Έκαναν μαύρο στο ξύλο γιατρό στο Κρατικό Νίκαιας

Η ΠΟΕΔΗΝ έχει κάνει καταγγελία για απόπειρα δολοφονίας και σοβαρού τραυματισμού γιατρού, κατα τη διάρκεια της εφημερίας στις 22 Μαϊου στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.
Όπως αναφέρουν, κατά τη διάρκεια της εφημερίας, είχε προσέλθει ένας ασθενής που έφερε τραύματα από μαχαίρι.

Στο νοσοκομείο υπήρχε αρκετός κόσμος και οι γιατροί έπρεπε να εξυπηρετήσουν άλλα περιστατικά σύμφωνα με τη σειρά προτεραιότητας. Ο ασθενής αυτός όμως εκνευρίστηκε που περίμενε και έτσι κάλεσε γνωστούς του να πάνε έκει και να δημιουργήσουν επεισόδια. Έφτασαν στο χώρο περίπου 10 άτομα, τα οποία έκαναν φασαρία και έσπασαν ότι έβρισκαν μπροστά τους.
Βρήκαν έναν ειδικευόμενο χειρούργο και τον πλάκωσαν στο ξύλο. Τον χτυπούσαν με γροθιές, κλωτσιές, αντικείμενα και άλλα.

Ευτυχώς κατέφτασε η αστυνομία και τον έσωσε. Ο νεαρός γιατρός διακομίσθηκε στη θωρακοχειρουργική γιατί είχε σπασμένα δόντια, σπασμένη μύτη και πάρα πολλά τραύματα. Μετά έφυγε από το νοσοκομείο φοβούμενος και περεταίρω κακοποίησή του από τα άτομα που τον τραυμάτισαν.

Βεβαίως ενημερώθηκε και πήγε στο σημείο ο Διοικητής του νοσοκομείου ο κ. Γεωργόπουλος. Η ΠΟΕΔΗΝ αναμένει να ληφθούν μέτρα για την προστασία των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού των νοσοκομείων καθώς αυτό δεν ήταν το πρώτο περιστατικό βίας απέναντι σε αυτούς