Απρίλιος 2014

Δελφίνια έσωσαν κολυμβητή!

Τα συμπαθή θαλάσσια θηλαστικά,είχε συμμάχους του ο Βρετανός κολυμβητής Adam Walker,κατά την διάρκεια θαλάσσιου μαραθωνίου.
Τα ψυχρά νερά της Νέας Ζηλανδίας δεν κατάφεραν να παγώσουν το αίμα του αθλητή,όσο η θέα ενός καρχαρία σε πολύ κοντινή απόσταση από αυτόν.
Φύλακες άγγελοι στάθηκαν ένα κοπάδι δελφινιών,όπου κολύμπησαν μαζί του για παραπάνω από 16 ναυτικά μίλια,προστατεύοντας τον από τον επικίνδυνο καρχαρία.

Άκαρπες οι έρευνες για το Boeing.

Όπως ανακοινώθηκε από Μαλαισιανούς αξιωματούχους,τα συντρίμμια που εντοπίστηκαν στις δυτικές ακτές της Αυστραλίας,δεν ανήκουν στο μοιραίο Boeing που εξαφανίστηκε πριν από ενάμιση μήνα.
Διερευνούμε κάθε πιθανό στοιχείο που θα μπορούσε να μας αποφέρει πληροφορίες για την τύχη του αεροπλάνου και των επιβατών του,όμως η ανακάλυψη αυτή δεν σχετίζεται με το τραγικό περιστατικό,δήλωσε ο υπεύθυνος του Γραφείου Ασφάλειας Μεταφορών της Αυστραλίας, Martin Dolan.

Πιθανολογείται η εύρεση συντριμμιών του Μαλεσιανού αεροσκάφους.

Περίπου 5 ναυτικά μίλια από την πόλη Αουγκούστα,στην δυτική Αυστραλία,βρέθηκαν συντριμμιών που πιθανόν να ανήκουν στο μοιραίο αεροσκάφος που εξαφανίστηκε από τα ραντάρ πριν από ενάμιση μήνα.
Οι έρευνες μέχρι και σήμερα έχουν αποβεί άκαρπες,ενώ η κυβέρνηση της Μαλαισίας προωθεί την δημιουργία διεθνούς επιτροπής εμπειρογνωμόνων που θα εξετάσουν τα αίτια που οδήγησαν στην εξαφάνιση του επιβατικού αεροσκάφους.

Ληγμένο βούτηρο για τους οπλίτες!

Σε πολλά ΚΕΝ ,το πρωινό για τους φαντάρους περιορίζεται σε μία μερίδα βούτηρο και μία μερίδα μέλι.
Όμως,πρόσφατα ανέκυψε θέμα και με την ποιότητα,μιας και στο 535 ΤΠ στον Έβρο οι μερίδες βουτύρου είχαν λήξει.
Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από καταγγελίες για την ποιότητα του συσσιτίου στα κέντρα εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων.

Στο σφυρί το νησί της αθωότητας.

Πανέμορφες παραλίες,τέσσερα σπίτια,γυμναστήριο,πισίνα και αεροδιάδρομο διαθέτει το εν λόγω νησί που βρίσκεται στις Μπαχάμες.
Σύμφωνα με την Daily Mail,οι κάτοικοι του νησιού τον 16 αιώνα μ.χ έγιναν σκλάβοι και το νησί παρέμεινε ακατοίκητο εώς και τον 18 αιώνα.
Το νησί πρόκειται να βγει προς δημοπρασία στις 15 Μαίου και αρχική τιμή εκκίνησης έχει οριστεί το ποσό των 7,3 εκατομμυρίων ευρώ!

Έβγαλε το λιοντάρι βόλτα!

Αποσβολωμένοι έμειναν στο Ντουμπάι οι περαστικοί αλλά και οι οδηγοί των κοντινών οχημάτων όταν συνειδητοποίησαν ότι στην πίσω θέση ενός αυτοκινήτου,βρίσκεται ένα λιοντάρι.
Το φαινόμενο δεν είναι ιδιαίτερα σπάνιο όμως,καθώς οι πλούσιοι κάτοικοι συχνά επιλέγουν για κατοικίδια λιοντάρια,αλλά και διάφορα άλλα άγρια ζώα!

Κουνέλια-αθλητές!

Με αφορμή τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα,διοργανώθηκε στην πρωτεύουσα της Τσεχίας,Πράγα,ένας πρωτότυπος αγώνας,όπου οι συμμετέχοντες ήταν τα χαριτωμένα τετράποδα.
Τα κουνέλια διαγωνίστηκαν στην υπερπήδηση εμποδίων,ενώ ήταν εφοδιασμένα με ειδικά λουράκια,ώστε να είναι εύκολα διακρίσιμα.
Δυστυχώς ο αγώνας διακόπηκε απότομα,λόγω των καιρικών συνθηκών,που δεν επέτρεψε στα κουνέλια-αθλητές να ολοκληρώσουν την προσπάθεια τους!

Η Θεοπούλα και η πολιτική!

Είναι πάγια τακτική των πολιτικών προσώπων να εισάγουν στους συνδυασμούς τους άτομα δημοφιλή στην κοινωνία όπως ηθοποιούς και τραγουδιστές,είτε να τους αναθέτουν την προώθηση της προεκλογικής τους καμπάνιας.
Πιο πρόσφατο παράδειγμα,αυτό της Ρένας Δούρου,η οποία αποφάσισε να ζητήσει από την γνωστή Θεοπούλα της τηλεοπτικής σειράς Παρά Πέντε,να συμμετάσχει στο τηλεοπτικό σποτ για την προώθηση του εκλογικού της συνδυασμού.
Το βίντεο είναι έτοιμο και αναμένεται να βγει σύντομα στον αέρα.

Οι πράσινες τομάτες ενδέχεται να βοηθούν στην διατήρηση δυνατών μυών!

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε ποντίκια,οι πράσινες τομάτες περιέχουν την ουσία τοματιτίνη η οποία βοηθά τα ποντίκια να αναπτύξουν δυνατότερους και μεγαλύτερους μυς.
Ο Δρ Christopher Adams του πανεπιστημίου της Ιowa,σημείωσε πως η μυική ατροφία που προέρχεται από την γήρανση,από τραυματισμούς και από τον καρκίνο,καθιστά τους ανθρώπους αδύναμους και πιο επιρρεπείς σε τραυματισμούς,ενώ η άσκηση σαν μέθοδος συντήρησης-αύξησης της μυικής μάζας δεν μπορεί να έχει καθολική εφαρμογή.

Επιχείρηση προτρέπει τους πελάτες της να καταστρέψουν!

Μία νέα επιχείρηση στο Aidaho των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής,καλεί τους πελάτες της να αποβάλουν το άγχος τους καταστρέφοντας αντικείμενα όπως έπιπλα,οικιακά ειδη,ηλεκτρονικές συσκευές κλπ σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.
Η επιχείρηση νοικιάζει τους χώρους προς 3$/ώρα,ενώ υπάρχει extra κοστολόγηση ανάλογα με τα αντικείμενα προς καταστροφή.