Μάρτιος 2017

Νεκρό βρέθηκε 21χρονο μοντέλο της Vogue - Τι λένε οι Αρχές

Το γνωστό μοντέλο και φοιτήτρια Ιατρικής, Raudha Athif, που εμφανίστηκε σε εξώφυλλο της Vogue, βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιο της, σε φοιτητική εστία στο Μπαγκλαντές.

Το πτώμα της 21χρονης φοιτήτριας στο Islami Bank Medical College βρήκαν στο δωμάτιό της, την Τετάρτη, συμφοιτητές της και οι αρχές πιστεύουν πως πρόκειται για αυτοκτονία. «Πάντα φαινόταν χαρούμενη. Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς πως θα αυτοκτονούσε», δήλωσε ο επιθεωρητής της φοιτητικής εστίας Mahmuda Begum.

Εφιάλτης για 48χρονη: Τη χτύπησαν, την έδεσαν και τη λήστεψαν

Εναν εφιάλτη έζησε μέσα στο ίδιο της το σπίτι στην Αμφιλοχία μια 48χρονη γυναίκα, όταν εισέβαλαν δυο άγνωστοι κακοποιοί που την χτύπησαν και την έδεσαν για να ερευνήσουν ανενόχλητοι όλα τα δωμάτια.

Οι ληστές έμειναν στο σπίτι περισσότερο από μισή ώρα!

Οι δύο άγνωστοι που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες παραβίασαν την κλειδαριά της εξώπορτας και έπιασαν στον ύπνο την άτυχη γυναίκα, που δεν τόλμησε να προβάλλει αντίσταση όταν την ξύπνησαν με... χαστούκια!

Με μια σφαίρα στο κεφάλι σκότωσε τον υπάλληλό του ο παραολυμπιονίκης

Μια στυγερή δολοφονία που δεν τη χωράει ανθρώπινος νους. Δράστης ένας πασίγνωστος αθλητής που έχει χαρίσει στην ελληνική εθνική ομάδα κολύμβησης αμέτρητες διακρίσεις και θύμα ένας υπάλληλος του ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Καμιά φορά τα σενάρια των ταινιών ωχριούν μπροστά στην πραγματικότητα της καθημερινότητας. Ενα ακόμα παράδειγμα η χθεσινή δολοφονία ενός 47χρονου άνδρα, ο οποίος έπεσε νεκρός από το όπλο ενός αθλητή ο οποίος κάθε άλλο παρά για άγρια ένστικτα του φημίζονταν.

Ερντογάν: «Ευρωπαίοι θα φοβάστε να περπατήσετε στους δρόμους»

Εάν συνεχίσουν να κρατούν αυτή τη στάση, οι Ευρωπαίοι θα φοβούνται να περπατήσουν στο δρόμο, προειδοποιεί ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εντείνοντας την προκλητική του ρητορική απέναντι στην Ε.Ε.

Την ίδια στιγμή, καλεί την Ευρώπη να σεβαστεί τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Αλλάζει η ώρα την Κυριακή

Μια ώρα μπροστά γυρίζουν τα ρολόγια την Κυριακή 26 Μαρτίου, όπως κάθε τελευταία Κυριακή του Μαρτίου. Η θερινή ώρα τίθεται σε ισχύ κι έτσι στις 3 τα ξημερώματα τα ρολόγια θα δείξουν 4.

Η επιστροφή στη χειμερινή ώρα θα γίνει και πάλι την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου, όπως κάθε χρόνο, όταν τα ρολόγια θα γυρίσουν μία ώρα πίσω.

Κατασχέθηκαν κοτόπουλα σε επιχείρηση του Πειραιά

Στην κατάσχεση κοτόπουλων, συνολικού βάρους 20 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων του Τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.

Ειδικότερα, κατά τον υγειονομικό κτηνιατρικό έλεγχο σε σούπερ μάρκετ του Πειραιά, οι ελεγκτές κτηνίατροι εντόπισαν και κατέσχεσαν 20 κιλά κατεψυγμένα μπούτια κοτόπουλου, λόγω απουσίας σημάνσεων καταλληλότητας στις ατομικές συσκευασίες του προϊόντος.

Στο νοσοκομείο Παίδων 13χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι από καραμπίνα

Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» στην Αθήνα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση 13χρονος, που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, χθες το απόγευμα στην περιοχή της Σαλαμίνας από καραμπίνα, όταν μαζί με τον 16χρονο φίλο του περιεργάζονταν το συγκεκριμένο όπλο.

Το όπλο που κατείχε παράνομα και χωρίς άδεια ο πατέρας του 16χρονου, εκπυρσοκρότησε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες όταν τα δύο παιδιά το περιεργάζονταν.

Τραγικό τέλος με αυτοκτονία για 71χρονη που αγνοούνταν

Με τον χειρότερο τρόπο έγραψε το τέλος μια 71χρονη γυναίκα που είχε εξαφανιστεί από την κατοικία της στο Αγρίνιο.

Η σορός της εντοπίστηκε σε βραχώδες σημείο στο φράγμα Στράτου γύρω στις 09:30 σήμερα το πρωί και όλα τα στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται για αυτοκτονία.

Ειδικότερα, η εξαφάνιση της γυναίκας δηλώθηκε στις 22:45 χθες το βράδυ στις αστυνομικές αρχές. Αμέσως σήμανε συναγερμός καθώς υπήρχαν φόβοι πως θα προέβαινε σε απονενοημένο διάβημα. Έχοντας φύγει από την κατοικία της δεν είχε μαζί της τηλέφωνο και ταυτότητα.

Η αστυνομία «φυλάκισε» 99χρονη κι εκείνη δεν έκρυψε τη χαρά της!

Το όνειρο μίας 99χρονης γυναίκας ήταν να φορέσει χειροπέδες και να περάσει λίγο χρόνο μέσα σε ένα κελί. Και η αστυνομία της Ολλανδίας αποφάσισε να μην της χαλάσει το χατίρι...

Η Άννι είπε στους αστυνομικούς ότι μία από τις τελευταίες επιθυμίες της ήταν να ζήσει την εμπειρία του εγκλεισμού σε φυλακές.

Παρότι δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις για την κράτησή της, οι αστυνομικοί της πόλης Νίχμεγκεν ευχαρίστως πραγματοποίησαν το όνειρό της και όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, η ηλικιωμένη το καταδιασκέδασε!

Σελίδες