Μάρτιος 2016

Τους «κατάπιε» ο μετροπόντικας

Τρύπα στον κήπο μιας μονοκατοικίας στη Νίκαια προκάλεσε ο μετροπόντικας που κατασκευάζει τη σήραγγα της επέκτασης του μετρό προς τον Πειραιά.

Από τη μία στιγμή στην άλλη μία οικογένεια βρέθηκε «αγκαλιά» με τον μετροπόντικα, καθώς το μηχάνημα διάνοιξης της σήραγγας τρύπησε την αυλή του σπιτιού της, 130 μέτρα μετά τον σταθμό της Νίκαιας στην διαδρομή προς Μανιάτικα.

Tags: 

Βγήκαν τα μαχαίρια στα Χανιά

Το βράδυ της Κυριακής, τραυματίστηκε ελαφρά από μαχαίρι, ένας 29χρονος από το Πακιστάν, ο οποίος ενεπλάκη σε επεισόδιο στην περιοχή της Κισάμου στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικής εφημερίδας, ο 29χρονος τραυματίστηκε από έναν άλλον νεαρό Γεωργιανής καταγωγής, στη διάρκεια διαμάχης για προσωπικές διαφορές. Και οι δύο νεαροί εργάζονται σε χωράφια της περιοχής ως αγρότες.

Ο Γεωργιανός έσπευσε να διαφύγει μετά το συμβάν, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Tags: 

Διαρρήκτες έκλεψαν κρέας από το ψυγείο 82χρονης στη Μεσσηνία

Το βράδυ της Δευτέρας, άγνωστοι, εισέβαλαν στο διαμέρισμα της 82χρονης, το οποίο βρίσκεται στη Χώρα του Δήμου Πύλου – Νέστορος, οι οποίοι απέσπασαν το χρηματικό ποσό των τριάντα ευρώ και πέντε κιλά κρέας που είχε στο ψυγείο της.

Οι δράστες παραβίασαν την πόρτα της κουζίνας και κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα, όταν η 82χρονη γυναίκα απουσίαζε.

Η 82χρονη επέστρεψε στο σπίτι της την ώρα που οι δράστες είχαν αρπάξει τα χρήματα αλλά και το φαγητό της και κατάφερε να δει έναν δράστη, τον οποίο στη συνέχεια αναγνώρισε και η αστυνομία τον συνέλαβε.

Tags: 

Ανήλικος ο αρχηγός της σπείρας που λήστεψαν 37χρονο με τη βία

Εξιχνιάστηκε από το αστυνομικό τμήμα Ξυλοκάστρου, μία περίπτωση ληστείας σε βάρος ενός 37χρονου που είχε γίνει στις 18 Μαρτίου, στο 123ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Αθηνών-Πατρών.

Βασικός κατηγορούμενος είναι ένας 17χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστο αριθμό συνεργατών του, τους οποίους συγκαλύπτει και αρνείται να παραδώσει στις αστυνομικές αρχές.

Tags: 

Στην Ξάνθη βρέθηκε αυτόχειρας μέσα στο σπίτι του

Τέλος στη ζωή του με μια κυνηγετική καραμπίνα επέλεξε να βάλει νεαρός άνδρας το απόγευμα της Τετάρτης στον Παλαιό Ζυγό Ξάνθης μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Ο νεαρός αυτόχειρας εντοπίστηκε λίγο μετά τις 18:00 νεκρός από οικείους του, διπλά από την καραμπίνα του που είχε βάλει τέλος στη ζωή του.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η Αστυνομία, η οποία και βρέθηκε στην περιοχή, ενώ η σωρός του αυτόχειρα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης για νεκροψία νεκροτομή.

Tags: 

Βρήκαν αυτοσχέδια όπλα στις φυλακές Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα

«Φουντώνουν» οι φόβοι των σωφρονιστικών υπαλλήλων που υπηρετούν στις φυλακές Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα για γενικευμένη εξέγερση ή ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ κρατουμένων, καθώς καθημερινά ανακαλύπτουν αυτοσχέδια όπλα που έχουν κρύψει οι φυλακισμένοι.

Η Ασφάλεια που ενημερώθηκε το παρέλαβε και το έστειλε στα εργαστήρια για να ανιχνευτούν δακτυλικά αποτυπώματα. Από τις ανακρίσεις δεν προέκυψε ποιος το είχε κρύψει κι έτσι σχηματίστηκε δικογραφία κατά αγνώστων.

Tags: 

Κυκλοφοριακό πρόβλημα από τρακάρισμα στη Θεσσαλονίκη

Σήμερα το πρωί προκλήθηκε σοβαρό τροχαίο στην περιοχή των Μουδανιών. Λίγα μέτρα πριν την αερογέφυρα της Θέρμης, στο ρεύμα προς τη Θεσσαλονίκη, σημειώθηκε καραμπόλα Ι.Χ. αυτοκινήτων.

Πιο συγκεκριμένα, έξι αυτοκίνητα συνολικά, συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα την κυκλοφοριακή συμφόρηση του δρόμου. Από την σύγκρουση προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές, ενώ μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο και τέσσερις ελαφρά τραυματισμένοι.

Τα αίτια της σύγκρουσης παραμένουν ακόμα άγνωστα, τα Ι.Χ. αναμένεται να απομακρυνθούν από το οδόστρωμα και ο δρόμος να παραδοθεί στην κυκλοφορία κανονικά.

Tags: 

Τελικά ήταν απλά ένα κοινωνικό πείραμα!

Σάλο ξεσήκωσε στο διαδίκτυο παγκοσμίως το βίντεο με έναν 65χρονο ο οποίος φερόταν να παντρεύεται ένα ανήλικο κορίτσι, μόλις 12 ετών.

Οι αντιδράσεις ήταν έντονες και στο βίντεο, αλλά και στα σχόλια. Όπως όμως αποδείχθηκε, επρόκειτο για κοινωνικό πείραμα, το οποίο είχε σαν στόχο να αφυπνίσει την αμερικανική κοινή γνώμη ενάντια σε τέτοιους γάμους που θεωρούνται ακόμα νόμιμοι σε κάποιες πολιτείες των ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, θεωρείται έγκυρος ένας γάμος εαν η νύφη είναι άνω των 12 ετών και υπάρχει η συναίνεση της οικογένειάς της.

Mikel, τώρα και στο Dubai!

Ελάχιστοι είναι οι Έλληνες που δεν έχουν πιει έστω και μία φορά καφέ από την γνωστή αλυσίδα καφέ Mikel.

Αυτό που ίσως δεν ξέρουν οι περισσότεροι είναι πως τα Mikel είναι ελληνική αλυσίδα. Ο ιδρυτής λέγεται Λευτέρης Κυριακάκης και ασχολείται με τον χώρο της εστίασης από το 1996. Ξεκίνησαν το 2008 από τη Λάρισα, συγκεκριμένα από τη διασταύρωση Κύπρου και Πανός. Από τότε η επιχείρηση έχει εξαπλωθεί σε όλη την Ελλάδα. Συνολικά υπάρχουν 132 καταστήματα.

Επόμενο βήμα ήταν η εξάπλωση της αλυσίδας και εκτός συνόρων. Το πρώτο βήμα έγινε με το κατάστημα που άνοιξε στο Dubai.

Έκαναν σύσκεψη για την αντιμετώπιση του προσφυγικού στον τουρισμό

Έκτακτη σύσκεψη με τη συμμετοχή 62 φορέων τουρισμού στη Λέσβο πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου εν όψει της σημερινής σύσκεψης που έχει συγκαλέσει η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά για την αντιμετώπιση των συνεπειών του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στον τομέα του τουρισμού.

Tags: 

Σελίδες