Οκτώβριος 2014

ΗΠΑ: Αποκεφάλισε την μάνα του και κλωτσούσε το κεφάλι της!!!

Σοκ στο Long Island των ΗΠΑ! Ο Derek Ward, αποκεφάλισε την 66χρονη μητέρα του, Patricia Ward και άρχισε να κλωτσάει το κεφάλι της περνώντας τον δρόμο. Συνέχισε έως ότου μπήκε στον σταθμό του τραίνου και λίγα λεπτά αργότερα αυτοκτόνησε πέφτοντας στις γραμμές!!!

Μάνα είναι μόνο μία;

Πολύ μελάνι έχει χυθεί στην απάντηση αυτής της ερώτησης. Μάνα είναι αυτή που σε γεννά ή αυτη που σε μεγαλώνει; Ή μήπως και οι δύο;

Από την μία, μητέρα ξέρουμε πως είναι αυτή που σου δίνει ζωή από το σώμα της. Που έχει επιλέξει την γέννησή σου, που έχει επιλέξει όλα τα γενετικά σου χαρακτηριστικά, με την επιλογή και του πατέρα.

Ποιές συνήθιές μας μας κάνουν στόχους κακοποιών!

Μια ενδιαφέρουσα έρευνα έγινε σε φυλακισμένους βίαιους κακοποιούς στις ΗΠΑ. Μια ομάδα επιστημόνων, αποφάσισε να κάνει μια έρευνα σε καταδικασμένους για βία ανθρώπους, για το πως διάλεγαν τα θύματά τους.

Φάνηκε, πως η επιλογές τους είχαν κάποια κοινά χαρακτηριστικά. Το πρώτο ήταν πως στόχευαν κατα κύριο λόγο γυναίκες ή μικρόσωμους άνδρες. Λογικό, αφού έτσι, μπορούσαν να τους επιβληθούν με την σωματική τους δύναμη πιο εύκολα.

Συσκευές από το μέλλον!

Για όλους εσάς τους χορτοφάγους, εσάς που σας αρέσει να καλλιεργείτε μόνοι σας το φαγητό σας και απλά σε εσάς που είστε απογοητευμένοι από τις τιμές στα μανάβικα, ετοιμάζεται η κατάλληλη ηλεκτρική συσκευή για εσάς!

Ο οικιακός Νανόκηπος (παίρνω το θάρρος να το μεταφράσω, κανονικά είναι Kitchen Nano Garden) είναι μία καταπληκτική μίνι συσκευή υδροπονίας. Και δεν είναι τόσο μακρυά όσο νομίζετε. Η Hyundai μαζί με την κορεατική εταιρεία Gromo συνεργάστηκαν και παρουσίασαν τον οικιακό Νανόκηπο το 2010, στον διεθνή διαγωνισμό FastCompany, όπου και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.

Tags: 

Ύποπτη κίτρινη σε πρεσβίες στην Κωνσταντινούπολη

Μνήμες του παρελθόντος ήρθαν στο φως μετά την παραλαβή φακέλων οι οποίοι περιείχαν μια ύποπτη κίτρινη σκόνη. Ο λόγος για τα προξενεία του Βελγίου, του Καναδά, της Γερμανίας, της Γαλλίας και των ΗΠΑ στην Κωνσταντινούπολη.

Το τουρκικό υπουργείο Υγείας, ανακοίνωσε πως δεκαέξι άνθρωποι εκτέθηκαν σε αυτήν τη σκόνη, αλλά μόνο ένας άνθρωπος, που εργάζεται στο προξενείο του Καναδά, «εκτέθηκε απευθείας» σε αυτήν την ουσία, όταν άνοιξε το φάκελο. Όλοι βρίσκονται υπό ιατρική παρακολούθηση «ως προληπτικό μέτρο».

Ο ορισμός της κακιάς μητριάς. Σχεδόν σκότωσε τον γιο του άντρα της!

Άντε μετά να αφήσουμε στην άκρη αυτό το στερεότυπο. Η 30χρονη Ting Lang από την επαρχία Γκουίσου της Κίνας, παντρεύτηκε τον 40χρονο Gang Jian, ο οποίος είχε από τον προηγούμενο γάμο του ένα αγοράκι.

Όλα ξεκίνησαν όταν άρχισαν να φαίνονται σύννεφα στον γάμο τους. Η άκαρδη Ting Lang αποφάσισε να εκδικηθεί τον άντρα της με αυτό που ήξερε πως θα τον πονέσει περισσότερο: με το να σκοτώσει τον 7χρονο μοναχογιό του!

Νέου τύπου σκηνές με ηλιακό κάτοπτρο!

Όσοι έχετε πάει σε κάμπινγκ και μάλιστα ελεύθερο, καταλαβαίνετε πως είναι μερικά βράδια, που δεν περνάει η ώρα με τίποτα. Ειδικά αν έχετε πάει μόνος σας ή χωρίς καλή παρέα.

Την λύση σ' αυτο το πρόβλημα μας δίνουν οι σκηνές καινούριας γενιάς, οι οποίες έχουν στην κορυφή τους ηλιακά κάτοπτρα. Όλη την ημέρα αποθηκεύουν ενέργεια, αρκετή για να φορτίσετε τις συσκευές σας να έχετε τηλεόραση ή λάπτοπ και να επικοινωνείτε ή να διασκεδάζετε.

Από βασιλιάς των Ντοθράκι, βασιλιάς της Ατλαντίδας!

Την προηγούμενη βδομάδα, η Warner Bros ανακοίνωσε πως ο Jason Momoa που έπαιζε τον Καρλ Ντρόγκο στην σειρά φαινόμενο Game of Thrones, θα είναι ο Βασιλιάς της Ατλαντίδας, ή αλλιως Aquaman, στην επερχόμενη σειρά ταινιών της DC!

Αν και ακουγόταν εδώ και καιρό, όλοι οι συντελεστές της ταινίας αλλά και ο ίδιος ο Momoa, αρνούνταν τα πάντα. Μέχρι τώρα, που στο Walker Stalker Con στην Atlanta, παρουσιάστηκε επιτέλους ο Momoa και μπόρεσε να μιλήσει για τον ρόλο του.

Tags: 

Πενία τέχνας κατεργάζεται: Πως να φτιάξετε μικρά φωτιστικά!

Όλοι θέλουμε να ομορφαίνουμε τον χώρο μας. Μέχρι να μας χτυπήσει την πόρτα η κρίση, τα πράγματα ήταν πιο εύκολα: απλά πηγαίναμε μέχρι τα μαγαζιά και άλλοι λίγο άλλοι περισσότερο, αγοράζαμε μικροαντικείμενα που άλλαζαν τον χώρο και την διάθεσή μας.

54122: Περίεργα sms απο αυτό τον αριθμό.

Κατά καιρούς, έχω συναντήσει διάφορα άρθρα σχετικά με αυτό τον αριθμό αλλά ποτέ δεν έδωσα σημασία. Να που ήρθε και η σειρά μου όμως να γράψω και εγω γι’αυτό!

Tags: 

Σελίδες