Φωτιά στα Τρίκαλα

Πανικό προκάλεσε η εμφάνιση της Πυροσβεστικής, στην πόλη των Τρικάλων εχθές το βράδυ, όταν κάτοικος της περιοχής ξύπνησε από αναθυμιάσεις και ειδοποίησε έγκαιρα την πυροσβεστική υπηρεσία, η οποία κατέφθασε στο συμβάν σε πολύ λίγα λεπτά.

Υπόγεια αποθήκη είχε παραδοθεί στις φλόγες, χωρίς να πέσει στην αντίληψη των ιδιοκτητών, οι οποίοι απουσίαζαν ευτυχώς αφού λόγω των καιρικών συνθηκών η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα και στον πάνω όροφο.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων έθεσε υπό έλεγχο την πυρκαγιά, που στο πέρασμα της κατέστρεψε την οικία μιας τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας και την άφησε στο δρόμο κυριολεκτικά. Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού μητέρα τριών ανήλικων παιδιών μόλις ειδοποιήθηκε από τις Αρχές τις περιοχής υπέστη νευρικό κλονισμό και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Οι κάτοικοι Τρικάλων ευαισθητοποιημένοι από την τραγική εξέλιξη της οικογένειας μαζεύουν χρήματα, τρόφιμα και ρούχα για να προσφέρουν κατά κάποιο τρόπο στην μητέρα που είναι ανήμπορη να ξαναφτιάξει την ζωή τους όπως πριν.

Tags: