Ιούνιος 2012

Κίνα: Το σχέδιο μετάβασης πρέπει να γίνει αποδεκτό από όλους τους Σύρους

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Εξαρθρώθηκε σπείρα διακίνησης όπλων από ΗΠΑ

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης σε Αθήνα, Ζάκυνθο και Κρήτη με την κατηγορία της συμμετοχής σε διεθνές κύκλωμα παράνομης διακίνησης και εισαγωγής οπλισμού στη χώρα μας.

Έβγαλε τον επίδεσμο από το μάτι του ο Α.Σαμαράς

Αιφνιδίασε τους δημοσιογράφους ο Αντώνης Σαμαράς που το απόγευμα βγήκε από το σπίτι του. Λίγο μετά τις 18:15 ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς αιφνιδίασε τους δημοσιογράφους έξω από το σπίτι του στην Κηφισιά, καθώς η πόρτα άνοιξε και εμφανίστηκε μπροστά τους.

Πρόεδρος της Βουλής ο Β. Μεϊμαράκης με ρεκόρ ψήφων

Συνολικά ψήφισαν 290 βουλευτές. Ο κ. Μεϊμαράκης έλαβε 223 ψήφους, ενώ 66 βουλευτές ψήφισαν "λευκό" και βρέθηκε και ένα άκυρο. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μεϊμαράκης ήταν ο μοναδικός προτεινόμενος. Στους βουλευτές διανεμήθηκαν νωρίτερα δύο ψηφοδέλτια. Ένα με τυπωμένο το όνομα του κ. Μεϊμαράκη και ένα λευκό. Το ψηφοδέλτιο που επέλεξε και στο οποίο αναγράφεται το όνομα του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, έσπευσε να επιδείξει λίγο πριν το ρίξει στην κάλπη, ο απερχόμενος πρόεδρος της Βουλής Βύρωνας Πολύδωρας, αξιοποιώντας έναν αστεϊσμό των συναδέλφων του Ανδρέα Λυκουρέντζου και Κώστα Τασούλα.

Στο Καρπενήσι ο Αστέρας

Ο προπονητής του Αστέρα, πάντως, θα ήθελε σίγουρα να έχει όλους τους παίκτες στην προετοιμασία, πλην όμως κάτι τέτοιο φαίνεται ιδιαίτερα δύσκολο, με τις προσθήκες να συνεχίζονται και μετά τα πρώτα παιχνίδια του Europa League. Ωστόσο, το Σάββατο θα δώσει το παρών στο Καρπενήσι και ο Μίχαελ Ρατάιτσακ, ο οποίος αποτελεί και το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Τρίπολης.

Στη Super League ο Πλατανιάς!

Οι κρητικοί νίκησαν 3-0 την Καλλονή στο Μάλεμε και συνδυασμό με το 2-1 της Παναχαϊκής επί της Καλλιθεάς στην Πάτρα, πήραν το εισιτήριο της ανόδου, ακολουθώντας έτσι Πανθρακικό και Βέροια στα μεγάλα σαλόνια! Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία, αν αναλογιστεί κανείς πως μέχρι την περίοδο 2008-09 ο Πλατανιάς έπαιζε στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα! Ο Πλατανιάς φρόντισε να...

Πορεία ξενοδοχοϋπαλλήλων προς το υπουργείο Εργασίας

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Euro 2012: Εγκώμια του Ντ. Κάμερον για την εθνική Αγγλίας

Ακόμη, ο Ντέιβιντ Κάμερον σχολίασε: «Είδα τον αγώνα με την Ιταλία και νομίζω ότι η Αγγλία έπαιξε με καρδιά, με αγωνιστικό πνεύμα και αποφασιστικότητα. Ετσι ακριβώς θέλουμε να βλέπουμε την ομάδα μας και συγχαίρω τους παίκτες, τον προπονητή και όλους όσοι εργάστηκαν σκληρά για αυτήν την πορεία. Δυστυχώς, όπως και στο παρελθόν, διαισθανθήκαμε ότι όλα θα τελείωναν στα πέναλτι».

Νόμιμη η διάταξη του αντιμεταναστευτικού νόμου της ...

Με την ίδια απόφαση απορρίφτηκαν άλλες τρεις διατάξεις: η πρώτη ζητούσε από τους μετανάστες να έχουν μαζί τους αποδείξεις για το ότι όντως είναι νόμιμοι· η δεύτερη επέτρεπε σε αστυνομικούς να σταματούν άτομα ακόμα και με απλή υποψία ότι είναι παράνομοι μετανάστες· τέλος τη διάταξη που καθιστούσε παράνομη την αίτηση εργασίας από μετανάστες χωρίς άδεια.

Σελίδες