Εξαφανίστηκε κι άλλη τουρίστρια στην Κρήτη!

Η πρώτη εξαφάνιση σημειώθηκε στις 2 Ιουλίου, όταν η Αμερικανίδα βιολόγος Suzanne Eaton, 60 χρονών, πήγε για πεζοπορία στο Κολυμπάρι και από τότε αγνοείται η τύχη της.

Είχε πάει στην περιοχή για να πάρει μέρος σε ένα συνέδριο. Οι δικοί της άνθρωποι πιστεύουν ότι βγήκε για περπάτημα και δεν ξαναεπέστρεψε. Έχουν δημιουργήσει και σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να συγκεμτρώνουν πληροφορίες για την αγνοούμενη.

Το οικογενειακό της περιβάλλον επίσης ανακοίνωσε ότι προσφέρουν αμοιβή 50.000 ευρώ σε όποιον βοηθήσει στην εύρεσή της. Τα παιδιά της έχουν ήδη μεταβεί στην Κρήτη όπου και ερευνούν με τεράστια αγωνία να βρούν την μητέρα τους.

Μετά από αυτό το περιστατικό, έρχεται και δεύτερη αναφορά για εξαφάνιση. Πρόκειται για την 37 χρονών Nowatt Katherine, η οποία αγοείται από τις 30 Ιουνίου. Τότε την είχαν δει για τελευταία φορά στην παραλία του Λασιθίου, Σίθι, φορούσε φόρεμα θαλάσσης και έκτοτε κανείς δεν έχει νέα της.

Έχει ήδη εκδοθεί Alert και για αυτήν την άτυχη κοπέλα και υπάρχουν εκτιμήσεις ότι βρίσκεται σε κίνδυνο η ζωή της.

Η κοπέλα από την Βρετανία ήταν για διακοπές στην Κρήτη μόνη της και ήταν στο Λασίθι από τις 20 Ιουνίου. Στις 30 του μήνα, ενημέρωσαν από το ξενοδοχείο όπου διέμενε, ότι δεν επέστρεψε ενώ είχε αφήσει στο δωμάτιο τα πράγματά της και έλειπαν μόνο το κινητό της και τα χρήματα.

Μετά από έρευνες, ανακάλυψαν ότι είχε ταξιδέψει για Σαντορίνη αλλά δεν φαίνεται να επέστρεψε στο Λασιθι και δεν έχει επικοινωνήσει με κανένα δικό της άτομο. Το κινητό της από ότι φαίνεται είναι κλειστό και η αστυνομία ερευνά κάμερες ασφαλείας των τελευταίων κινήσεων της για να βρουν κάποιο στοιχείο.