Δεκέμβριος 2013

Ο Πρωθυπουργός δέχεται εισηγήσεις για να τεθεί εκτός νόμου η Χ.Α

Εισηγήσεις προκειμένου να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, ώστε να μην μπορεί να κατέλθει στις προσεχείς Εκλογές, δέχεται ο Πρωθυπουργός.
Οι ίδιες πληροφορίες επιμένουν πως, το αρμόδιο Υπουργείο επεξεργάζεται, αν δεν έχει ήδη έτοιμο στα συρτάρια του, σχετικό νομοσχέδιο, ώστε να υπάρξει πλήρη ετοιμότητα σε περίπτωση που ληφθούν οι σχετικές πολιτικές αποφάσεις.

Τις τελευταίες ημέρες, άλλωστε, εντείνονται οι πληροφορίες ότι επίκεινται νέες προφυλακίσεις Βουλευτών της Χρυσής Αυγής και μάλιστα εντός του Ιανουαρίου.

Ευτυχισμένα Χριστούγεννα

Η ομάδα μας σας εύχεται χρόνια πολλά και σας χαρίζει τις καλύτερες ευχές της για να περάσετε τα καλύτερα χριστούγεννα της ζωής σας μαζί με τους αγαπημένους σας.

Χρόνια πολλά!

Τα συγχαρητήρια του Δένδια προς τους αστυνομικούς που συνέλαβαν τον Λιάπη

Συγχαρητήρια έδωσε στους αστυνομικούς που συνέλαβαν τον κύριο Μιχάλη Λιάπη ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας.

Όπως είπε απέδειξαν ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει και τους δεσμεύει είναι ο νόμος.

Όπως δήλωσε μάλιστα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Ομοσπονδία Αστυνομικών παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί και σε άλλες χώρες όπου αστυνομικοί έχουν κόψει κλήση σε Υπουργό.

Στο Βίντεο μπορείτε να δείτε τις δηλώσεις του Υπουργού:

Εκτίναξη του χρέους της Ισπανίας στο 93.4% του ΑΕΠ

Κάθε άλλος παρά βελτίωση βλέπει να υπάρχει στο χρέος της η Ισπανία. Αντίθετα σύμφωνα με την τράπεζα της Ισπανίας το χρέος εκτινάχθηκε σε νέα ύψη και τα πράγματα έγιναν δυσκολότερα.

Σύμφωνα λοιπόν με την τράπεζα της Ισπανίας το χρέος εκτινάχθηκε στο 93.4% του ΑΕΠ στο τέλος του Σεπτέμβρη που πέρασε ενώ στο τέλος Ιουνίου βρισκόταν στο 92.2%.

Μήπως τελικά ήρθε η ώρα να αναθεωρήσει τις πολιτικές της η Ευρωζώνη και να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές των κινήσεων της;

Εξοργισμένος νέος γκαζώνει μπροστά σε βουλευτή

Τα δείγματα του εξοργισμένου πολίτη βλέπουμε καθημερινά να αυξάνονται... από τις απλές κουβέντες με συνανθρώπους μας μέχρι και τις τηλεοπτικές εκπομπές.

Επίσης βλέπουμε καθημερινά τους εκπροσώπους της κυβέρνησης να μην μπορούν να βρούν τις σωστές απαντήσεις όταν τις χρειάζονται καθότι τα επιχειρήματα τους πλέον έχουν μετουσιωθεί σε θεωρητικολογίες. Στο παρακάτω βίντεο δείτε το ξέσπασμα αγωνίας ενός νέου στην εκπομπή Ενικός και την απάντηση που έλαβε από την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κυρία Ασημακοπούλου.

Μαθήματα ευγένειας από ζωάκια

Τελικά πολλές φορές η φύση είναι πολύ σοφότερη από αυτό που πιστεύουμε.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πως τα ζώα πολλές φορές τρέφουν πολύ περισσότερη ευγένεια και ανώτερη συμπεριφορά από τον άνθρωπο.

5 ετών κορίτσι ζύγιζε 69 κιλά!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Υπάλληλοι της πρόνοιας στην Ουαλία ήρθαν αντιμέτωποι με μια πολύ ιδιόρρυθμη περίπτωση.

Στην πόλη Νιοτάουν επισκέφτηκαν μια οικογένεια και αντίκρισαν πως το κοριτσάκι τους ηλικίας 5 ετών έπασχε από υπερβολική παχυσαρκία. Για την ακρίβεια το κοριτσάκι ζύγιζε 69 κιλά, βάρος το οποίο αντιστοιχεί σε έφηβο αγόρι.

Φυσικά οι υπάλληλοι της πρόνοιας κινητοποιήθηκαν αμέσως και πήραν την επιμέλεια από τους γονείς οι οποίοι φυσικά δεν έχουν μόνο αυτοί το μερίδιο της ευθύνης αλλά και οι δάσκαλοι που αντιμετώπιζαν την κατάσταση όπως και ιατροί.

Χριστουγεννιάτικο στολίδι δια χειρός Μπους

Οι Αμερικάνοι τελικά ακολουθούν ακόμη και το πιο τρελό ρεύμα...

Το κέντρο Τζορτζ Μπους συμμετέχοντας ενεργά στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα προχωράει σε πώληση ενός στολιδιού το οποίο μάλιστα έχει φιλοτεχνίσει ο ίδιος ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζωρτζ Μπους ο οποίος τελευταία ασχολείται με τη ζωγραφική. Πρόκειται για έναν μικρό πίνακα με ένα κόκκινο σπίνο το οποίο βρίσκεται μέσα σε κορνίζα ασημένια και πωλείται έναντι 29.98 δολαριών.

Υπάρχει ζωή μετά το Θάνατο;

Παρά τα γιγάντια άλματα που έχουν γίνει από την επιστήμη στις τελευταίες δεκαετίες, απομένει να αναδυθεί μια περιεκτική εξήγηση για το τι ακριβώς μας συμβαίνει όταν πεθαίνουμε.

Όταν ο γαμπρός παλεύει για τη νίκη. Απίστευτο!!

Κακά τα ψέμματα.. ο γάμος είναι μια ονειρεμένη στιγμή για τη ζωή μιας γυναίκας. Και ως γνωστόν η κάθε γυναίκα θέλει να ζήσει την ημέρα αυτή σαν να βγήκε από ένα παραμύθι.

Τι γίνεται όμως όταν αναλαμβάνει τη διοργάνωση ο γαμπρός; Έχουμε στην κυριολεξία ένα παραμύθι που εξελίσσεται ζωντανά μπροστά στα μάτια της νύφης και των καλεσμένων.

Στην προκειμένη περίπτωση στην πολιτεία Φλώριδα της Αμερικής ο γαμπρός πάλεψε σαν ιππότης για την εκλεκτή της καρδιάς του.

Σελίδες