Οκτώβριος 2013

Διακίνηση χασις και λαθραίου καπνού

Στο σπίτι ενός 36χρονου βρήκε η αστυνομία με την βοήθεια εκπαιδευμένων σκύλων 975 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και στο σπίτι του 29χρονου βρέθηκαν 4,2 γραμμάρια κάνναβης ένα κουτί με καπνό βάρους 1 κιλού και 235 γραμμαρίων και 120 πακέτα τσιγάρα χωρίς την ταινία ασφαλείας.

Μέσω κινητού νέοι έρωτες?

Καλημέρα, είμαι ο Χάρις και τον τελευταίο καιρό ζω στην μοναξιά μου. Πριν λίγο καιρό χώρισα με την επί χρόνια κοπέλα μου και έχω ξεχάσει πως γίνεται το φλερτ. Προσπαθώ να βγαίνω έξω με τους φίλους μου και να κάνω τις προσπάθειές μου αλλά και αυτοί είναι δεσμευμένοι και δεν μπορούν να μου δώσουν κάποια χρήσιμη συμβουλή. Έτσι και εγώ προσπαθώ να βρω νέους τρόπους γνωριμιών. Προσπάθησα με πολλούς τρόπους κι είχα αρχίσει κάπως να απογοητεύομαι ώσπου κάποια στιγμή έπεσε το μάτι μου σε μια εταιρία την Teligron LTD που έχει υπηρεσία γνωριμιών μέσω μηνυμάτων στο κινητό στο 54122.

Νεκρος 21χρονος

Στο Ηράκλειο Κρήτης βρέθηκε νεκρός ο 21χρονος στην περιοχή των εργατικών κατοικιών του Μπεντεβή. Τον νεκρό τον βρήκε ο φόνος του που τον φιλοξενούσε στο σπίτι του και αμέσως ειδοποίησε τις αρχές. Ακόμα δεν έχουν εξακριβωθεί τα αίτια θανάτου αλλά μετά την νεκροψία θα φανεί ο ακριβής λόγος θανάτου αν και υποθέτουν από ναρκωτικά γιατί ο νεκρός ήταν χρήστης.

Το μεγάλο βήμα

Ε, ναι επιτέλους το πήρα απόφαση Παντρεύομαι ρεεεε!!!! Λοιπόν για να τα πάρουμε απο την αρχή με λένε Στέφανο και είμαι 36 χρονών και ετοιμάζω το κουστούμι μου για την μεγάλη ώρα. Την γυναίκα μου την λένε Ευαγγελία και όσο και αν σας φανεί περίεργο την γνώρισα μέσω ενός site γνωριμιών το www.ellinespadou.com Όπως και εγώ έτσι και η γυναίκα μου ήμασταν πολύ καιρό μόνοι μας. Από έναν φίλο μου άκουσα για το site που προανέφερα και επέμενε να κάνω εγγραφή, αρχικά ήμουν πολύ διστακτικός αλλά ευτυχώς το έκανα.

Κλείνει ένας σταθμός του μετρό

Σήμερα 26 Οκτωβρίου ο σταθμός του μετρό Λαρίσης της γραμμής 2 θα παραμείνει κλειστός και οι συρμοί δεν θα κάνουν στάση σε αυτό τον σταθμό μέχρι νέα ανακοίνωση της αστυνομίας

Ο δρόμος πρός την ευτυχία

Ας το παραδεχτούμε ,την σήμερον ημέρα όλοι ζούμε με φρενήρεις ρυθμούς δουλειά-σπίτι,σπίτι-δουλεία κι ένα Σάββατο έχουμε για να βγούμε να γνωρίσουμε νέο κόσμο. Κάνε μια παράκαμψη όμως προς την ευτυχία.Υπάρχουν τόσα site γνωριμιών που θα σου υποσχεθούν δωρεάν γνωριμίες.Το έχουν κάνει τόσοι εξάλλου έχει χιλιοδοκιμαστεί.

Σελίδες