Απρίλιος 2012

3η επίδοση όλων των εποχών η Μένκοβα

Η "χρυσή" Ολυμπιονίκης του Πεκίνου σημείωσε, παράλληλα, την 3η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην Ευρώπη και στον κόσμο, μετά το παγκόσμιο ρεκόρ της Γερμανίδας Μπέτι Χάιντλερ με 79.42μ και τα 78.30μ της Πολωνής Ανίτα Βλόνταρτζικ. Η λευκορωσίδα ρίπτρια, η οποία μπήκε δυναμικά στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου και τη διατήρηση του τίτλου της στο Λονδίνο, έχασε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν του 2010 και του 2011, λογω της εγκυμοσύνης και εν συνεχεία γέννησης της κόρης της, Αρίνα.

Μιραλάς: Πού αλλού να πάω;

Ο Μιραλάς ξεκαθάρισε πως το μέλλον του είναι συνδεδεμένο με τον Ολυμπιακό: "Εγώ έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Αισθάνομαι πολύ καλά εδώ, εγώ και η οικογένεια μου. Προφανώς θα μιλήσω κάποια στιγμή και με τον πρόεδρο για το μέλλον μου. Από την στιγμή που έχω δύο χρόνια συμβόλαιο, δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το πράγμα. Δεν έχω να

Χάντμπολ: Στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ ο Διομήδης ’ργους

Ο Διομήδης είχε νικήσει στο Ισραήλ 29-26 και πήρε δίκαια το εισιτήριο για τον τελικό, όντας η δεύτερη ομάδα από την χώρα που πετυχαίνει κάτι τέτοιο. Το 2003 ήταν ο Φίλιππος Βέροιας, που είχε ηττηθεί στον τελικό της ίδιας διοργάνωσης από την Σκιερν (Δανίας).

Τρεις νεκροί σε καταδίωξη μεταναστών στην Αλεξ/πολη

Στη συνέχεια ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε σε παρακείμενη αγροτική έκταση όπου ανεφλέγη. Κοντά στο αυτοκίνητο βρέθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι έξι μετανάστες (τέσσερις άνδρες και δυο γυναίκες) οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος δυο ανδρών. Επίσης, μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς από πυροσβέστες εντοπίστηκε στη θέση του οδηγού απανθρακωμένο το πτώμα ενός άντρα ο οποίος εκτιμάται πως είναι ο διακινητής. Οι σοβαρά τραυματίες μετανάστες (δυο άντρες και δυο γυναίκες), νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Μπάσκετ: Στους τελικούς των play off ο Ολυμπιακός

Οι απουσίες των Εϊσι Λο και Πέρο Αντιτς δεν φάνηκαν στον Ολυμπιακό (σ.σ. ο Ιβκοβιτς τους ξεκούρασε), που μετά από το κακό ξεκίνημα που έκανε (6-2 προηγήθηκε ο Πανιώνιος) πήρε γρήγορα το προβάδισμα με 11-6 και στη συνέχεια με 15-9. Οι «κυανέρυθροι» που κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου (22-22). Από κει και πέρα, όμως, οι Πειραιώτες «ανέβασαν στροφές» και προηγήθηκαν με +10 (32-22), ενώ στο ημίχρονο είχαν πάρει διαφορά 13 πόντων (45-32).

Ρουμενίγκε: Αξίζουμε το Champions League

"Η ομάδα μας αξίζει το Champions League γιατί έδειξε απίστευτη θέληση. Έχω λάβει δεκάδες μηνύματα από ομολόγους μου σε όλη την Ευρώπη που λένε το ίδιο. Όμως προειδοποιώ όλο τον κόσμο πως θα είναι λάθος να σκεφτούμε πως έχουν βγει από τη μέση τα μεγαλύτερα εμπόδια και ότι το έργο μας στον τελικό θα είναι εύκολο. Και για την Τσέλσι η συμμετοχή στον τελικό αποτελεί μία τεράστια ευκαιρία να κλείσει μία μέχρι τώρα αποτυχημένη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε", τόνισε αρχικά.

Ρουμανία: "Έπεσε" η κυβέρνηση λόγω μομφής ...

Ο πρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, Βίκτορ Πόντα, έσπευσε να δηλώσει ότι η Ένωση Σοσιαλιστών Φιλελεύθερων (USL) -την οποία συγκροτούν το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (PSD), το Εθνικό Φιλελεύθερο Κόμμα (PNL) και το Συντηρητικό Κόμμα (PC) - είναι έτοιμη να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

Φεύγουν οι Αλβανοί και από την Ιταλία λόγω κρίσης

Πόσοι όμως είναι οι επαναπατριζόμενοι; Είναι δύσκολο να ειπωθεί. Σύμφωνα με Τεούτα Γκραζντάνι της αρμόδιας μεταναστευτικής υπηρεσίας ο αριθμός των παλιννοστούντων

Δ.Αβραμόπουλος προς Ι.Σάφα: "Μαζέψου, αλλιώς... ...

Απέρριψε για μία ακόμα φορά το τελεσίγραφο των περίεργων ιδιοκτητών Λιβανέζων του Ισκαντάρ Σάφα (πρακτικά μιλάμε για εκβιασμό και μπράβο στον Δ.Αβραμόπουλο που στο ύψος του, εκεί που δεν είχαν σταθεί ούτε ο Ε.Βενιζέλος, ούτε ο Ε.Μεϊμαράκης) και δεν του δίνει τα 130 εκατ. ευρώ που ζητεί όχι για να άρχίσει τη ναυπήγηση των δύο νέων υποβρυχίων Type 214, αλλά των τριών που είναι υποχρεωμένοι να τα ναυπηγήσουν!Στο σημερινό ΚΥΣΕΑ (στο τελευταίο ΚΥΣΕΑ του Δ.Αβραμόπουλου, αφού

Μέρντοx: Δεν ζήτησα ποτέ τίποτα από πολιτικούς

Πολιτική θύελλα προκαλούν στη Βρετανία οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών, στο οποίο εμπλέκεται η μιντιακή αυτοκρατορία του Ρούπερτ Μέρντοχ. Καταθέτοντας χθες σε ειδική εξεταστική επιτροπή, ο 81χρονος μεγιστάνας των μίντια δήλωσε άγνοια για τις υποκλοπές και απέδωσε την ευθύνη σε δημοσιογράφους. Σε μια εκρηκτική συνεδρίαση της Βουλής των Κοινοτήτων, οι Εργατικοί ζήτησαν την παραίτηση του υπουργού Πολιτισμού, κατηγορώντας την κυβέρνηση Κάμερον για προνομιακή μεταχείριση του ομίλου Μέρντοχ.

Σελίδες