Ιανουάριος 2014

Η γρίπη στην Ελλάδα

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Παστέρ η περίοδος που διανύουμε είναι η πιο επικίνδυνη για την γρίπη. Σύμφωνα με δείγματα που συλλέγει το Εθνικό Εργαστήριο Αναφοράς Γρίπης στην Νότια Ελλάδα δείχνουν μεγάλο αριθμό ανθρώπων που έχουν κολλήσει την γρίπη και είναι φορείς. Σύμφωνα με το Ινστιτούτο όλοι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ιδιαίτερα οι άνθρωποι με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Διαδήλωση απο λογοστές στο Σύνταγμα

Στην πλατεία Συντάγματος έχουν συγκεντρωθεί λογιστές για να διαμαρτυρηθούν για την τροποποίηση του νόμου από την κυβέρνηση για αύξηση των προστίμων αν συμβούν λάθη σε επιχειρήσεις και επίσης ζητούν να συναντηθούν με τον Γιώργο Μαυραγάνη Υφυπουργό Οικονομικών.

Σεισμός στην Ρουμανία

Σεισμός σημειώθηκε στην Ρουμανία. Ο σεισμός ήταν 4.8 βαθμοί της Κλίμακας Ρίχτερ. Ο σεισμός έγινε νωρίς το πρωί στην πόλη Βραντσέα. Μέχρι στιγμής δεν έχουν καταγραφεί ζημίες ούτε τραυματισμοί ανθρώπων.

Πούλησε τα σπίτια του για να κρατήσει τι θέατρο του

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σε μια συνέντευξη που έδωσε δήλωσε σε μια συνέντευξή του ότι παλιότερα πούλησε δυο σπίτια του για να καταφέρει να κρατήσει το θέατρό του και ότι δεν έχει μετανιώσει καθόλου αυτή του την πράξη, και για ένα μικρό διάστημα δεν είχε καθόλου λεφτά και πήγαινε στα γυρίσματα και αν δεν είχε ο ίδιος γύρισμα για να μπορέσει να φάει στο διάλειμμα των γυρισμάτων.

Κατάργηση στρατονομίας

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος Υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε την κατάργηση της στρατονομίας της ναυτονομίας και της αερονομίας και ότι θα υπάρξει μια ενιαία αστυνομία για τα στρατιωτικά σώματα που θα λέγεται Αστυνομία Ένοπλων Δυνάμεων.

Νεκρός στον Βόλο

Ένας νεαρός άντρας ηλικίας 32 ετών βρέθηκε νεκρός στην παραλία Νέας Αγχιάλου στον Βόλο. Οι αρχές έφθασαν αμέσως στο σημείο, ακόμα δεν είναι γνωστά τα αίτια του θανάτου του άτυχου άνδρα, περιμένουμε τα αποτελέσματα της νεκροψίας.

Κοκαϊνη στο σπίτι του Μπίμπερ

Στο σπίτι του γνωστού τραγουδιστή Τζάστιν Μπίμπερ οι αρχές βρήκαν μια αξιόλογη ποσότητα κοκαΐνης και συνέλαβαν τον βοηθό του. Οι αρχές βρέθηκαν στο σπίτι του γνωστού τραγουδιστή γιατί ένας γείτονας του έκανε καταγγελία ότι πετούσε αβγά στο σπίτι του.

Ατύχημα σε ράλι στην Νορβηγία

Ατύχημα έγινε στο γνωστό ράλι της Νορβηγίας Sigdalsrally.Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 21χρονος Marius Aasen και την συνοδηγό του Marlene Engan έφυγαν από την διαδρομή με το όχημά τους και κατέληξαν σε ένα ποτάμι που υπήρχε δίπλα από τον δρόμο, ευτυχώς και οι δυο είναι καλά στην υγεία τους και βγήκαν μόνοι τους από το αυτοκίνητο.

Σελίδες