Απρίλιος 2015

Συνελήφθη γιατί έκανε like στην ανακοίνωση της αστυνομίας πως καταζητείται!

Το ακούσαμε κι αυτό! Τραβούσαμε τα μαλλιά μας όταν είδαμε την ακόλουθη είδηση. Ένας 33χρονος, ο Levi Charles Readon από την Μοντάνα των Ηνωμένων πολιτειών, είδε την ανακοίνωση της αστυνομίας στο Facebook που τον αναζητούσε και χωρίς να σκεφτεί, έκανε Like.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί όταν το είδαν. Στην συνέχεια, πήγαν στην αντίστοιχη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και εκείνοι κατάφεραν να τον εντοπίσουν. Στην συνέχεια ο Levi Charles Readon συνελήφθη!

Μπρους Γουίλις: Πολύ σκληρός εκτός αν πρόκειται για την κόρη του!

Τον Μπρους Γουίλις τον έχουμε συνηθίσει σκληρό και αλύγιστο. Κυρίως αφού έχει ενσαρκώσει τόσες φορές τον ατρόμητο ήρωα σε χολλυγουντιανές υπερπαραγωγές, όπως τη σειρά ταινιών "Πολύ σκληρός για να παιθάνει".

Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε πως έχει και μία τόσο ευαίσθητη πλευρά, όμως, όταν έχει να κάνει για τα παιδιά του, συγκινείται και λυγίζει. Ο σκληρός μπαμπάς έκανε έκπληξη στην κόρη του, Ρούμερ Γουίλις, την ώρα που έκανε πρόβα για το show «Dancing with the stars» στο οποίο συμμετέχει.

Νεπάλ: Φόβοι πως μπορεί να φτάσουν οι νεκροί τους 10.000!

Φόβοι πως οι νεκροί από τον μεγάλο σεισμό στο Νεπάλ αναμένεται να φτάσει ακόμα και τις 10.000, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Reuters ο πρωθυπουργός της χώρας, Σουσίλ Κοϊράλα. Προσέθεσε πως έδωσε εντολή για την ενίσχυση των επιχειρήσεων διάσωσης και απευθύνοντας έκκληση προς τη διεθνή κοινότητα για βοήθεια σε σκηνές και ιατροφαρμακευτικό υλικό.

Ο σεισμός του Νεπάλ έχει πλήξει 8.000.000 ανθρώπους, ενώ περισσότεροι από 1.400.000 άνθρωποι έχουν επείγουσα ανάγκη βοήθειας, τροφίμων, πόσιμου νερού, στέγης, σύμφωνα με έκθεση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Προκαλεί ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, Χρυσόστομος!

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι τελευταίες πράξεις του Αρχιεπισκόπου Κύπρου, Χρυσόστομου.

Λίγες μόνο μέρες πριν, είχε συγκεντρώσει όλα τα ταμειακά διαθέσιμα από τα αποθέματα των εκκλησιών της Λευκωσίας, γιατί όπως υποστήριξε "η Αρχιεπισκοπή αντιμετώπιζει σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας". Μάλιστα, είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις το γεγονός πως απείλησε να πετάξει εκτός εκκλησίας την εκκλησιαστική επιτροπή της εκκλησίας της Παναγίας Τράχωνα, η οποία είχε αρνηθεί να διαθέσει τα 450.000 ευρώ που διατηρούσε σε λογαριασμό.

Το "παπούτσι των φτωχών"!

Ένα παπούτσι που μεταβάλλει τις διαστάσεις του, έρχεται να λύσει ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν εκατομμύρια παιδιά στην Αφρική.

Το "έξυπνο" παπούτσι εφευρέθηκε από τον πάστορα Κέντον Λι,κατά την παραμονή του στο Ναιρόμπι,παρατηρώντας παιδιά να φοράνε παπούτσια,ακατάλληλα για το μέγεθος των ποδιών, που τα έβρισκαν σε κάθε πιθανή τοποθεσία.

Τα παπούτσια παράγονται σε small και large νούμερο και έχουν την δυνατότητα να αυξάνουν τις διαστάσεις τους εως και πέντε νούμερα.

Πήρε δικάσιμο για το Μάρτιο του 2031!!!

Το ότι τα δικαστήρια στην Ελλάδα καθυστερούν απίστευτα, το ξέρουμε. Όταν όμως έχουμε περιπτώσεις σαν και την ακόλουθη, τότε απλά χτυπάμε το κεφάλι μας, μην μπορώντας να πιστέψουμε αυτό που συμβαίνει.

Ο δικηγόρος Μάριος Μπράμος, ανήρτησε στο facebook το έγγραφο το οποίο τον πληροφορούσε πως μία υπόθεσή του πήρε δικάσιμο για την 3η Μαρτίου 2031 (ημέρα Δευτέρα) και συγκεκριμένα στις 10 το πρωί.

Το δικόγραφο κατατέθηκε στο Ειρηνοδικείο Αχαρνών.

Ελπίζουμε βέβαια πως μέχρι τότε, θα ζουν οι διάδικοι και δεν θα το έχουν ξεχάσει...

Βραζιλία: Της έσπασε το κεφάλι σε πεζοδρόμιο και την πυροβόλησε γιατί την ζήλευε!

Ο 32χρονος Μίλτον Βιέιρα Σεβεριάνο ομολόγησε ότι σκότωσε την 29χρονη χορεύτρια και σύζυγό του, Σισέρα Άλβες, διότι ζήλευε όταν την κοιτούσαν άλλοι άντρες.

Το εντυπωσιακό είναι το πως την σκότωσε. Της χτύπησε το κεφάλι στο πεζοδρόμιο 11 φορές και την άφησε αναίσθητη. Στην συνέχεια, επέστρεψε σπίτι του για να πάρει το περίστροφό του και γύρισε για να την πυροβολήσει πέντε φορές στο πρόσωπο. Στη συνέχεια, έκλεψε το αυτοκίνητο μιας γειτόνισσας προσπαθώντας να διαφύγει. Το περιστατικό κατεγράφη από μια κάμερα ασφαλείας στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας.

Εσείς ξέρετε τις άλλες χρήσεις του αγγουριού;

Το αγγούρι είναι ένα πολύ και νόστιμο λαχανικό, που λατρεύουμε να το τρώμε στις σαλάτες μας. Περιέχει όλες τις ενώσεις που απαιτούνται από το σώμα μας σε καθημερινή βάση όπως βιταμίνες C , Β1, Β2 , Β3, Β5, Β6 , φολικό οξύ , ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο και ψευδάργυρο.

Υπάρχουν όμως κι άλλες χρήσεις του αγγουριού που μερικές δεν τις φανταζόμασταν καν. Διαβάστε παρακάτω να δείτε μερικές:

Γέννησε στην τουαλέτα εργοστασίου και επέστρεψε στη δουλειά της!

Ακόμα μία απίστευτη είδηση απί την Κίνα. Η μόλις 17 ετών Ding Xiaoying, εργάτρια σε εργοστάσιο, πριν 9 μήνες έμεινε έγκυος. Όμως, ντρεπόταν να εξομολογηθεί στους δικούς της πως είναι έγκυος. Ο μόνος που το έμαθε ήταν ο σύντροφός της, ο οποίος της έδωσε κάποια χρήματα και την εγκατέλειψε.

Εκείνη, συνέχισε την δουλειά της κανονικά και όταν έφτασε η ώρα του τοκετού, γέννησε μόνη της στην τουαλέτα. Αμέσως μετά, άλλαξε ρούχα και έτρεξε στη βάρδια της φοβούμενη μήπως χάσει τη δουλειά της!

Πέθανε δίχρονο αγοράκι από ασιτία σε διαδικασία εξορκισμού!

Ένα απίστευτο γεγονός συνέβη στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στο Μπαλτς Σπρινγκς του Τέξας. Ένα δίχρονο αγοράκι πέθανε από ασιτία στο πλαίσιο θρησκευτικής τελετής για τον «εξορκισμό του από τους δαίμονες που το είχαν καταλάβει». Επί 25 ημέρες του έδιναν μόνο νερό.

Σελίδες