Ο ορισμός της κακιάς μητριάς. Σχεδόν σκότωσε τον γιο του άντρα της!

Άντε μετά να αφήσουμε στην άκρη αυτό το στερεότυπο. Η 30χρονη Ting Lang από την επαρχία Γκουίσου της Κίνας, παντρεύτηκε τον 40χρονο Gang Jian, ο οποίος είχε από τον προηγούμενο γάμο του ένα αγοράκι.

Όλα ξεκίνησαν όταν άρχισαν να φαίνονται σύννεφα στον γάμο τους. Η άκαρδη Ting Lang αποφάσισε να εκδικηθεί τον άντρα της με αυτό που ήξερε πως θα τον πονέσει περισσότερο: με το να σκοτώσει τον 7χρονο μοναχογιό του!

Πήγε λοιπόν στο σχολείο του ανήλικου αγοριού και το πήρε, λέγοντας ότι ήθελε να το πάει στο γιατρό. Και τότε ξεκίνησε το μαρτύριο για τον μικρό, που λίγο κόντεψε να του στοιχίσει τη ζωή. Η Ting Lang τον μετέφερε σε ένα εγκαταλελειμμένο ανθρακωρυχείο και άρχισε να το χτυπάει σε όλο του το κορμί, με μπουνιές και με κλωτσιές. Τέλος, έβγαλε το μαντήλι που φορούσε στο λαιμό της, το έδεσε στο λαιμό του και άρχισε να το σφίγγει για να πνίξει τον άτυχο 7χρονο, ο οποίος δεν άντεξε και έχασε τις αισθήσεις του.

Και αυτό ήταν τελικά που τον έσωσε, καθώς η γυναίκα πίστεψε ότι τα είχε καταφέρει και τον είχε σκοτώσει, οπότε τον πέταξε σε έναν λάκκο και πήρε το δρόμο για το σπίτι της. Όταν ο Gang Jian γύρισε και δεν βρήκε τον γιό του στο σπίτι, ανησύχησε και ειδοποίησε αμέσως τις Αρχές. Τρεις μέρες αργότερα, η Ting Lang ομολόγησε τι είχε κάνει και υπέδειξε το σημείο που εντοπίστηκε ο μικρούλης.

Ευτυχώς, ο μικρός ήταν ακόμα ζωντανός! Αμέσως μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ η μητριά- τέρας αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για απαγωγή και απόπειρα δολοφονίας, που ισοδυναμούν με φυλάκιση 15 ετών.