54122: Περίεργα sms απο αυτό τον αριθμό.

Κατά καιρούς, έχω συναντήσει διάφορα άρθρα σχετικά με αυτό τον αριθμό αλλά ποτέ δεν έδωσα σημασία. Να που ήρθε και η σειρά μου όμως να γράψω και εγω γι’αυτό!

Πριν απο μερικές μέρες, έλαβα στο κινητό μου ένα μήνυμα με αποστολέα το 54122, απο μία Χριστίνα που ήθελε να μάθει αν μιλάει με άντρα ή με γυναίκα. Όπως καταλαβαίνετε, μου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη, γι’αυτό και απάντησα. Μετά τα πρώτα μηνύματα, κατάλαβα πως πρόκειται για τσατ μέσω κινητού. Εγώ όμως δεν θέλησα ποτέ να κάνω τσατ με κανένα και ειλικρινά απόρησα απο πού βρήκαν τον αριθμό μου, μιας και εγώ δεν είχα κάποια καταχώρηση κάπου.

Όντας παντρεμένος, βρέθηκα σε δύσκολη θέση γιατί άντε μετά να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας και δεν είχα καμμία όρεξη, απο το πουθενά, να βρεθώ με μπλεξίματα. Μετά απο μία γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο, βρήκα ένα τηλέφωνο εξυπηρέτησης και πήρα για να μάθω τί γίνεται. Καθότι Κυριακή όμως, το τηλεφωνικό κέντρο ήταν κλειστό και έτσι γύρισα ξανά στην αναζήτηση και τότε βρήκα ένα site που λέγεται Έλληνες Παντού. Μία απο τις υπηρεσίες που προσφέρει λοιπόν το εν λόγω site είναι και αυτή της υπηρεσίας τσατ στην οποία βρέθηκα γραμμένος.

Στις πληροφορίες, είχε ένα mail, οπότε και αποφάσισα να στείλω για να μάθω πως βρέθηκε ο αριθμός μου γραμμένος, παρόλο που ήξερα πως απάντηση θα έπαιρνα απο Δευτέρα και αν. Με μεγάλη μου έκπληξη, ανακάλυψα λίγη ώρα μετά πως μου είχαν απαντήσει. Μου εξήγησαν πως υπάρχουν περιπτώσεις όπου κάποιος άλλος χρήστης, θέλοντας να γραφτεί ο ίδιος, βάζει ένα λάθος ψηφίο, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί άλλος αριθμός και έτσι να σταλούν σε εκείνον μηνύματα απο χρήστες του τσατ. Με διαβεβαίωσαν επίσης πως τα όποια μηνύματα έλαβα, είναι δωρεάν.

Απάντησα ξανά, δίνοντας αυτή τη φορά και τον αριθμό του κινητού μου για να μου το διαγράψουν και έτσι έγινε. Έκτοτε δεν έχω λάβει κανένα μήνυμα και μπορώ να πω πως είμαι και ευχαριστημένος που βρήκα άκρη τόσο άμεσα. Βλέποντας κάποιες άλλες καταχωρήσεις απο άτομα που τους έτυχε το ίδιο με άλλες εταιρείες και βρίσκονταν σε έξαλλη κατάσταση γιατί δεν μπορούσαν να βρουν άκρη, τρόμαξα και νόμισα προς στιγμήν πως έχω μπλέξει. Καμμία σχέση. Απλά καμμιά φορά γίνονται και λάθη, δεν είναι όλοι εξπέρ στην τεχνολογία! Πάρτε τηλέφωνο ή στείλτε μέιλ και το πρόβλημα θα λυθεί άμεσα.

Tags: