Χωρίς Σουμπίνιο με ΠΑΟΚ

 

Ο κορυφαίος παίκτης του Ατρομήτου στο παιχνίδι του "Σεντ Τζέιμς Παρκ", Σουμπίνιο θα απουσιάσει από το ματς της Δευτέρας με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι.

 

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του Ατρόμητου για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός συμπεριέλαβε σε αυτή 20 ποδοσφαιριστές, αφήνοντας εκτός τον Σουμπίνιο, που υπέστη διάστρεμμα και θα επανέλθει στις προπονήσεις την ερχόμενη εβδομάδα και τον Καλλέργη, ο οποίος προπονήθηκε, αλλά έχει χάσει πολύτιμο έδαφος εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετώπιζε στον έσω πλάγιο.
Αναλυτικά οι 20 παίκτες: Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Νάστος, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπάλλας, Καραγκούνης, Καραμάνος, Μπέλιτς, Μπρίτο, Γκαρσία, Κούτσι, Επστάιν, Αθανασίου, Τζαμάλ.
Ο σκάουτ της ομάδας, Τόλης Αποστόλου, παρακολούθησε τον αγώνα του Πλατανιά με τον Πανθρακικό. Η ομάδα της Κρήτης που νίκησε με 2-0 είναι η αντίπαλος του "αστεριού" στην 3η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, σε ματς που θα διεξαχθεί το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο, καθώς το πρωτάθλημα διακόπτεται για μία εβδομάδα λόγω των υποχρεώσεων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.