Τελικά ήταν απλά ένα κοινωνικό πείραμα!

Σάλο ξεσήκωσε στο διαδίκτυο παγκοσμίως το βίντεο με έναν 65χρονο ο οποίος φερόταν να παντρεύεται ένα ανήλικο κορίτσι, μόλις 12 ετών.

Οι αντιδράσεις ήταν έντονες και στο βίντεο, αλλά και στα σχόλια. Όπως όμως αποδείχθηκε, επρόκειτο για κοινωνικό πείραμα, το οποίο είχε σαν στόχο να αφυπνίσει την αμερικανική κοινή γνώμη ενάντια σε τέτοιους γάμους που θεωρούνται ακόμα νόμιμοι σε κάποιες πολιτείες των ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, θεωρείται έγκυρος ένας γάμος εαν η νύφη είναι άνω των 12 ετών και υπάρχει η συναίνεση της οικογένειάς της.

Στην πραγματικότητα, ο "γαμπρός" είναι ένας 69χρονος συνταξιούχος, ο οποίος όταν ρωτήθηκε σχετικά είπε πως υπήρξαν και πολύ έντονες αντιδράσεις, αλλά δεν φοβήθηκε καθόλου γιατί η παραγωγή, που περίμενε κάποιες τέτοιες αντιδράσεις, είχε τοποθετήσει αρκετούς άντρες ασφαλείας.

Στην ερώτηση αν νιώθει πως το πείραμα ήταν πετυχημένο, είπε πως είναι νωρίς για να δουν τα αποτελέσματά του, αλλά νιώθει καλά που αρκετοί ΝεοΥορκέζοι αντέδρασαν έντονα με το που παρουσιάστηκε το "ζευγάρι".