Αύγουστος 2018

Ενοικίαση φοιτητικού σπιτιού, τι πρέπει να προσέξετε!

Οι βάσεις εισόδου στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα αναρτήθηκαν και η χαρά των επιτυχόντων και των οικογενειών τους είναι μεγάλη για τη νέα σταδιοδρομία που ανοίγεται μπροστά τους! Για τις οικογένειες όμως όσων κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή μακριά από τον τόπο μόνιμης κατοικίας τους, δε λείπει και ο προβληματισμός για το νέο νοικοκυριό που πρέπει να ετοιμάσουν και κυρίως για την ανεύρεση του κατάλληλου σπιτιού και με όχι τόσο τσουχτερό ενοίκιο!

«Παραιτούνται» τελικά αρχηγοί ΕΛ.ΑΣ και ΠΣ?

Έντονες είναι οι φήμες που έχουν διαρρεύσει ότι ετοιμάζονται να «πέσουν κεφάλια» στα αρχηγικά στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος.

Την ώρα που ο πρωθυπουργός δήλωνε απερίφραστα πως «Την ώρα της μάχης, που οι πυροσβέστες και οι αστυνομικοί δίνουν υπεράνθρωπο αγώνα για την κατάσβεση των πυρκαγιών, τον εντοπισμό των αγνοουμένων και την ασφάλεια των πολιτών και των περιουσιών τους» κάποιοι ανακάλυψαν υποβόσκουσα πρόθεση του Αλέξη Τσίπρα για αντικατάσταση των αρχηγών της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας προκειμένου να γίνει η πολυπόθητη απόδοση ευθυνών.