Φεβρουάριος 2016

Δεσμεύσαν ντομάτες στην περιοχή του Ρέντη

Σε δέσμευση ντομάτας, συνολικού βάρους 2.980 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων του Τμήματος Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τον διενεργηθέντα ποιοτικό έλεγχο σε επιχείρηση χονδρικού εμπορίου αγροτικών προϊόντων στην περιοχή του Ρέντη, οι ελεγκτές εντόπισαν και δέσμευσαν 295 χαρτοκιβώτια με ντομάτες, συνολικού βάρους 2.950 κιλών, επειδή δεν έφεραν την προβλεπόμενη από την ισχύουσα νομοθεσία σήμανση στα μέσα συσκευασίας.

Tags: 

Έξι συλλήψεις για τα επεισόδια στο Γκάζι

Έξι άτομα συνελήφθησαν για τα χθεσινά επεισόδια στο Γκάζι, όταν οπαδοί του Ολυμπιακού ήρθαν στα χέρια με υποστηρικτές της Άντερλεχτ, παραμονή του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για το Europa League.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΛΑΣ. από τα επεισόδια τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα που οδηγήθηκαν στο Νοσοκομείο για να τους δοθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ λόγω τον επεισοδίων προκλήθηκαν αρκετές υλικές ζημιές στις προσόψεις επιχειρήσεων που ήταν σε εκείνο το σημείο.

Tags: 

Είχε νοικιάσει και στο παρελθόν ελικόπτερο η Πόλα Ρούπα

Χθες το απόγευμα οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής βρέθηκαν στην Κόρινθο και διασταύρωσαν τις πληροφορίες που είχαν παίρνοντας καταθέσεις από μάρτυρες, σχετικά με την υπόθεση της αποπείρας απόδρασης από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Παράλληλα, στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξετάσεις έστειλαν το όχημα που εντοπίστηκε στην Ερμιονίδα το οποίο πιθανόν να χρησιμοποιήθηκε από την Πόλα Ρούπα.

Tags: 

Αγώνας μπάσκετ για φιλανθρωπικό σκοπό

Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016, στις 18.00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Σμύρνης (Αρτάκης), οι αθλήτριες του γυναικείου μπάσκετ και οι αθλητικοί συντάκτες ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ενίσχυση του μοναδικού ελληνικού περιοδικού δρόμου. Παίζουν μπάσκετ για τη «Σχεδία».

Ο αγώνας ανάμεσα στην ομάδα των αθλητριών του γυναικείου μπάσκετ από τις Εθνικές κατηγορίες της Α1 & Α2 και των αθλητικών συντακτών τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Tags: 

65χρονος διαμελίστηκε από τρένο στα Φάρσαλα

Τραγικό τέλος βρήκε ένας άντρας 65ετών, ο οποίος διαμελίστηκε από διερχόμενη αμαξοστοιχία στο σιδηροδρομικό σταθμό των Παλαιοφαρσάλων, δίπλα στο χωριό Σταυρός Φαρσάλων.

Ο άτυχος 65χρονος προσπάθησε να περάσει, πεζός, τις σιδηροδρομικές γραμμές λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης, χωρίς να βεβαιωθεί πως είναι ασφαλής η κίνησή του. Ο οδηγός της αμαξοστοιχίας δεν μπόρεσε να διακρίνει μέσα στο σκοτάδι τον άτυχο άνδρα με αποτέλεσμα να τον παρασύρει.

Tags: 

«Φλεγόμενο» πολυτελές αυτοκίνητο σε πιλοτή σπιτιού

Συναγερμός σήμανε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου Κρήτης για πυρκαγιά σε πιλοτή πολυκατοικίας επί παρόδου της λεωφόρου Κνωσού.

Εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα έσπευσαν στο σημείο και διαπίστωσαν πως η φωτιά είχε εκδηλωθεί σε ένα σταθμευμένο όχημα πολυτελούς αξίας. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο ύστερα από λίγη ώρα, χωρίς να «απειλήσει» κατοικίες και χωρίς να υπάρχει τραυματισμός, ωστόσο είχε καταστρέψει ολοσχερώς το αυτοκίνητο.

Tags: 

Οπλοστάσιο στη Ροδόπη

Το πρωί της Τετάρτης σε χωρίο της Ροδόπης, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής ένας 73χρονος, ο οποίος είχε μετατρέψει την οικία του σε οπλοστάσιο.

Tags: 

Συνελήφθησαν πατέρας και γιός στην Πρέβεζα για ναρκωτικά και όπλα

Την Δευτέρα, συνελήφθησαν δύο άντρες, ηλικίας 31 και 58 ετών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πρέβεζας και του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Πρέβεζας, με τις κατηγορίες της κλοπής, παράνομης οπλοκατοχής και αποθήκευσης – κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Στο σπίτι του 31χρονου, πραγματοποιήθηκε έρευνα και βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: έξι φυσίγγια διαμετρήματος 9 mm και τρία ναρκωτικά χάπια, ενώ παράλληλα οι αρχές πραγματοποίησαν έρευνα και στο σπίτι του 58χρονου και κατάσχεσαν: ένα πιστόλι των 9 mm και οχτώ φυσίγγια.

Tags: 

Συνελήφθησαν πέντε χρυσοθήρες

Το βράδυ της Πέμπτης συνελήφθησαν σε δασώδη περιοχή, κοντά στο χωριό Κερασέα των Ιωαννίνων, πέντε χρυσοθήρες.

Η αστυνομία τους εντόπισε την ώρα που πραγματοποιούσαν ανασκαφή, χωρίς ειδική άδεια, με σκαπτικό μηχάνημα και με τη βοήθεια ανιχνευτή μετάλλων. Σκοπός των πέντε ανδρών, ήταν να εντοπίσουν χρυσές λίρες στην περιοχή που ίσως να υπήρχαν από τα χρόνια της κατοχής.

Tags: 

Αυτοπυρπολήθηκε 65χρονος άνδρας στο Ρέθυμνο

Η κατάσταση του 65χρονου σοβαρή. Με εγκαύματα τρίτου βαθμού νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, ενώ άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι, οι οποίοι έκαναν τον 65χρονο να αυτοκτονήσει με αυτόν τον τρόπο, βάζοντας φωτιά στον εαυτό του.

Το περιστατικό αναστάτωσε τους κατοίκους της περιοχής όταν την Δευτέρα το βράδυ, ο 65χρονος περιέλουσε το σώμα του με βενζίνη και αυτοπυρπολήθηκε. Κάτοικοι και αστυνομικοί προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά από το σώμα του 65χρονου ρίχνοντάς του, κουβέρτες.

Tags: