Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τα όργια στη Μύκονο

Τις τελευταίες ημέρες έχουν γίνει πολλές αποκαλύψεις για τρελά πάρτυ και όργια που διοργανώνονται στο νησί της Μυκόνου.

Ένας Μυκονιάτης επιχειρηματίας, ο κος Φλώριος Ασημομύτης που ασχολείται με το real estate και γνωρίζει πάρα πολύ καλά το νησί του, προέβη σε πολλές καταγγελίες για τις ανομίες που γίνονται στο νησί.

Όπως δήλωσε, πολλοί νοικιάζουν τα σπίτια τους για να πραγματοποιούνται εκεί πάρτυ με όργια, ναρκωτικά και σίγουρα μεγάλη φοροδιαφυγή. Οι αρχές του νησιού σιωπούν καθώς όλοι έχουν συμμετάσχει στα πάρτυ αυτά, όλοι σχεδόν οι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν παράνομες και αυθαίρετες βίλλες και όλοι στηρίζουν αυτό το πάρτυ ανομίας και ακολασίας γιατί έχουν λερωμένη τη φωλιά τους.

Η αστυνομία του νησιού έχει ήδη πολύ λίγα άτομα συγκριτικά με τον αριθμό του τουρισμού που δέχεται και οι περισσότεροι από αυτούς βρίσκονται ή σε ρεπό ή σε άδεια όπως αναφέρει ο κ. Ασημομύτης.

Τα πάρτυ διοργανώνονται σε βίλλες και υπάρχει «είσοδος» χίλια με χίλια πεντακόσια ευρώ το άτομο. Σε αυτά τα πάρτυ υπάρχουν «γλυκά» για όλα τα γούστα και γίνονται όργια. Αν τυχόν εμφανιστεί η αστυνομία τότε δηλώνουν ότι απλά πρόκειται για κοινωνική εκδήλωση και έτσι τη γλιτώνουν με πολλές χιλιάδες ευρώ κέρδος στην τσέπη τους κάθε φορά.