είναι πτηχιούχος νοσηλευτής, είχε προσληφθεί από τον γιο της ηλικιωμένης προκειμένου να την φροντίζει, μιας και η μητέρα του είναι κατάκοιτη. Χθες το μεσημέρι, μία συγγενής της ηλικιωμένης άκουσε φασαρία και ανέβηκε για να δει τι συμβαίνει. Εκεί έπιασε τον 45χρονο να ασελγεί σε βάρος της 91χρονης.

Έλεγε πως είναι υπάλληλος του Υπ. Οικονομικών και αποσπούσε χρήματα από πολίτες!

Στο δόκανο των διωκτικών αρχών των Χανίων έπεσε μια 37χρονη γυναίκα που παρίστανε την υπάλληλο του υπουργείου Οικονομικών, καταφέρνοντας να αποσπάσει από ανυποψίαστους πολίτες χρηματικά ποσά. Όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΕΛΑΣ, η 37χρόνη προσέγγιζε άτομα που είχαν οικονομικές εκκρεμότητες και τους έπειθε για τη διευθέτηση των υποθέσεων τους αποσπώντας με τον τρόπο αυτό διάφορα χρηματικά ποσά.

Η "χαμένη" ταινία με τους Fantastic 4!

Το 1994 η Fox ζήτησε από τον θρυλικό cult σκηνοθέτη Roger Corman να τους κάνει μια ταινία με τους Fantastic 4. Το τελικό αποτέλεσμα δεν δημοσιεύτηκε ποτέ, μέχρι τώρα.

Τα σαΐνια του Reddit το ανακάλυψαν στο Dailymotion και επικράτησε πανικός. Σας παρουσιάζω λοιπόν κι εγώ μια απίστευτη καλτίλα, (όχι επιπέδου The Room βέβαια), για να κάψετε μερικές ώρες από τη ζωή σας.

Συνελήφθη Έλληνας επιβάτης σε πτήση της Ryanair!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες. Μάλλον όχι τόσο απίστευτο, απίστευτη ήταν η κατάληξή του, γιατί δεν έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες αντιδράσεις.

Στην χθεσινή πτήση της Ryanair από Θεσσαλονίκη προς Χανιά, ένα περιστατικό ήρθε να μας θυμίσει πως οι νόμοι και οι κανονισμοί είναι για να τηρούνται και όχι άπλα ένα εμπόδιο προς αποφυγή.

Jack: Ένας κούταβος που τρελαίνεται την πρώτη φορά που βλέπει βροχή!

Το internet αγαπάει τις lolcats, εγώ τα κουτάβια. Και σαν γνήσιο dog person, έχω να σας δείξω το καινούριο αστέρι που κάνει θραύση στο youtube, τον Jack.

Ο Jack είναι ένας κούταβος golden retriever, που δεν έχει ζήσει πολλά ακόμα. Μάλιστα είμαστε παρόντες στην πρώτη φορά που βλέπει βροχή!

Στο video λοιπόν θα δείτε τον Jack εκστασιασμένο να απολαμβάνει τη βροχή, και να παλεύει να πιάσει τις σταγόνες με το στόμα του.

Η βροχή είναι ένα πολύ παράξενο φαινόμενο, που θα μπορούσε να μπερδέψει ακόμα και τον πιο έξυπνο κούταβο... τουλάχιστον στην αρχή.

Συλλήψεις παράνομων μεταναστών!

Αστυνομικοί της ειδικής ομάδας δίωξης παράνομης μετανάστευσης της Ορεστιάδας εντόπισαν δύο άτομα που μετέφεραν παράνομους μετανάστες από την Τουρκία στην Ελλάδα με πλαστική βάρκα μέσω του Έβρου και στη συνέχεια εντοπίστηκαν και οι συνεργοί τους.

Οι συλληφθέντες φέρονται ότι επιβίβασαν 24 άτομα σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη Ι.Χ. φορτηγού αυτοκινήτου με σκοπό τη μεταφορά τους στο εσωτερικό της χώρας.

Σελίδες