Νεκρό βρέθηκε 21χρονο μοντέλο της Vogue - Τι λένε οι Αρχές

Το γνωστό μοντέλο και φοιτήτρια Ιατρικής, Raudha Athif, που εμφανίστηκε σε εξώφυλλο της Vogue, βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιο της, σε φοιτητική εστία στο Μπαγκλαντές.

Το πτώμα της 21χρονης φοιτήτριας στο Islami Bank Medical College βρήκαν στο δωμάτιό της, την Τετάρτη, συμφοιτητές της και οι αρχές πιστεύουν πως πρόκειται για αυτοκτονία. «Πάντα φαινόταν χαρούμενη. Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς πως θα αυτοκτονούσε», δήλωσε ο επιθεωρητής της φοιτητικής εστίας Mahmuda Begum.

«Ήμουν στον θάλαμό μου. Ξαφνικά άκουσα κραυγές από τους φοιτητές. Έτρεξα στον δεύτερο όροφο και είδα κάποιους φοιτητές να προσπαθούν να σπάσουν την πόρτα του δωματίου της», συμπλήρωσε.

«Υποψιαζόμαστε ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Ωστόσο δεν μπορούμε να καταλήξουμε σε κάποιο συμπέρασμα μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας», τόνισε αξιωματικός των αρχών.

Η πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα της ως μοντέλου ήταν μια φωτογραφία της το 2014 από τον φωτογράφο Sotti που ονομάστηκε «Κορίτσι από τις Μαλδίβες με μπλε μάτια» που μάλιστα επαινέθηκε από τον πρώην πρόεδρο των Μαλδίβων στα social media.