Μάιος 2012

Στη Singular Logic τα αποτελέσματα των εκλογών

Στη Singular Logic αναθέτει ο υπουργός Εσωτερικών, Αντώνης Μανιτάκης, το έργο της συγκέντρωσης, επεξεργασίας και παρουσίασης των αποτελεσμάτων των βουλευτικών εκλογών της 17ης Ιουνίου.Η εταιρία, η οποία «έχει εκτελέσει με επιτυχία το ίδιο έργο σε όλες τις προηγούμενες από το 1981 έως και σήμερα εκλογές», όπως αναφέρει η απόφαση του κ. Μανιτάκη, θα λάβει για το έργο της το ποσό των 2.152.500 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ, δηλαδή αμοιβή μειωμένη κατά 800.000 ευρώ σε σχέση με τις πρόσφατες εκλογές της 6ης Μαΐου. Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Γερμανική τρομολαγνεία για χάος & κλείσιμο ...

ι προετοιμασίες, αναφέρει η εφημερίδα, γίνονται λόγω των φόβων για αύξηση στις παράνομες εκροές κεφαλαίων καθώς και την εκτίναξη της εγκληματικότητας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα ευρωπαϊκά κράτη ανησυχούν για την παράνομη μετανάστευση, αφού η Ελλάδα αποτελεί πύλη εισόδου από την Τουρκία και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο αριθμός των λαθρομεταναστών που ζουν σήμερα στην Ελλάδα εκτιμάται στο 1 εκατομμύριο.

Forbes: Ζητιάνα η χώρα που κληροδότησε τόσους θησαυρούς...

Επιπλέον αναφέρεται στις σοβαρές επιπτώσεις που θα έχει πιθανή έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ, όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και σε όλο τον κόσμο. Η γνώμη του αρθρογράφου ωστόσο είναι ότι το να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ θα είναι σαν το κινέζικο βασανιστήριο της σταγόνας και ότι απλά υπάρχει συνεχής αναμονή και καθυστέρηση και για εκείνον θα ήταν καλύτερη μια υποτίμηση τώρα και μια προσπάθεια της Ελλάδας να σταθεί από την αρχή στα πόδια της δίνοντας κυρίως βάρος στον τουρισμό.

Κάτω από το 1,25 του δολαρίου του ευρώ

"H ισπανική οικονομία παραμένει αδύναμη λόγω του υψηλού ελλείμματός της 6,9% και των μειωμένων εκτιμήσεων για την ανάπτυξή της", τονίζει ο οίκος, επικαλούμενος στοιχεία του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF) για τις επιπρόσθετες τραπεζικές απώλειες.

Σοκαριστικές μαρτυρίες Τούρκων αξιωματικών για ...

Μεταξύ των ομολογιών υπάρχει και η μαρτυρία απόστρατου αντισυνταγματάρχη του τουρκικού Πεζικού, ο οποίος περιγράφει τη σκηνή εκτέλεσης άοπλων Ελληνοκυπρίων σε σπίτι στο χωριό Σύσκλητο. Σύμφωνα με την μαρτυρία, αξιωματικός του Πυροβολικού, δύο καταδρομείς και ένας Τουρκοκύπριους γάζωσαν, μόλις εισήλθαν στην οικία, 13 Ελληνοκύπριους που ήταν καθισμένοι στο σαλόνι, χωρίς να προβάλλουν καμία αντίσταση, ενώ αποκεφάλισαν ακόμα έναν κοντά στην πόρτα.

Κουβέλης: Στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ, αν εγγυηθεί την παραμονή στο ευρώ

"Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, ενός κόμματος, που ενδέχεται να καθορίσει τον σχηματισμό κυβερνητικού συνασπισμού στις 17 Ιουνίου δήλωσε πως βασική προϋπόθεση για να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ μετεκλογικά θα είναι η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ", αναφέρει το πρακτορείο Bloomberg στο οποίο παραχώρησε συνέντευξη ο Φώτης Κουβέλης. "Έχουμε δύο "κόκκινες γραμμές": η μια αφορά μια πολιτική που θα εξασφαλίζει τη σταθερή παρουσία της χώρας στην Ευρώπη, το ευρώ, την Ευρωζώνη και η δεύτερη αφορά στη σταδιακή απεμπλοκή της χώρας από τους όρους του Μνημονίου" ανέφερε ο ίδιος.

Σάλος με κρατικό έγγραφο που παροτρύνει τους ...

Σάλο έχει προκαλέσει στους νοσοκομειακούς γιατρούς, έγγραφο του νομικού συμβούλου της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Σημαντήρη ο οποίος με χαρακτηριστική ωμότητα παροτρύνει τα Νοσοκομεία που δεν έχουν κονδύλια για να αποζημιώσουν τους γιατρούς για τις δεδουλευμένες εφημερίες να απαγορεύουν τις επισχέσεις, διαβάζουμε στο

Tελικά το ποίημα του Γκύντερ Γκρας ήταν γνήσιο!

Τελικά, ο Γκύντερ Γκράς το έγραψε το ποίημα με το οποίο συμπαραστεκόταν στην Ελλάδα και διέψευσε την εφημερίδα της Φραγκφούρτης που έλεγε ότι ήταν φάρσα το ποίημα που είχε δημοσιεύσει η Ζιντόϊτσε Τσάϊτουνγκ.Ο ίδιος ο Γκύντερ Γκρας το ανέγνωσε σήμερα δηλώνοντας ότι "Η Ελλλάδα χρειάζεται όλη μας την σήτιρξη"!

Ιαπωνία: Ρώσος πρόξενος σκοτώθηκε πέφτοντας κατά ...

Ο υποπρόξενος Ρομάν Κολέσνικ, 41 ετών, ο οποίος επεχείρησε να τον βοηθήσει τραυματίσθηκε στην πλάτη και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σελίδες