Ολυμπιακός: Φιλική νίκη επί της Λαμίας

 

Με φιλική νίκη επί της Λαμίας συνέχισε την προετοιμασία της, ενόψει της νέας σεζόν, η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

 

Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν με 3-0 σετ τη Λαμία στο κλειστό του Ρέντη.
Οι Πειραιώτες επιβεβαίωσαν ότι ανεβάζουν διαρκώς ρυθμό, κάτι που τόνισε με δηλώσεις του και ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Καζάζης.
«Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των παιδιών. Βρίσκουμε σταδιακά τον ρυθμό μας», ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού του Ολυμπιακού μετά το τέλος του παιχνιδιού ο οποίος πρόσθεσε: «Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Περιμένουμε να μπει στις προπονήσεις και ο Ποτότσνικ και να φτάσουν όλοι οι παίκτες μας στο ίδιο επίπεδο καθώς οι διεθνείς άργησαν να ενσωματωθούν στην προετοιμασία. Η Λαμία διαθέτει μία δυνατή ομάδα που είναι πάντα επικίνδυνη στην έδρα της».
Από την πλευρά του ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι η πληρέστερη ομάδα του πρωταθλήματος. Είμαι ευχαριστημένος που καταφέραμε να βρεθούμε εδώ και να παίξουμε ένα τόσο δυνατό φιλικό καθώς είναι δύσκολο να έρθουν ομάδες στη Λαμία για φιλικούς αγώνες. Με αυτό το δεδομένο είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την ομάδα και από αυτά που είδα. Είναι σχετικά νωρίς για περισσότερα συμπεράσματα».
Τα σετ: 27-17, 25-21, 25-19
*Παίχτηκε και 4ο σετ στο οποίο η Λαμία νίκησε με 25-17
Ολυμπιακός (Δ. Καζάζης): Χριστοφιδέλης 10 (υποδ. 89 %) , Γιούρισιτς 10, Φιλίποφ 2, Παπαδόπουλος 6, Κοκκινάκης 9 (υποδ. 68%), Γιορντάνοφ 16, Στεφάνου λ. 35%,/ Μαρούλης 1, Σμαραγδής 2, Μάρκου
Λαμία (Ανδρεόπουλος): Δημητριάδης 2, Φίλιπας 11, Χριστοφορίδης 2, Κόμελ 10, Σφενδυλάκης 6, Χαντ 9, Γκούζντα λ. υποδ 53%/ Δραγκίδης, Καρβούνης.