Δεκέμβριος 2016

Σφίγγει ο κλοιός για τον δολοφόνο της παιδοψυχιάτρου

Ασφυκτικά έχει σφίξει ο κλοιός των αστυνομικών της Ασφάλειας Λαμίας γύρω από τον δολοφόνο της 45χρονης παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα. Τα Εγκληματολογικά εργαστήρια ανίχνευσαν αποτυπώματα και ίχνη γενετικού υλικού ενός ατόμου που φέρεται να είχε στενή σχέση με το θύμα και θεωρείται θέμα ωρών η εξιχνίαση της υπόθεσης.

"Γονείς" καταχράστηκαν 918.000 ευρώ από έρανο για τη θεραπεία της κόρης τους.

Οι γονείς ενός άρρωστου ανήλικου κοριτσιού στην Ισπανία καταχράστηκαν χρήματα που προσέφεραν από το 2008 αλληλέγγυοι συμπατριώτες τους για την κάλυψη των εξόδων θεραπείας.

Πνίγηκαν δύο ανήλικα παιδιά στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Ένα αυτοκίνητο με πέντε άτομα άγνωστο γιατί βγήκε από την πορεία του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και κατέληξε στη θάλασσα στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

Έπιασαν επ' αυτοφώρω 76χρονο να παρενοχλεί 9χρονη στα Πατήσια!

Στην επ' αυτοφώρω σύλληψη ενός 76χρονου, ο οποίος παρενοχλούσε ένα ανήλικο κορίτσι ηλικίας 9 ετών,

Νταλίκα δίπλωσε στην Εθνική Οδό και κρεμόταν στον γκρεμό

Με διαφορά λίγης ώρας και μερικών χιλιομέτρων έγιναν δύο τροχαία το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή των Ιωαννίνων, χωρίς ευτυχώς να υπάρχουν τραυματισμοί.

Στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων Αθηνών, κοντά στην Κανέτα, ο οδηγός νταλίκας, έχασε τον έλεγχο του οχήματος.

Αποτέλεσμα ήταν το βαρύ όχημα να βρεθεί κάθετα στο οδόστρωμα, με ένα τμήμα του έξω από  το προστατευτικό τοιχίο.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της τροχαίας και της πυροσβεστικής ενώ χρειάστηκε να κλείσει η Εθνική ωσότου απομακρυνθεί η νταλίκα.

Πώς να ξεχωρίσετε τις ψευδείς ειδήσεις στο διαδίκτυο

Επειδή κάτι έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, δεν σημαίνει ότι είναι και αληθινό. Το τελευταίο διάστημα, ιδιαίτερα μετά τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές τον περασμένο μήνα, έχει ξεσπάσει σάλος σχετικά με τις αναληθείς ή παραπλανητικές ειδήσεις που αναρτώνται στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και ειδικά στο Facebook και το Twitter.

Ωστόσο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο CNN, οι ψευδείς ειδήσεις δεν είναι δύσκολο να εντοπιστούν, εάν ο αναγνώστης ξέρει τι πρέπει να κοιτάξει.

Σελίδες