Δεκέμβριος 2015

Αριζόνα: Πατέρας πυροβόλησε τις δύο κόρες του.

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στην Αριζόνα των ΗΠΑ, όταν ένας 37χρονος άντρας πυροβόλησε με περίστροφο τις δύο ανήλικες κόρες του και στην πορεία έστρεψε το όπλο στον εαυτό του σε μία απόπειρας αυτοκτονίας.

Το περιστατικό κατήγγειλε η μητέρα των δύο κοριτσιών, όταν ενημέρωσε την αστυνομία πως ο εν διαστάσει σύζυγος της έχει πάρει τα παιδιά και απειλεί να τα σκοτώσει. Άντρες της αστυνομίας κατέφτασαν άμεσα στο σπίτι, μόλις όμως ο 37χρονος άκουσε τις σειρήνες, πάτησε την σκανδάλη προς τον εαυτό του.

Tags: 

Γιος μεγιστάνα δολοφόνησε τη μητέρα του.

Σάλο έχει δημιουργηθεί με την είδηση της δολοφονίας μίας 44χρονης γυναίκας που έπεσε νεκρή απο τα χέρια του ίδιου της του γιού.

Το περιστατικό συνέβη στη Ρωσία και συγκεκριμένα στην πόλη Καζάν. Δράστης είναι ο 19χρονος Egor Sosin, γιος του δισεκατομμυριούχου Igor Sosin, ο οποίος συναντήθηκε με την μητέρα του προκειμένου να ενταχθεί σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης απο τις ναρκωτικές ουσίες.

Tags: 

Πήδηξε απο το λεωφορείο γιατί δεν είχε εισητήριο

Σε ακραία μέτρα πέρασε μία γυναίκα, η οποία πιάστηκε χωρίς εισητήριο μέσα στο λεωφορείο και, προκειμένου να πληρώσει το πρόστιμο για την παράβαση αυτή, προτίμησε να πηδήξει κυριολεκτικά απο το παράθυρου του λεωφορείου.

Άναυδοι επιβάτες και περαστικοί έγινα μάρτυρες της ιδιαίτερης αυτής απόδρασης, που κάθε άλλο παρά ασφαλής ήταν. Η κοπέλα κρεμάστηκε απο το παράθυρο του οχήματος αλλά δεν κατάφερε να βγει και εκείνη και η τσάντα της μαζί.

Tags: 

Άτυχη στιγμή για τον Τσίσακ.

Μίας άκρως άβολη στιγμή είχε την ατυχία να βιώσει ο Ιβάν Ζβόνιμιρ Τσίσακ, ο επικεφαλής της οργάνωσης σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Κροατία, την ώρα μάλιστα που τον βράβευε για τα κατορθώματα και τις πράξεις του η Πρόεδρος της χώρας, Κολίντα Γκράμπαρ Κιτάροβιτς.

Όπως φαίνεται στην φωτογραφία, το περιστατικό συνέβη την ώρα της επίσημης φωτογράφισης για το γεγονός! Μαζί με τα φλάς του φωτογράφου, αποχώρησε θεαματικά και το παντελόνι του Τσίσαν, αφήνοντας τον εκτεθειμένο, τόσο στην κάμερα, όσο και στους υπόλοιπους παρευρισκόμενους.

Tags: 

Ιωάννινα: 46χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο κατάστημα του

Νεκρός εντοπίστηκε σήμερα τις πρώτες πρωϊνές ώρες ένας 46χρονος άντρας ο οποίος διατηρούσε κατάστημα κρεοπωλείου στο ιστορικό κέντρο των Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τον άτυχο άντρα εντόπισε ο αδερφός του, ο οποίος προσπάθησε να έρθει σε επαφή μαζί του τηλεφωνικώς, χωρίς επιτυχία και έτσι αποφάσισε να πάει να τον βρει στο μαγαζί.

Ο 46χρονος εντοπίστηκε αναίσθητος μέσα στο ψυγείο κρεάτων. Ο σοκαρισμένος αδερφός κάλεσε αμέσως ένα ασθενοφόρο για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ο 46χρονος, ήταν όμως ήδη πολύ αργά.

Tags: 

Μυστήριο τροχαίο στην Κίνα

Δυστυχώς, συχνά πυκνά κυκλοφορούν στο διαδίκτυο νέα βίντεο απο κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στους δρόμους, τα οποία δείχνουν καρέ-καρέ ανατριχιαστικά τροχαία ατυχήματα.

Το βίντεο όμως που ακολουθεί σίγουρα δεν το έχετε ξαναδεί. Ένα πολύ περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα στους δρόμους της περιοχής Xingtai στην Κίνα και πολύ γρήγορα έκανε το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας απορίες παγκοσμίως.

Tags: