Πενία τέχνας κατεργάζεται: Πως να φτιάξετε μικρά φωτιστικά!

Όλοι θέλουμε να ομορφαίνουμε τον χώρο μας. Μέχρι να μας χτυπήσει την πόρτα η κρίση, τα πράγματα ήταν πιο εύκολα: απλά πηγαίναμε μέχρι τα μαγαζιά και άλλοι λίγο άλλοι περισσότερο, αγοράζαμε μικροαντικείμενα που άλλαζαν τον χώρο και την διάθεσή μας.

Όμως, τα τελευταία χρόνια, αυτή η απόλαυση έχει καταστεί για τους περισσότερους απαγορευτική. Οπότε, εδώ είναι η σειρά της δημιουργικής φαντασίας. Με υλικά χωρίς κόστος, ή με ελάχιστο κόστος, μπορούμε να φτιάξουμε αντικείμενα που ούτε καν το φανταζόμασταν. Και ακριβώς λόγω του μικρού έως καθόλου κόστους, δεν χάνουμε και τίποτα αν τα δοκιμάσουμε. Το πολύ πολύ να χάσουμε λίγο χρόνο.

Σήμερα θα σας δείξουμε πως να κάνετε μίνι φωτιστικά από σπασμένα ή άχρηστα πια, κολονάτα ποτήρια. Σε όλους έχουν σπάσει ποτήρια ή έχουν σπάσει όλα τα ποτήρια και έχει μείνει ένα, το οποίο δεν μπορεί πια να χρησιμοποιηθεί. Αν σε αυτό το ποτήρι, βάλετε ένα καπέλο από χαρτόνι και τοποθετήσετε ένα ρεσώ, έχετε ένα έτοιμο μίνι φωτιστικό που θα στολίσει τον χώρο σας και θα δημιουργήσει ατμόσφαιρα.

Δοκιμάστε το!