Φρίκη στην Ιαπωνία - 27χρονος σκότωσε και διαμέλισε εννέα άτομα - Έβρισκε τα θύματα του στο twitter

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας 27χρονος από την Ιαπωνία σκότωσε και διαμέλισε εννέα ανθρώπους.

Πρόκειται για τον Τακαχίρο Σιραΐσι, ο οποίος παραδέχτηκε ότι σκότωσε τα εννιά άτομα και ότι έκρυψε τα πτώματα.

Η αστυνομία εντόπισε χθες δύο κεφάλια και άλλα μέλη από επτά ακόμη πτώματα αποθηκευμένα σε φορητά ψυγεία και καλυμμένα με άμμο για γάτες στο σπίτι του.

Ο ίδιος ομολόγησε ότι έκοψε τη σάρκα από τα πτώματα για να τα εξαφανίσει και τοποθέτησε τα εναπομείναντα μέλη μέσα σε άμμο για γάτες προκειμένου να τα κρύψει.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης είχε έρθει σε επικοινωνία με τα θύματά του μέσω Twitter και τα σκότωνε την ημέρα που τα συναντούσε. Το «δόλωμα» που χρησιμοποιούσε ήταν ότι δήλωνε διαθέσιμος να βοηθήσει όποιον ήθελε να αυτοκτονήσει. Στη συνέχεια τους καλούσε στο σπίτι του και προσφερόταν να τους βοηθήσει.

Στο διαμέρισμα του υπήρχαν τρία φορητά ψυγεία και πέντε κουτιά αποθήκευσης στα οποία βρίσκονταν εννέα κεφάλια μαζί με μεγάλο αριθμό οστών από χέρια και πόδια.

Τα θύματα δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί. Η αστυνομία οδηγήθηκε στο διαμέρισμα του Σιράισι στο πλαίσιο έρευνας που διεξήγαγε για την εξαφάνιση μιας νεαρής γυναίκας, η οποία φέρεται να αναζητούσε μέσω Twitter κάποιον με τον οποίο θα αυτοκτονούσε.